אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, ניסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 25 במרץ ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר אתר סהר טופס ההרשמה

הערב: קר בחוץ וחם בפנים../images/Emo184.gif../images/Emo188.gif

היום ב-19:00 הזמר אריק סיני מקיים את הבטחתו ומתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. במסגרת האירוח יענה LIVE על השאלות שלכם, אז אתם מוזמנים כבר עכשיו להזרים אותם לפורום...
אדיבה גפן, מחברת הספר "אהבה בסיבוב שני" המבוסס על תחקיר שעשתה במשך 3 שנים בנושא החיים שאחרי הגירושין, תתארח הערב ב-19:00 בפורום פרק שני ותענה לשאלותיכם.
העיתונאי חיים שדמי מ"העיר" יתארח הערב ב-20:00 בפורום מכבי תל אביב. שדמי אוהד שרוף של הקבוצה, תומך בהנהלת הקבוצה ומתנגד לדרך מחאת האוהדים. הוא חטף מכות לפני כמה שבועות מאוהדים לאחר שכתב משהו נגד אבי נמני. אתם מוזמנים לתפוס מקומכם בדיון.
האופרה הקלה בנגב הנה קבוצה של זמרים, שחקנים וזמרים חובבים המעלים מדי שנה מחזמר באנגלית ומופיעים איתו ברחבי הארץ. חבריה יתארחו הערב ב-19:00 בפורום אנגלית ויענו לשאלותיכם.

../images/Emo43.gifברגעים אלו ממש!../images/Emo43.gif

הזמר אריק סיני מקיים את הבטחתו ומתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. במסגרת האירוח יענה LIVE על השאלות שלכם, אז אתם מוזמנים כבר עכשיו להזרים אותם לפורום...
אדיבה גפן, מחברת הספר "אהבה בסיבוב שני" המבוסס על תחקיר שעשתה במשך 3 שנים בנושא החיים שאחרי הגירושין, מתארחת בפורום פרק שני ותענה לשאלותיכם.
האופרה הקלה בנגב הנה קבוצה של זמרים, שחקנים וזמרים חובבים המעלים מדי שנה מחזמר באנגלית ומופיעים איתו ברחבי הארץ. חבריה מתארחים בפורום אנגלית ויענו לשאלותיכם.
טריווית האוסקר הגדולה של תפוז אנשים ויס יוצאת לדרך. הפרס הגדול - הקרנה פרטית באולם משלכם, אליו תוכלו להזמין את כל החברים, של הקומדיה החדשה וההורסת עם ג'ניפר אניסטון ובן סטילר, "ואז הגיעה פולי". חוץ מזה, יקבל הזוכה המאושר מנוי שנתי זוגי לקולנוע (רשת גלובוס גרופ) הכולל בסה"כ 26 סרטים!!! (13 לכל אחד מבני הזוג). אז אם אתם מבינים משהו בסרטים כל מה שצריך לעשות זה לחייג ל- 068-203080 ולהתחיל לשחק!

cj20

New member
../images/Emo6.gif פחדן!

סתם, האמת שבכלל לא הרגשתי, וטוב שכך! (אנחנו גרים ברב קומות
)

p i n g o

New member
תיזהי...

אני יכול לחסום אותך
טוב, עכשיו אני רואה שעדיין מדברים על זה בטלוויזיה!! שירגיעו, אפשר לחשוב כבר...

cj20

New member
כן, יטחנו את זה כל היום

ולחשוב שבלוס אנג'לס כזה דבר קורה כמעט כל שבוע...

adamkylie

New member
אופ!!!!!!!!!!איזה באסה עד שיש רעידת

אדמה ולא הרגשתי כלום!!!!!!!!!!!!!!! הלכתי לעשן מאחורי בית ספר וכשחזרתי ראיתי את כולם בחוץ..... וגם ברעידה הקודמת לא הרגשתי כלום (למרות שהחדר שלי בקומה רביעית)!!!!!!!!! אופ אין לי מזל ברעידות אדמה.....

adamkylie

New member
נו באמת.....

לא חושב שהגיע זמן להתבגר..... אני לא חושב שקיים משהו מעל גיל 13 שמעשן כדי להיות "מאגניב"

p i n g o

New member
כן קיימים...

והרבה..... גם אתה אחד מהם. לפחות ככה התחלת. פשוט נראה לי מוזר שעם כל ההטפות שלך נגד סבל חיות ושוויון בעולם השלישי אתה מעשן. אבל עזוב

adamkylie

New member
אני מעולם לא הטפתי על שיוויון בעולם

השלישי כי אני לא מאמין בזה בעצמי........ ותראה אחי אתה לא תגיד לי למה אתחלתי/המשכתי לעשן כי אתה בקושי מכיר אותי.......

אפרת ר

New member
אבל עישון זה דבר מטומטם

נכון, גם אני לא ממש מכירה אותך, אבל אני בחיים לא אוכל להבין אף אחד שמעשן. זה הורס את הבריאות, את השיניים, את החיים... זה מסריח... ולא מבינה מי רוצה לנשק מאפרה...

adamkylie

New member
מסתבר שיש מספיק שרוצים....

והמון דברים דופקים את כל הדברים שכתבת ועדין רובכם צורכים אותם. (קולה/קפה/איפילו לנשון אויר בעיר גדולה.) אבל לא אכנס שוב לויכוח הזה כי זה חסר טעם.......

אפרת ר

New member
טוב אז אני כנראה ילדה טובה ותמימה..

לא שותה שנים קולה... קפה פעם בכמה ימים וגם חלש בטירוף, וגרה בפרבר עם אוויר הכי נקי שיש... :)

סופרסטארית ../images/Emo41.gif בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 רוני דואני מגיעה לפורום המעריצים כדי לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם בדיון
טריווית האוסקר הגדולה של תפוז אנשים ויס יוצאת לדרך ואתם יודעים על זה ראשונים. הפרס הגדול - הקרנה פרטית באולם משלכם, אליו תוכלו להזמין את כל החברים, של הקומדיה החדשה וההורסת עם ג'ניפר אניסטון ובן סטילר, "ואז הגיעה פולי". חוץ מזה, יקבל הזוכה המאושר מנוי שנתי זוגי לקולנוע (רשת גלובוס גרופ) הכולל בסה"כ 26 סרטים!!! (13 לכל אחד מבני הזוג). אז אם אתם מבינים משהו בסרטים כל מה שצריך לעשות זה לחייג ל- 068-203080 ולהתחיל לשחק! רוצים קודם להתאמן? כנסו לאתר האוסקר

p i n g o

New member
אנשים!

רק 19 אנשים הצביעו בסקר!!! מה קורה?? כל מי שלא הצביע ללכת מיד!

היום בתפוז... מתחילים לאהוב ../images/Emo99.gif

הערב ב-20:00 פורום שירה וכתיבה יוצרת מארח את המשוררת אגי משעול. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו.
העיתונאית דנה פלג תשוחח איתכם הערב ב-18:00 בנושא כתיבה ככלי לצמיחה וריפוי בפורום "להדליק אור בעבודה".
אנחנו שמחים להציג בפניכם את ערוץ האהבה המיוחד שהכנו עבורכם לרגל יום האהבה שיחול ב-14/02/04. תוכלו למצוא שם המלצות וטיפים לקראת יום האהבה, אפשרות לשלוח גלויית ברכה לאהובים שלכם ואפילו להציע נישואין בהפתעה דרך האתר!!!

למעלה