H E L L O111

New member
טוב אם זה OFF

אז אעשה לכם, שיחה בין הפיצולים שלי! כי אני משועממם.. - היי אני שגיא! - אה... - הא! - יופי לך! - באמת? מה יופי? - יופי טופי - מה? - הא? - אההה.. - טוב - מה? - דה! - כן? - לא! - אז מה? - כלום - למה? - ככה - למה? - כי אני פיצול מתמשך.. - טוב יופי לך! - כן נכון שיופי לי? - כן ברור. - כמובן אחי! - ממש - לא - מה לא?! - טוב ביי. - היה לי משעמם לדבר עם הפיצול שלי - גם לי היה משעמל לדבר איתך! - חה חה! - בייייייי

sapir aloud555

New member
../images/Emo32.gif שירי השבוע שלכם...../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

OFF קטן, או לא בכלל OFF. אתם יכולים לכתוב פה שירים ששמעתם הרבה השבוע, ששיקפו לכם תרגשות השבוע.. או כל שיר שנדבקתם אליו מבחינה כל שהיא.. אז, תכתבו!
[טוב תאמת שאם תכתבו אלאוד זה כבר לא יקרא OFF..] טוב אז הנה הרשימה שלי לשבוע הזה.. [וכשאני אומרת השבוע הזה, אני מתכוונת, לשבוע שעבר... כי רק יום ראשון! למה מה קרה?
] * LIGHTS MUSIC CAMRA ACTION,- למה? כי ככה! כל שיר חדש שיש לי על המחשב של אלאוד אני חורשת עליו אינסוף פעמים ו24 שעות.. [טוב לא 24.. לא נגזים..
] * Yellowcard - Way Away- טוב, השיר הזה אני דיי שומעת משיעמום לפעמים.. דיי נעים לשמוע אותו סתם ככה...
***מוסיפה את כל השירים של אלאוד...
*** ואת *BLUE- Breathe easy- אאאאא...... לילוש........ * Bad girls של ווסט.. * ו... DAN BEDINGFILED- RIGHT GIRL- כי אי אפשר בלי! אשמח לראות את הרשימה שלכם..

H E L L O111

New member
MINE../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif

הנה: 1- SOTU- כי זה השיר שאני הכי שומע- תמיד. 2- Bring My to life של אוונסנס, כי אני דיי שומע אותו בזמן האחרון למרות שהוא להיט שעבר זמנו. 3- גם אני דיי נמשכתי לlights music canra action- כי רציתי לקלוט אותו ולהתחבר אליו, ביחוד בגלל שהוא שיר חדש. כנראה שאעשה כמוך ואוסיף לי את כל שירי האלאודס.... ואחרון חביב כמו שלך, right girl , כי מאז ששמעתי אותו שמעתי אותו דיי הרבה, ביחוד לזמר שאני לא ממש הכרתי ,אם אפשר לומר- לא הכרתי. שיר נחמד וקצבי.

למעלה