היום ב-../images/Emo43.gif מתחילים לשיר

דלית כהנא היא השם החם ביותר בתחום הפיתוח קול בארץ, והיא גם המורה הפרטית של מתמודדי פרוייקט Y. היום ב-19:00 היא תתארח בצ'ט של פורום YTV ותספר קצת על העבודה שלה בפרוייקט, על איך כמעט ייצגה את ישראל באירוויזיון ועל המפורסמים שאותם היא מלמדת לשיר...
שולה חרמש, עובדת שנים עם נשים ועכשיו גם חובקת ספר חדש- "דרך חד סטרית" תתארח היום ב-18:30 בפורום שירה וכתיבה יוצרת. ניתן להשאיר שאלות לדלית ולשולה כבר עכשיו בפורומים.
ואם עדיין לא סיפרתם לשלמה ארצי איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים אז... כדאי להשפיע גם על הסיבוב השישי

E

Elektra Natchios

Guest
פורום מישל בראנץ', להתפקד!

סתם שאלה.. כמה אנחנו בפורום? ו... כריסטינה למה את לא רוצה לנהל יותר את הפורום??? שרון מתעללת בך?

White Stripe

New member
<<מתפקדת>>

ד"א לי נראה שהיא פרשה מהניהול בגלל הפורום של גירלז אלאוד שהיא מנהלת, שהוא חדש והיא צריכה להשקיע בו כמה שיותר.. צודקת מה ל'שות חוצמזה כמו שציינו לפני, הפורום הזה לא הכי הכי פעיל, לא ממש פעיל, לא פעיל, אתם יודעים - יבש בטירוף ושרון מספיקה לגמרי (ואני חושבת שאפילו בלי מנהל יהיה פה שקט ושלווה!) אבל לא ניתן לזה להפריע לפעילויות המגוונות שלנו פה, נכון? טוב, סתם. אני נורא כלבה בזמן האחרון. לילה טוב

Scoob¥ Doo1

New member
אכן זה כך שירי ..

זה פשוט לא אופר מצידי שלפורום אחד אני יקדיש את כל הזמן שלי ולשני (מישל בראנץ') לא ישאר לי כמעט זמן.. מקווה שאתם מבינים,ומתנצלת אלף מיליון פעם

Scoob¥ Doo1

New member
../images/Emo41.gif הודעת פרידה ../images/Emo41.gif

אני עוזבת את הפורום
נהניתי מאוד פה..
רבה על הכל
כריסטינה.

AndreaCorr ©

New member
האמת אני לא מבינה מה הקטע..

את לא חייבת לנהל, אבל למה לעזוב? אניוואי, החלטה שלך.

AndreaCorr ©

New member
מתפקדת ../images/Emo127.gif

ובקשר לעזיבה של כריסטינה - אני מבינה אותה, יש לה פורום חדש, ודורש הרבה השקעה.. זה בסדר, אתם ילדים טובים, אני מצליחה להסתדר פה לבד

אומפ

New member
../images/Emo127.gif פה

בלעעעעעע אני לא חושבת שהפורום ראה אותי ככה קודם

OrdinaryDay

New member
../images/Emo12.gif ככה כריסטינה נוטשת אותנו?

ורק אחרי יום? אנחנו עד כדי כך גרועים?

little bry

New member
גמני מתפקדתתתתתתתתת

וכריסטינוששששששש תבואי לבקר מדי פעם נכוןןןןןןן? ויש לך פורום מושללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם של גירלס אלאודדדדדד! כלכבוד!

Dreaming Soul

New member
../images/Emo127.gifמתפקדת

אני לא רואה למה כריסטינה צריכה לעזוב, אפשר להיות בכמה פורומים ביחד...

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif

אנחנו.. אנחנו 9 ??!! ספרתי נכון?? - 1.B Not Nobody 2.Till I get over u 3.White Stripe 4.AndreaCorr © 5.אומפ 6.OrdinaryDay 7.FindYourWayBack 8.Sweet Misery 9.little bry שכחתי מישהו??

למעלה