RonenM62

New member
../images/Emo91.gif פורום חדש: הבורסה בתל אביב

פורום חדש: הבורסה בתל אביב סוף סוף בית חדש להשתקע בו ... פורום הבורסה בתל אביב נועד לתמוך, ללוות ולהדריך משקיעים מתחילים ומנוסים כאחד, בנבכי הבורסה התל אביבית, לשמש במה להחלפת דעות, לשאול שאלות, ולסייע בכל אפיקי ההשקעות הנהוגים בישראל, הן במסגרת בנקאית והן במסגרת חוץ-בנקאית, ובשיטת המסחר השונות המשמשות לצורך השקעה באפיקים אלו. אהיה מאושר באם תצטרף אלי לפורום "הבורסה בתל אביב" בכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=898 בברכת שבוע טוב. <פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום>

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

מה דעתך על מניות ../images/Emo16.gif

חברת SDFG בבורסת בנימינה 552? אני חושב שהמניות יקפצו במאות אחוזים בשנה הקרובה, השקעה כמעט בטוחה.
בהצלחה עם הפורום
.
ניר

PopPy

New member
ניצולון - רייטינג השבוע

באופן מאוד לא מפתיע, "מסך הזהב" מוביל עם 24.7 אחוזי רייטינג. אנ"ה נשארת במיקום החמישי כמו בשבוע שעבר, בלי מהדורות החדשות - מקום שלישי, עם רייטינג של 20.5% - עליה של אחוז מהשבוע שעבר, כשמלבד מהדורות חדשות לפני אנ"ה כיכב "המופע של סטיב" (שירד השבוע לתחתית הטבלה). הנתונים המלאים: 1. 'מסך הזהב' - 24.7% 2. מהדורות חדשות ממוצע - 24.2% 3. כלבוטק - 21.6% 4. מהדורת החדשות בשבת - 21.5% 5. ’ארץ נהדרת’ - 20.5% 6. ’אולפן שישי’ - 19.2% 7. ’ערב אדיר’ 19.2%8 8. ’פעם בחיים’ 18.5%8 9. ’המופע של סטיב’ 17.9%10. 10. ’עובדה’ 17.4% הנתונים נלקחו מICE

love amor

New member
קלטו משהו-->

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני לבד בצ'אט רק מדי פעם נכנסת סתומה אחת ויוצאת כל שניה...

LoLo16

New member
מישהו יודע איך משנים את הניק../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני רוצה להחליף את הניק שלי בלי לפתוח חשבון חדש... אפשר

«Spider»

New member
סיכום המפגש שלי

קצת באיחור, אבל לא היה לי מחשב... תסבלו
6:00 אני וידידה שלי רוית עשינו את המבחן באנגלית בשיא המהירות כדי להספיק 7:00 רצנו לאוטובוס האחרון לרחוב הברזל 7:50 הגענו לצילומים ונדחסנו בין אלפי אנשים כדי להגיע לפורום ... פגשנו את אבי, שלא כל כך הסתדר עם רוית
וקוואלדה שבאה הישר מרוסיה כדי לראות את התוכנית עמיתוש היה סנוב ולא אמר שלום אז גם אני לא אמרתי
ת'אמת בכלל לא הייתי בטוח שזה אתה, עמית.. מצטער
אחרי כמה שעות של עמידה נכנסנו. הייתי מסכם גם את התוכנית, אבל אני לא זוכר ממנה הרבה

למעלה