כנסו.....

יום רביעי הקרוב (19.11) זה קורה שוב! "דיאליזה בארץ הפלאות" בהופעה! המקום : בארבי ת"א! השעה : 21:30 בתוכנית: הופעות רוק חייה ובועטת. ליין השירים המוכרים (מסיבת פיג'מות, ישראל בעליה...) ועוד 2 להיטים חדשים שבושלו בחודש האחרון... לפרטים נוספים השועל 052-991369 * הנחה מיוחדת לנרשמים למועדון החברים של הלהקה באתר הבית! * אתר הבית - www.dializa.4t.com

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

חוץ מרוק קלאסי

אילו להקות/זמרים/סגנונות אתם שומעים חוץ מרוק קלאסי? זה לא ממש קשור לפורום, אבל זה באמת מעניין אותי...

country joe

New member
...

בזמן האחרון הרבה מוזיקה שחורה, Fאנק ו-Fאנק רוק. צ'ילי פפרס, Fאנקדליק והנדריקס מוזרקים לוריד בתדירות גבוהה. אגב, אם אולי במקרה איכשהו יש כאן מישהו שרוצה להקים הרכב סטייל צ'ילי פפרס שמתבסס על Fאנק רוק, ליצור איתי קשר.

OzzzzzY

New member
חבר'ה...

שמתם
על השינוי הקיצוני שעבר פורום פ"פ לאחרונה?!? פעם הוא היה פורום משעמם , וכעת לאחר שציףציף נכנסה לניהול העסק , היא הכניסה בו רוח חדשה , והוא הפך לפורום הרבה יותר מעניין ופורה מבעבר... אני יודע שחלקכם הגדול כתב בפורום הזה בעבר , אך בגלל השיעמום הגדול שהיה שם , עזבתם אותו... כעת לאחר השינוי הקיצוני שעבר הפורום , כולם מוזמנים לחזור לכתוב שם שוב , ולהפגין מהידע שלכם , הרי פורום פ"פ הוא מעיין ענף של הפורום הזה... כרגע נפתח שם דיון של האלבום הראשון של הלהקה , כחלק מ"פרוייקט האלבומים" , אז מי שלא ידע על הפרוייקט הזה מוזמן

blues brother

New member
שליחי הבלוז חוגגים עשור!!

שימו לב!!!!! יום חמישי הקרוב, 20/11, בשעה 22:00 ב"בארבי" ת"א: "שליחי הבלוז" חוגגים עשר שנות שליחות!!! אמנים אורחים: חמי רודנר דן תורן רונית שחר אלונה דניאל עוזי פוקס שרי אהוד אריאל יהודה עדר ועוד.... כמו כן יעלו לנגן נגנים שניגנו עם השליחים במשך השנים. את המופע ילוו קטעי VTR נדירים מההסטוריה של הלהקה!!! ועוד הרבה הפתעות!!!!! טל' להזמנות: 03-5188123. בואו לחגוג איתנו!!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif../images/Emo82.gif

היום ב-18:00 פורום מוזיקה אלקטרונית מארח את הגאווה הישראלית בתחום, הרכב violet vision, שי רביב ויונתן דגן שיענו לשאלות הגולשים.
יניב וייצמן, העומד בראש ארגון הנוער הגאה יתארח הערב ב-20:00 בפורום גאווה צעירה, ייעץ ויענה לשאלות המתלבטים והלא-מתלבטים שביניכם, בסוגיית הזהות המינית.
הערב ב-22:45 תוכלו לפגוש את אליענה, שתענה לשאלותיכם Live מהוילה של פרוייקט Y בצ'ט של אתר הפרוייקט. ניתן לשרשר כבר עכשיו שאלות בפורום ערוץ YTV

קיר קמט

New member
אחים ואחיות

עקב העובדה שנכשלתי בכספת בסיבוב המליונים בשאלה האחרונה אחריי שקרעתי עוד מישהו באחד על אחד , נורא בא לי לדעת ואולי אתם תעזרו לי - בעקבות צרות באיזו מדינה כתבו פוליס את השיר "invisble sun" ?? יהיה נחמד! תודה.

למעלה