gloria23

New member
../images/Emo91.gif12 stones

הלהקה הוקמה במנדוויל לואיזיאנה, הלהקה מורכבת מחמישה נגנים מוכשרים: פול, קוין, אריק, אהרון, וגרג. "טוואלב סטונס" הוציאו את אלבום הבכורה שלהם לפני שנה וחצי בערך. יש להם שירים מדהימים, בין היתר שיר מאוד יפה let go שמופיע בפסקול דרדויל. אתם אולי מכירים את סולן הלהקה-פול מק'וי ששיתף פעולה עם אוואנסנס בלהיט "ברינג מי טו לייף"(שגם מופיע בפסקול דרדויל) הלהקה נמצאת בתהליכים האחרונים של הפקת אלבומם השני שיצא באביב 2004. אתם יכולים לשמוע דוגמאות של שירים מכאן: http://www.12stones.com/audio/index.shtml מומלץ

Apocalyp§e

New member
גרמנים טובים

לא אני לא מתכוון לגרמניות רמסטיין יש להם שירים די טובים! Rammstein - Du hast

NiKi†a

New member
איך עבר עליכם היום?

היה לי מבחן חרא באנגלית. חברה שלי כל היום רודפת אחרי ומנסה לשאול אותי מה כתוב לי על התיק (כתוב לי MUSE) והיא כזה..מה כתוב פה? מוס? מה מוס? מוס שוקולד? יואוו סתומהההה!!!!!

ramoni

New member
חח בדיוק כמוני

אני ראיתי לראשונה את שם הלהקה קראתי לה מוסה, מוסה לה שוקולד... מוסה מוזה וכאלה... עד שתקנו אותי ניב עם אנגלית היום היה לי מבחן בגרות . זה מהיום גמרתי עם אנגלית לכל החיים, או שלא. מה זה חיים בלי אנגלית, אלוהים אני לא רואה את עצמי עוד 5 שנים בארץ הצחורבנת הזו

BiRd Of PrEy

New member
אהההההה לי היה יום חרא!!

אני מפחדת ללכת לביצפר!! נראה לי המחנכת שלי הולכת להרוג אותי!! אההההה נהיתי מבריזנית קבועה ותפסו אותי בפעם האחרונה.. ולא הגעתי הרבה פעמים לביצפר בשבועיים האחרונים.. דמאט.. im dead!

ramoni

New member
זה מסביר הרבה

אז נזכירניות מעריב לנוער הן לא לבד..........

Apocalyp§e

New member
את זה!

חח אולי...אבל ממי אני מבקש? אני דווקא רוצה לנהל את נירוונה

NiKi†a

New member
אבל לנירוונה כבר יש מנהל

אז אתה לא יכול לנהל אותו
ותתחיל לשרשר, במקום ללחוץ כל פעם על 'הודעה חדשה' תלחץ על 'הוספת תגובה' להודעה שאתה רוצה להגיב לה.

Apocalyp§e

New member
פשש יפה

אני רואה שאת מנהלת שני פורומים.. אבל לינקין פאק?אני לא כל כך אוהב אותם... איך אני יכול לנהל פורום? D-:

NiKi†a

New member
אני מנהלת שני פורומים.

לינקין פארק הוא לא אחד מהם :) אתה צריך קודם להחליט איזה פורום אתה רוצה לנהל... ^_^

למעלה