../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

moshel

New member
זנגווילי החצר בהופעה 6.2.04

progrock production מציגים: ביום שישי ה-6.2.04 שעה 22:30 להקת זנגווילי החצר חוזרים להופיע בתל אביב במועדון הייניקן הבימה קלאב במופע שכולו חגיגת רוק ישראלי מקורי וסוחף לפרטים נוספים והזמנת מקום כנסו לאתר הבית שלנו

גלעד כהנא מתארח הערב בפורום ג'ירפות

הערב ב-20:00 יארח פורום ג'ירפות את גלעד כהנא, לרגל הוצאת ספרו "תכנון להתאוששות מאסון" ולרגל הוצאת אלבום סולו שני. בנוסף, יוגרלו בסוף האירוח בפורום סינגלים חתומים (מתוך אלבום הסולו החדש של כהנא) בין העונים נכונה על החידון ובין משתתפי האירוח. בואו לסובב! הפורום: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=3789 האתר: http://giraffes.uhm.nu/

ערב להקות- 30.1.04

הערב יתקיים בקן הרצליה של הנוער העובד והלומד בהרצליה רח' הבנים 15 בוקר אור לכולם! למרות שיש עוד זמן החלטתי לנצל את ההזדמנות שלי באזור ולפרסם את הערב להקות הקרב ובא.. הערב יתקיים ב- יום שישי 21:00 נא לדייק 30.1.04 ובכן, הלהקות המופיעות הן: USELESS ID, MAN-ALIVE!, SEPREMUS והורמוניה (שהם הלהקה התנועתית שלנו..) עלות כרטיס כניסה הוא 15 ש"ח וכל הרווחים מערב זה יעברו למטרות סבסודים למסע התנועתי לפולין במקום יהיו דוכנים של הלהקות תמכר שתייה קלה וצמר גפן מתוק! משו בסט! לפרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות אליי 054550613 מיקה להסעות מאורגנות נא לפנות למיכל 051-518525 מקומות שבהם יהיו הרבה אנשים יהיו הסעות אז תבואו בהמוניכם מצפים לראות את זיו פניכם (אהההההה חרוז)

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי
, ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
פורסם בהתאם לאישורי הפרסום

../images/Emo46.gifגרררררררר

סוף סוף שסינרגיה הגיעו למקום השני במבוקשים(אתמול) רוני הפרעושית הקטנה גברה עליהם, והעיפה אותם מהמצעד באכזריות כדי לשמור לעצמה את המקום הראשון. שמישהו יתן לי משהו להוציא עליו עצבים ומהר לפני שאני שוברת לעצמי את הטלוויזיה.

ProgRimon

New member
! ערב רוק מתקדם ברימון !

ערב רוק מתקדם ברימון - להקת סולסטיס בהופעת רוק מתקדם מקורי (פלייר מצורף) לאחר ההופעה : ג`נטל ג`ייאנט + אנגלאגארד מוקרנים על מסך הכניסה חופשית לבוא! שבת הקרובה, 10.01.2004, שעה 20:00 בי"ס רימון, שמואל הנגיד 48, מורשה, רמת השרון

BigD00

New member
להזכיר בקשר להופעה הזאת אפשר?

תודה :) הקיצר רימון זה ליד הבית שלי, אולי כמה אנשים רוצים להיפגש ללכת לשם? אני מעוניין, אולי...

kugman

New member
שילה פרבר והפליינג בייבי בהופעה

יום שלישי, 22:00, מועדון הבארבי בת"א. שילה פרבר והפליינג בייבי במופע משותף. פרטים וקופון הנחה בלעדי באתר של שילה פרבר.

BigD00

New member
כפי שידוע לי...

מחר ברימון, ברמה"ש יש הופעה של להקות רוק, אז מי הולך שאני ידע אולי אנחנו ניפגש? נעביר קטעים? :)

חמי רודנר בשישי במרתף10 בחיפה

יום שישי, 16.1 בשעה 22:00 ========================= חמי רודנר ועידו אגמון במופע אקוסטי שירים משלושת אלבומי הסולו של רודנר, שירים מתקופת איפה הילד וגם קצת קאברים. הזדמנות אחרונה לראות את המופע האקוסטי בסיבוב הנוכחי! מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

מסיבת חורף בשברולט...

אחרי מסיבת השש שנים שהייתה לא נורמאלית אנחנו מביאים את החורף אליכם: השברולט מביאים את החורף אליכם... התאריך - 16.01.04 פתיחה ב - 00:00 החורף השנה טיפה מאחר, התגעגעתם לגשם, אין שלג במדינה, אז... D.J. GERBER alternative,israeli rock, metal, funk metal ,grunge קרמבו חופשי תה חם מרק חם + שקדי מרק שתיה חופשית טישו למצוננים תחרות אכילת קרמבו תיתכן סופת שלג...
מועדון השברולט, רחוב המנור 9 בחולון. לפרטים פנו אלי במסר או באי סי 75444286

../images/Emo32.gifהיהודים בהופעה../images/Emo32.gif

היהודים LIVE מועדון האומן 17 - ירושלים במוצ"ש 17.1.04 בשעה 22:00 כרטיס בקופות הערב - 120 ש"ח כרטיס אצל יחצ"ן - 100 ש"ח!!! רצוי לקנות כרטיסים כמה שיותר מהר! פרטים\כרטיסים, אצלי
ליצירת קשר - או במסרים אישיים או באיסיקיו - 149784940 בוטן

למעלה