Tacitus

New member
אני כנראה אעלם לזמן מה

אהל'ן כולם, יכול להיות שאעלם לזמן מה (או אולי לזמנים רבים), היות ותיכף חוזרים ללמוד. ממחר, בדרך לעצרת הזדהות עם רון ארד בת"א, אעביר את הציוד שלי למעונות. זה כולל גם את המחשב, כי אני חייב להתנתק ממנו בגלל עבודה שהייתי צריך להגיש לפני כמעט ארבעה חודשים ועוד לא הגשתי אותה, ועוד עבודה+דו"ח חפירות ארכיאולוגיות שעלי להכין לפתיחת שנת הלימודים. ת'אמת, האינטרנט המקולל הזה די מפריע לי ללמוד..... במיוחד בחופשת הקיץ... אז זהו. אני מקווה שאחזור מהר יותר ממה שאני חושב

לא לשכוח מפגש צ'אט לילי היום ../images/Emo29.gif

החל מהשעה 21:30 ועד מתי שתתעייפו שיא של מפגש צ'אט היה חמש שעות רצופות

levron11

New member
יש לי חדשות בשבילכם

אמא בריבוע לא תוכל להשתתף בפרום אלוויס יש לה בעיה טכנית חמורה ביותר היא תחזור עוד כמה ימים אז לא לדאוג חברים היא חוזרת ובגדול.

מעניין מאד... היום ב../images/Emo43.gif

ממש עוד מעט... בשעה 10:00 תגיע לפורום להיות הורים מיכל בן טובים, מרפאה בעיסוק לגיל הרך, ותענה לשאלותיכם בנושא. יהיה מעניין- כדאי לתפוס מקומכם בדיון כבר עכשיו!
הערב ב-21:00 מגיע הפלסטיקאי יעקב זיילר לפורום יופי וטיפוח אישי, ויענה לשאלותיכם בנושא כירורגיה פלסטית וניתוחים פלסטיים בלייזר. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הקופסא שלנו לא מתחדשת השבוע, ודיידו נשארת שבוע נוסף במקום הראשון עם White Flag כל ששת המקומות הראשונים דורכים במקום, והאם יצליחו אמה בנטון הסקסית, מארק אוון הנוסטלי וסטייסי המרעננת להכנס ולעשות שם שינויים בשבוע הבא? הכל תלוי בכם!

למעלה