pure alice

New member
המלצה לשבת..

לכל המלוויינים ביס+ בסביבות 23:10 יש תיעוד מסע הופעות של ניל יאנג או משהו כזה..

Boo9ie

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני לא אוהבת את זה, ובעיקר לא מאמינה אבל היי! אני תמיד הולכת עם הזרם |צפירה|

Boo9ie

New member
אל תכניסי לי מילים לפה, ובעיקר אל

תסלפי את דבריי או לפחות אל תוציאי אותם מהקשרם. אם את מרגישה שאת חולקת כבוד למתים ע"י 3 נרות בפורום, שיבושם לך.

Rubycon

New member
relax, she didn't

And what's so bad about not respecting the dead? Death. It's dead. Dead is not an adjective, cause death is not an object.

Boo9ie

New member
slow down

בלי להכניס רגשות לגוף. איימ קוּל - יו נואו. לא מדובר על מתים, אלא חללי צה"ל [שהם מתים - אבל לא כל מוות הוא של חללי צה"ל] ואני מכבדת את האנשים האלו שמתו בין אם זה ברצון ובין אם לא. אתה חושב אחרת? זכותך. אני דיברתי על נרות הזיכרון לא מבינה מה נרות הנשמה האלו, למה צריך אותם, ומה הם אמורים להביע.

Rubycon

New member
sure

I dunno what are they for either and why a candle and such... but she simply asked you a simple question... no need to roar and show your 5" cuspids.

Miss CB

New member
זה נקרא סמליות

זה לא שאני שמה שלושה נרות ויוצאת לחגוג על מי שנהרג בהגנה עלינו. יש לי כבוד עצום ליום הזה, אני גם לא מרגישה שאני צריכה להתנצל בפניך. ברור שלשים אייקון מטופש לא אומר כלום, הכבוד והעצב מתבטא בהרבה דברים, זה רק אחד קטנטן מהם. ומה את מתעצבנת כל כך מהר, אפשר לחשוב במה כבר האשמתי אותך.

Boo9ie

New member
זה נקרא עיוורון

כשאת אומרת שאני לא שמה זין משום שאני לא אוהבת נרות, זה מראה על אטימות וחוסר הבנה, מרוב סמליות זה מאבד מהמשמעות. אני לא אוהבת נרות כי זה מזכיר לי את "נוער הנרות" שמלבד נרות לא עשה כלום. כי זה מזכיר לי נערים שמסתובבים באושוויץ ופתאום הולכים שם עם כיפה. כי הדלקת נרות בעיני היא כניעה לשגרה (אני אמרתי) ברשותך נסיים את זה כאן.

Miss CB

New member
נסיים עם נקודה אחרונה

אני שמה לך מילים בפה? או אולי להפך, "לא שמה זין כי את לא אוהבת נרות", האם את מתכוונת שזה מה שאמרתי כי את זה לא רק שלא רמזתי אלא גם לא חשבתי, או אולי שטענתי שאת לא שמה זין (וגם זה לא אמרתי, אגב) והסיבה האמיתית (והייתי אמורה לנחש אולי) שאת לא אוהבת נרות? זכותך, יש משהו בדבריך, אבל למה ישר להתעצבן כולה שאלתי שאלה.

ThePiper

New member
אוקיי... ../images/Emo23.gif ניתן את ליבנו לאלו...

שנפלו. אם את מסרבת להדליק נר.

melancholy man

New member
סתם דוגמא

קצת אחרת הנמצאת ליד כיכר דיזנגוף, אוף דה רקורד הנמצאת מולה, שלא לדבר על האוזן בשינקין, ויש עוד כמה, בתל אביב זה ממש לא בעיה...

למעלה