ROZELESS

New member
מישו ראה עכשיו פאצ' אדמס ???

אני ראיתי עכשיו ומה אני שומע בתור השיר בסיום ?!? את הפתיח של האנטרפרייז של ארצ'ר .. איזה קטע האא ???

LiorInDaMix

New member
מישהו יודע אם..

battlestar galactica שמשודרת בRTL או באחד הערוצים הגרמניים אמורה להגיע לארץ? זו סדרה חדשה, נכון?

TUVIX

New member
לא זאת מיני סדרה חדשה על בסיס

סדרת הקאלט הישנה...

seti2

New member
בוא נגיד...

שאני לא מחפש את המשחק Star Trek Generations להורדה

seti2

New member
ניסיתי

אי אפשר להוריד משם, לקובץ הזה יש רק מקור אחד, במיקרים נדירים 3 וצריך סופר קרדיט כדי להוריד משהו. זה יושב אצלי שבועיים ועד עכשיו הצלחתי להוריד רק חצי מגה.

sysiphus

New member
אבל אני מבין שלא שמת לב ל...

לשמיים כחולים - Blue Skies - השיר שדייטה שר לרייקר ודיאנה בחתונה שלהם. זה השיר שאדמאס שר לחולה הסופני.

שאלה לי אליכם... מה השיר ששמו

בפתיח של אנטרפרייז קשור בכלל לתוכנית !??! שיר מדהים לדעתי ומאוד יפה אבל אין קשר בכלל... אגב למי שלא יודע, זאת כיפה אדומה מדברת, כי החצי שלי נמצא כרגע בעבודה

ROZELESS

New member
שרו בחתונה ?!? האא ??

איפה זה היה כי אני לא זוכר שהם התחתנו .. אה .. זה בטח קרה בנמסיס שעוד לא ראיתי ..

Chakotay

New member
לא ראיתי נמסיס? ואמרת שהוא

גרוע כמה שירשורים למטה?!?!!!!!!! WTF ?!?!?!

ROZELESS

New member
יש לי חוש לסרטים רעים ..

אותו הדבר אמרתי על 7 חטאים וזה באמת יצא חרא של סרט .. היום לי רק 2 פספוסים .. פארק גוספורד והאחרים .. רק בסרטים הנ"ל נפלתי חזק כי נתתי לחברה שלי לערפל לי את המחשבות ( נו מור להקשיב לכוחות האופל של הצד הנשי .. זה הדבר הכי מסוכן .. חחחחח )

itstzar

New member
תלוי את מי אתה שואל

אני אישית, חושב שזה הסרט הטוב בעשירייה, בגלל הרבה דברים, וכנראה שיש לך יותר סיכוי לאהוב אותו אם TNG היא הסדרה המועדפת עליך, אבל לא תדע עד שלא תנסה

למעלה