SatLa X

New member
../images/Emo32.gif

לא קשור לשוטי הנבואה אבל.. פתחתי תראש אנשים!! ואני לא יכולה לצאת (שישי..)
מה אני יעשה בביתתתתתתתתת?!??? אווווף יש כאן מישהו שנשאר גם לשעשע אותי אולי?

booly16

New member
מה??!

כמה פעמים אמרתי לך שאחרי שאת מפילה כמה ראשים, לא לעלות לקומה רביעית!?!?! אנשים טיפשים.. שמעי, את תמיד יכול הלדבר איתי ועם התאומים, אולי אנחנו עדיין בבית.. נשעשע אותך, נבדר אותך ונעשה לך שמח... אבל תבטיחי לעשות לנו את אותו דבר, ברור!? יאללה הפינגווינים נמצאו!!! קרשתי אותם עם סלוטייפ אחד לשני!!! חחחח זה היסטרי!!!!!!

SatLa X

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כל החברים שלי נוסעים לאנשהו לחגוג תיומהולדת של החברה הכי טובה שלי ואני נשארת בבית עם ראש מודבק וג'יפה בשיער כי הוא מלא בדםםםםם!!!!

SatLa X

New member
תראו איזה יופי

http://moveyoassets.com/v.html?id=c40d71bfb39a8e5d2a31192bd26b1876

N E Z E K

New member
חחח... אם כבר..

אז הייתי חייבת ליצור משהו משלי.. נקווה שזה יצליח לי...

the iron fairy1

New member
חחח.. גמני הייתי חייבת לעשות..

וגם עפ הפרצוף שלי ! מקווה שתאהבו.. http://moveyoassets.com/v.html?id=74a53123da1999f318cba6ce73991069

N E Z E K

New member
חחחח.... חמודהה.... ../images/Emo13.gif

טוף.. אם כבר אז ניסיתי לעשות משהו של עצמי...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifתרגישי טוב!!!../images/Emo101.gif

ממ אני רוצה להשוויץ.. שביום שישי הייתי בהופעה של מוקי..אפילו שזה היה רק חצי שעה.. והיה ממש כייף!

גם אני רוצה להשוויץ אה..כן וגם...

תרגישי טוב בובה!!! ואני הייתי אתמול (יום שבת) בהופעה של עידן רייכל המוכשררר!!! הופעה דבסט אששששש בצוותא..!!! הייתה הופעה מדהימה...! =)

SatLa X

New member
תודה !

אני ממליצה בחום לכולם פתחו תראש זה דבר טוב ככה איזה שבוע חופש מהלימודים... למרות שיש חסרונות
גזרו לי חתיכת שיער ותקוע לי פלסתר באמצע הראש אבל חוץ מזה זה סבבה קונים לי מתנות ומפנקים אותי ויש הרבה הרב שוקולדים

אם כבר מדברים על לפתוח את הראש

ידיד שלי לפני 3 שנים היה בנבחרת אתלטיקה (באותו זמן הוא גם היה חבר שלי) קיצר...הם התאמנו בזריקת כדור ברזל ...ובלה בלה בלה מפה לשם אחד המתאמנים זרק לכיוון הראש של ידיד שלי ופתח לו את הראש+עשה לו סדק בגולגולת (שמעו...כדור ברזל זה לא סתם!! ) קיצר הוא התעלף לקחו אותו לבית חולים...המצב שלו היה ממש קריטי! קיצר הוא שהה זמן ממושך בבית החולים אבל הכל טוב איתתו עכשיו!! לפיכך מוסר השכל...לא לזרוק כדורי ברזל על אנשים אחרים!!!

the iron fairy1

New member
חברה שלי..

הייתה שם.. והיא אמרה שההופעה הייתה מוצלחת ביותר אבל המסיבה הייתה עלובה !!! :/ חחח.. בשיר ילדה סוכר.. הוא התכוסף והצביע אליה.. ושר לה כאילו את "ילדה סוכר..." כמה נחמד , לא?! אוהבת.

למעלה