yuval k

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום, ועוד... ../images/Emo16.gif

אני לא יודע כמה מכם יודעים כבר, אבל ביום א' גלעד (gilad g) מתגייס... גלעד - גיוס קל ונעים
תהנה (עד כמה שאפשר
) אני אתגעגע.
בינתיים, כשגלעד לא יהיה כאן, מסרים בענייני הפורום יש להעביר אלי. אם תשלחו אותם לגלעד, יקח זמן עד שיטופלו, וחבל

Afik17

New member
מצרפים עוד מנהלים ?

זהו פורום הדוט נט הטוב ביותר שנתקלתי בו, חבל שכל העומס יהיה על איש אחד, מוכשר ככל שיהיה, ועוד יותר חבל אם תהיה האטה בפורום
בכל מקרה, המון בהצלחה !!!!!

gilad g

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

ולא, בנתיים לא מצרפים עוד מנהלים
אני אשתדל לכתוב פה בחופשות שייתנו לי (שבתות, רגילות, וכו'
)

מיטללל

New member
גלעד :)

אוףף אני זוכרת שלפני חודשיים אמרנו: "פאק עוד חודשיים אנחנו מתגייסים. זה קרוב מדי.. אני חושבת שעוד 15 שעות זה אפילו יותר קרוב. ובטירוף
וזה עבר מהר. מאוד מהר. מה שבעצם מלמד אותנו שהזמן עבר בטיל. בעיקר בטירונת שהיום פשוט בורח (לא שמישו מנסה לתפוס אותו) וברגעים הקשים אני רוצה שתתמקד בזה. תתייחס אל הטירונות כאל שלוש יחידות של שבוע. והשבוע בעצם נגמר ביום רביעי (כי חמישי זה הכי מהיר בעולם) ומתחיל בשני (כי ביום ראשון היינו עוד בבית. כמה אפשר להיות?) 3 ימים לעבור? זה יתן לנו אופי :) בכל מקרה אני מאחלת לך המוני עשרות אלפי טונות של ברכות בהצלחה.. קח הכל בקלות ויהיה מעולה. שמור על עצמך
מיטל

Yuval Y

New member
גיוס נעים, גלעד ג'

אני מקווה שתצליח בצבא, ויהיה לך טוב ושיהיו הרבה חופשות וכו'

Zeliran

New member
שפשוף נעים ../images/Emo13.gif

ולא! דווקא עכשיו? עם כל הפרויקט הזה?? מה אני אמור לעשות?? ללמוד??
בכל מקרה, תהנה (he.. עד כמה שאפשר..)

adam222

New member
בלוחות של הפורום - LOL

ישנו "אודי" אחד המציע "פיתוח אפליקציות אינטרנט אינטרה-נט"... בלחיצה להגיע לאתר שלו יש ERROR ב-dotNet... אודי לטיפולך...

nattygur

New member
גלעד, שרות קצר ככל האפשר ../images/Emo13.gif

הייתי קבור שבועיים תחת מספר מאמרים. מקווה שאחזור לפעילות מיום ראשון.

למעלה