enjoi butterfly
New member
אווקיי אז ככה...רציתי לספר
לכם על הסוף שבוע הארוך שהיה לי שישי שבת וראשון... אז את סוף השבוע הזה עשיתי אצל הבן אדם הכי הכי מתוק והכי חמוד בעולם אז בשישי ניפגשתי איתה אחריי שלא ראיתי אותה שבוע .!!! אתם לא מאמינים איזה הרגשה היתה לי בלב ממש ממש קרוב להתקף לב....וישבנו ודיברנו ואז הגיע ערב והלכנו להופעות הלכנו כאליו אני לא נכנסתי אבל היה ממש כיף כי אהיתי איתה איזה מתוקה היא!! ואז הלכנו לישון והיה כזה כיף להתעורר ולראות אותה על הבוקר...אוחח כמה שאני אוהב אותה!!!!!!!!
ואז היה כבר שבת אז העברנו אותו במזה כיף ואיך שהזמן עובר מהר שאנחנו ביחד זה כזה מעצבן!!!...למה הזמן לא יכול לעבור לאט!!..איזה מבאס זה... וביום ראשון היה לה מתכונת באנגלית ואני מזה שמח בשבילה כי היא אמרה שהלך קל וממש טוב ולפני שאהיתי צריך לחזור הביתה היה לי שיעור תנך והמורה שלהם ממש דלוקה.. אבל ממש...לא ראיתי מורה כזאת בחיים שלי....בקיצור היה לי את השלושה ימים הכי ניפלאים שהיו לי בחיים !!!! וכל כך אהיתי רוצה להשאר אצלה אצלה תמיד בלי לחזור כמעט כל הדרך חזרה בכיתי כי זה כל כך קשה.. ואני כל כך אוהב אותה אין לכם מוסג כמה!!!...ואני תמיד תמיד תמיד יואהב!!!! אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... טוב אז עם באמת קראתם עד לפה אני מאוד מאוד מאוווודדד מעריך אותכם..תודה אז אני הולך לעשות סיבוב בפורום עכשיו ולראות מה חדש וכאלה..שבוע ניפלא ומאושר לכולם..
לכם על הסוף שבוע הארוך שהיה לי שישי שבת וראשון... אז את סוף השבוע הזה עשיתי אצל הבן אדם הכי הכי מתוק והכי חמוד בעולם אז בשישי ניפגשתי איתה אחריי שלא ראיתי אותה שבוע .!!! אתם לא מאמינים איזה הרגשה היתה לי בלב ממש ממש קרוב להתקף לב....וישבנו ודיברנו ואז הגיע ערב והלכנו להופעות הלכנו כאליו אני לא נכנסתי אבל היה ממש כיף כי אהיתי איתה איזה מתוקה היא!! ואז הלכנו לישון והיה כזה כיף להתעורר ולראות אותה על הבוקר...אוחח כמה שאני אוהב אותה!!!!!!!!