DaNcE FoReVeR

New member
מחפשת מוזיקה...! למבינים בתחום:

וואו כמה זמן לא כתבתי פה... אז ככה: אני מחפשת מוזיקה לריקוד שלי... אממ.. היא צריכה להיות קיצבית מאוד כדי שהריקוד לא יהיה "רדום" אבל שהקצב לא יהיה אחיד לכל ארכה.. יענו שיהיו חלקים קצת יותר שלווים כדי שיהיה לי זמן לנשום...חח האורך לא משנה כי אני במילא אערוך אותה (יש לי התחלה וסוף משלי) אממ... וזהו בערך... אה! רצוי שהיא תהיה לא מוכרת כל כך... :]] אז אם אתם מכירים, אוהבים, מתמצאים במוזיקות שכאלה.. אני אשמח לשמוע זה ממש דחוף :]]

אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בספיישל המיוחד שהכנו לכם, המסכם את הקטעים הטובים מתוך הוידאו צ'טים של תפוז אנשים שהתקיימו במהלך שנת 2003: למה דנה אינטרנשיונל לא רוצה להיות נהג משאית? מה היו ההשערות של מיכאל זנדברג לגבי גביע וופא? למה ח"כ חמי דורון יודע הכל על סמים? למה אורן לא הסכים להצעתה של דקלה להתחתן איתו? ומה באמת חושבת גלי עטרי על נינט? כל זאת ועוד בשידור המיוחד הערב בצ'ט של פורום "מומלצים בתפוז"! (קישור מיוחד לצפייה בשידור יפתח בפורום בשעה 19:00) עוד היום:
היום ב-20:00 בפורום חתולים נארח את ריבי מאייר, יו"ר העמותה למען החתול בישראל, שתענה לשאלותיכם
ב-21:00 תוכלו לפגוש את האמן ומבקר המוזיקה אלי פטל בפורום פוסט מודרניזם!

זה קורה עכשיו!!!

השידור המסכם את 2003 בוידאו צ'טים של תפוז אנשים: כל הקטעים המעניינים מפי כל הסלבריטאים המעניינים, בהשתתפות: ירדנה ארזי, דנה אינטרנשיונל, עברי לידר, דן תורן, כוכבי פרוייקט Y, ידין חורב, גלית גוטמן, גלי עטרי ועוד רבים אחרים כנסו עכשיו לצפות בשידור

s law

New member
דרבוקה - מישהו מבין בזה?

שלום
לחבר טוב שלי יש יום הולדת. . . ואני יודע שהוא רוצה דרבוקה איכותית ומיוחדת מישהו יכול להגיד לי, בבקשה, מהם המאפיינים ל"דרבוקה טובה" (שמעתי שכלי טוב הוא מרוקאי במקור העשויי חרסינה..???) איפה אפשר להשיג משהו מיוחד.... ומה העלויות, בערך תודה רבה!!

לא נראה לי שהגעת למקום הנכון...

זה לא נראה לי המקום לשאול שאלה מסוג כזה...תנסה אולי בפורום של כלי-נגינה <אם יש כזה...>

גיא להצלה !

אם משהו צריך קטעי מוזיקה להצגות, לריקודים או לסוג אחר של הופעה אני יכול לעזור לו. אני גם מקליט ועושה Mixing. חינם חינם !

למעלה