ToryMaster

New member
כבר הרבה זמן ../images/Emo6.gif

חחח, איזה חמודה, אני כבר שבועיים לפחות לא כחולה פה, את לא צריכה אותי ככחולה
אבל אני עדיין כאן אם את צריכה אוית למשהו אחר

../images/Emo24.gifיייאו איזה בונבון את...../images/Emo9.gif

ויק תודה רבה באמת...אני אזכור את זה בפעם הבאה שאני אהיה לפני ראיון מסויום בחיים שלי (חחחח
) ובאמת לא שמתי לב שכבר שבועיים את לא כחולה...
אוף... תוחזר ויקי לשלטון!

ToryMaster

New member
חחחח

ויקי ביקשה שיורידו אותה
אבל את תמיד יכולה להאדים אותי או משו

ToryMaster

New member
נו נו

להפוך אותי למומחית פורום, שהכינוי שלי יהיה רשום באדום

Dark Storm

New member
נצל"ש - מישהו פה ?

לא יכולתי להגיע יותר מוקדם אבל אני פה עכשיו - מישהו עוד פה ?

Dark Storm

New member
טוב כנראה שאין פה אף אחד...

או שאתם פשוט לא אוהבים אותי...
סתם, אני הולך לראות סרטים עכשיו - אני זמין באיי סי... לילה טוב... נ.ב: אני חופשי עד יום שני!! 4 ימים חופש - קיבלתי פיצוי! :)

shipper heart

New member
סוווווווז איפה את?! אנחנו מתגעגעים!

או לפחות אני כי לא ראיתי אותך כבר כמה ימים! בכל אופן יש היום את הפיינלפור אז אנ'לא יודעת מה עושים עם המפגש...

Nushi G

New member
את רצינית שאת לא יודעת?!?!../images/Emo87.gif

אוקיי, אז ככה... לכל המוזרים שכנראה לא חיים במדינה שלנו ולא יודעים מתי ואיפה משודרים משחקי הפיינל פור, אני כאן בשבילכם... היום מתחילים השידורים בערוץ 1 ב-17:34 עם כל מיני "לקראת הפיינל פור" וכאלה. המשחק הראשון הוא ב-19:02 של סיינה מול סקיפר בולוניה- חצי גמר ראשון... ואח"כ...ב-21:30... *תופים* מכבי "עלית" תל אביב (AKA הקבוצה שתקח את הגביע) מול צסק"א מוסקבה (AKA הקבוצה שלא הולכת לעלות לגמר) - חצי הגמר השני, יש להניח המשחק הכי מותח כל העונה.... וביום שבת, אותו ערוץ, ב-19:00 המשחק על המקומות השלישי והרביעי (יענו שתי הקבוצות שלא עלו לגמר. וב-21:00 משחק הגמר... והתחלת החגיגות בכיכר רבין (זה כי מכבי תנצח) עד אור הבוקר!!!!! לא נראה לי שהערוץ הראשון מוכן לרמת הרייטינג שהולכת ליפול עליו.. הם בטח לא ראו משהו כזה מאז שהקימו ת'ערוץ...חחחחחח

meitali james

New member
חחחחחחחחחחחח

רמת הרייטינג שלהם הולכת להיות הכי גבוהה מאז שהקימו את הערוץ נראה לי חחחחח(טוב לא ניסחף) קצת יותר גבוהה מהמשחק הקודם שהיה......חחחח

shipper heart

New member
טוב אממממ זה כן קצת קשור לג'אג אבל

לא מספיק....חחח טוב כן מספיק פשוט שאר השירשורים לא קשורים לג'אג...

shipper heart

New member
המשך *זה אותו אחד...אני בספירה רק

עד הפיינל ולא היה מה לעשות לאפריל כי הוא נגמר...למרות שיש פרק מחר...

למעלה