היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

jessy M

New member
דרושים...

חברת הפקות צעירה חוגגת שנתיים להווסדה, בבר בתל אביב. אנחנו מחפשים גיטריסט/ מספר נגנים/ הרכב קיים (בלי תופים) להופעה חייה במסיבה. המסיבה תתקיים עוד שבועיים כך שאני צריכה תשובה ביומיים הקרובים. פרטים נוספים על ההפקה ועל המסיבה ניתן להשיג באתר החברה. יסמין בליץ הפקות

תזכורת אחרונה לגבי ההופעה

-או- איך לחגוג את ניצחונה של מכבי תל אביב בפיינל פור! הופעה משותפת של Solstice Coil עם להקת אלפאבית, בערב של רוק אלטרנטיבי עם אפשרויות מרובות. יום חמישי בהייניקן הבימה קלאב, תרס"ט 2 תל אביב. הדלתות נפתחות ב23:00.

urikoa

New member
האתר המשופר שלנו

כולם מוזמנים להיכנס לאתר המשופר שלנו אפשר להוריד כאן את השירים מתוך האי פי שלנו לראות חדשות והמלצות במוזיקה ועוד ועוד. http://uri-eyal.zapto.org מחכים לתגובות מכם. שלכם אורי קואז ואיל תימן

PiTa2k

New member
ערב מחווה לבוב דילן - דרוש כנר

דבר ראשון מזל טוב על הפורום ובאמת בהצלחה !! לערב מחווה לבוב דילן שיערך בתאריך 27/5/04 באיזור השרון דרושים כנר (כן, לא טעות בהקלדה - כנר, כזה שמנגן על כינור). נדיר למצוא כאלה שמנגנים דילן (למרות שאין לי בעיה עם צ'ייקובסקי וחביו), אז אם ישנו כזה או כמובן כזו נא לפנות לטלפון - 052-3318400 לאלעד. תודה.

בון ג'ובי

ברשותי חומר למכירה הכולל פוסטרים מהארץ ומחו"ל, כתבות מהארץ ומחו"ל וקלטת הופעה חיה. כל המעוניין נא ליצור קשר בפורום/ מסרים.

חג פועלים שמייח - ה-1 במאי!

קום התנערה עם חלכה עם עבדים ומזי רעב, אש הנקמות הלב לחכה לקראת אויב היכון לקרב! עולם ישן עד היסוד נחרימה מגב כפוף נפרוק העול, את עולמינו אז נקימה לא כלום אתמול - מחר הכל! זה יהיה קרב אחרון במלחמת עולם, עם האינטרנציונל יאור, ישגב אדם!

גלׁ

New member
../images/Emo32.gifנשבר לי מטאוור רקורדס!

מישהו יכול לתת לי כתובת של חנות תל אביבית עם מבחר?

ThePiper

New member
נר ליום הזיכרון ../images/Emo16.gif

נזכור ולא נשכח את כל חחלי צה"ל ונפגעי הטרור.

מכירים אותו ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo165.gif

הערב ב-21:00 יוני בלוך, הכוכב העולה בשמי הרוק הישראלי שהתחיל את דרכו באינטרנט, חוזר לאינטרנט כדי לחנוך רשמית את פורום המעריצים שלו בתפוז. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום, ובזמן השידור- בצ'ט. האירוח יועבר בהנחיית עודד אברהם.
ד"ר אלי גבע, מומחה באנדוקרינולוגיה של פריון, מיילדות וגינקולוגיה, יענה לשאלותיכם בפורום תרומת ביציות הערב ב-20:00. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בריטני ספירס מצליחה להחזיק שבוע נוסף בפסגת המצעד של גולשי תפוז אנשים עם הלהיט Toxic. כנסו ודרגו את חמשת השירים האהובים עליכם השבוע!

Chocoholic

New member
אני לא כנר

אבל אל תשכח לעדכן אותנו בקשר לערב הזה... נשמע מעניין.

OzzzzzY

New member
../images/Emo12.gif

ידעתי שבסוף הוא יחזור , זה היה צפוי מדי... ברוך שובך , בוס

HelterSkelter1

New member
רוברט ווייאט וכריס קאטלר

בטח רוקדים במעגלים סביב מדורה כלשהי על איזה גר באמצע קנטרברי (טוב, רוברט על כיסא גלגלים, אבל בכל זאת).

למעלה