yuval k

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש בפורום!

מקץ חודשיים ויותר של קיום הפורום הזה, אנו מחליפים סקר
תוצאות הסקר הקודם השפה ש-26 מצביעים (יותר מ-56.5%) העדיפו היתה [URL='target=_blank']#C[/URL]. במקום השני נמצאת VB.net, שגרפה 10 קולות (כמעט 22%). 3 משתתפים (6.5%) העדיפו את ++Managed C, ועוד 7 משתתפים העדיפו שפה דוט-נטית אחרת
הסקר זמין בארכיון הסקרים.
והסקר החדש... מהי שיטת הלימוד המועדפת עליך? הצבע והשפע

Zeliran

New member
הממ..

הייתי לוקח את הכל ביחד.. אני אישית, נמצא בקורס.. לומד קצת מהצד מהאינטרנט, ויש שני ספרים.. כדי שיהיה זמין.. :) אני לוקח את ד': כל התשובות נכונות

erezklr

New member
חדש ב- Corner : הורשה ופולימורפיזם

פורסם חלק נוסף (חלק ד') בספר "תכנות מונחה עצמים ב- #C ", חלק זה עוסק בהורשה, פולימורפיזם, ממשקים מחלקות Collection ועוד. בקרוב חלק ה' Windows Form and GDI+

שאלה לי אליך

הצצתי לרגע בספר שלך, אני רוצה להמשיך, אבל... אתה כותב בהקדמה שאפשר ליצור ישומי web מהירים. האפליקציה הזאת corner מאיטה את המחשב בצורה מחרידה. אני רק רוצה לדעת משהו, כשאני קוראת שם אתה בנתים עושה משהו במחשב שלי? למה זה גונב כ"כ הרבה CPU? מה כבר יש באתר הזה? סליחה שאני מתקיפה, אני פשוט מוכרחה לדעת אם אתה מחטט לי במחשב בינתים...

erezklr

New member
חס וחלילה

א - האתר נמצא בשלביו הראשונים, לכל אפליקציה באשר היא יש "מחלות ילדות" , שבין השאר יכולות לגרום להאטה מסויימת. ב - מספר הכניסות לאתר גבוה בהרבה מהמצופה, לא ציפינו למסה גדולה של קוראים בשלב כל כך מוקדם בחיי האתר, בשעות מסויימות קיים עומס אשר אנו מנסים להתמודד עימו. ג - שאלתך אינה התקפה, כי אם שאלה לגיטימית, אולם התשובה עליה היא לאו. בברכה ארז

למעלה