moisheu

New member
אתר חדש

מיוחד לחתונות של דתיים, יש בו להקות חסידיות, קייטרינג כשרים, מקומות לשבתות חתן ושבע ברכות, מאמרים, וורטים ועוד... בתור אחת שלא חרדית, רציתי לדעת האם לטעמכם אתר שכזה יהיה שימושי גם למגזר החרדי (היו שאמרו שחרדים לא כ"כ גולשים באינטרנט, למרות שקראתי בפורום שיש מחקר שמראה אחרת...) כתובת האתר http://www.sameach.co.il

moisheu

New member
מקפיצה

כי לא היו תגובות. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה ששאלתי... שבוע טוב

לביא4

New member
לא כדאי לך להחליף את הכינוי?

במיוחד כשאתה מחפש דברים כאלו, ובכלל למה אתה לא פונה לשידוכים מסודרים?

אני פונה

אני פונה באמת אבל עדיין לא הולך. ולגבי הכינוי לא נראה לי שמישהו חושב שאני באמת שרוט

א77

New member
הנה לך כתובת לחסידות

אם תלך לפרק הספארי, ותבחין בעופות יפים ולבנים. דע לך כי זו הלבנה, התמירה והגאה שנעמדת על רגל אחת. אכן, עומדת על רגל אחת ואינה נופלת, היא היא ה'חסידה'. או שתפנה לשדכנים העוסקים בתחום.

שימעי ...

כל המחקרים על גלישה כביכול במגזר החרדי הם לא אמינים במיוחד, זה לא שאין גולשים אלא ...

< 2 >

שדובר במספר נמוך במיוחד, להערכתי מדובר באלפים , ולדעתי זה מספר מספיק בשביל להיות אפיק פירסום .

א77

New member
המגזר החרדי לא גולש כמעט.

לפי אותה כתבה, הגולשים שבין החרדים, הם ברמת אינטליגנציה גבוהה יותר. ולכן אולי אותו מעט מזעיר הגולש, בולט במאד. הסקרים אצל הציבור החרדי הוכחו מאז ומקדם כי הינם הפוכים תמיד. טבעו של החרדי המשיב לטלפון אנונימי של סוקר, היא לומר כמעט תמיד הפוך על הפוך. כך התבלבלו תוצאות הסקרים של הבחירות לפני שתי קדנציות. החרדים עסוקים גם ללא האינטרנט. רוב הגולשים מביניהם, משתמשים באינטרנט לצרכים חיוניים עבורם, ולא להפיג שעמום. במוסדות החרדיים דואגים בעיקר שהחרדי לא יהיה משועמם ולו לרגע. נכון שיש אחוז מסויים שגולש להנאה וכו', אבל לדעתי ומהיכרותי,ף מדובר בשבר קטן של אחוז אחד. או שאותה כתבה מגדירה כ'חרדים' ציבור מאד מקיף שכולל גם כאלה שבהגדרתי אינם מוגדרים חרדים.

למעלה