אני לא חושבת שזה ספוילר

נראה לי שזאת הייתה השערה... ואם זה כן היה ספוילר אז- לאאאא!!! למה אלכס?! היא מעצבנת!!!!

מיצי007

New member
את הייתה השערה

אני אישית אוהבת את אלכס היא מתוקה וחמודה ואין לה שום גישה מגעילה,או בכלל.... לא יודעת,מה היא זכתה?

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

יווווו דנהההה דנההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מעניין
למה עברי אף פעם לא בא

GaleOholic

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gifצריכה עזרה

טוב הבקשה קצת מוזרה אני מודיעה מראש: לאחיין שלי בשעה טובה יש בר מצווה ואני אמורה להכין לו את ההזמנות. הבעיה היא הנוסח. אם למישהי/ו מכן/ם יש הזמנה ישנה/חדשה what ever, של בר מצווה (רצוי אפילו משהו דתי או אפילו חרדי, אני אשמח לקבל את התוכן שלה.. פליזזזזזזז - חיפשתי באינספור אתרים ואין חיה כזאת! המון המון תודה מראש

netaK

New member
|הולכת לחפש ברכות של אח שלי|

היה לו בר מיצווה שנה שעברה, אני אלך לחפש =]

lolly1

New member
|חזר|

נממ..הנה כמה.. גיל ההתבגרות קצת לא מוגדר ומבהיל, עולם הילדות, הבגרות - מה מביניהם אתה מתחיל? אז הנה טיפ: אם תנצל את המצב באופן יעיל, תיהנה משני העולמות במקביל. עומד אתה היום בפתחה של בגרות, הנושאת בחובה הרבה אחריות, בנה מערכת איתנה של ערכים ואמונה, ודע לכלכל מעשייך בתבונה. לחתן המצווה צרור ברכות, עם כניסתך בעול המצוות, ולהורי חתן המצווה שלוחה הברכה, שתזכרו לגדלו בנחת ובשמחה ותלווהו שנים ארוכות לחיי אושר והצלחה. "והיה כעץ שתול על פלגי מים, אשר פריו בעתו, ועלהו לא יבול, וכל אשר ייעשה יצליח." (תהילים א', ג')

GaleOholic

New member
תודה, אבל הכוונה שלי לא היתה

לברכה לחתן בר המצווה, אני צריכה להכין לו הזמנות לבר המצוה. דוגמה עלובה: "אלמוני פלוני בן כך וכך שנים רוצה להזמינכם לחגיגת בר המצווה" וכו' פסוקים מהתנך - כן מטאפורות וציפורים - לא

lolly1

New member
חחחחחחח כן הבנתי את זה אחרי כמה זמן

זה היה אחרי שקמתי משינה לא התעמקתי סורי
אניוואי האחרון מתאים..

lolly1

New member
נצל"ש קטנטן ../images/Emo13.gif

חברה הביאה לי את זה ליומלדת
אוי המקוריות!!

GaleOholic

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

יכול להיות שלא הייתי כ"כ ברורה
אני צריכה מכן למצוא הזמנות לבר מצוה, של אחים, בני דודים, טראנסקסואליות שהחליטו שהן באות בעול המצוות - לא חשוב של מי. אני לא מברכת את חתן בר המצוה. זה תפקידו של הרב, לא הייתי כ"כ מנג'סת אם זה לא היה כ"כ חשוב לי ודחוף, אך כפי שכבר ציינתי - אזלו לי הרעיונות, אין שום אתר בנושא ובתי דפוס לא מנדבים נוסחים בחינם (אל תשאלו אותי למה)

mya 6

New member
אמ...

נניח לזה את מתכוונת.. וזה מה שרשום: לכבוד רב הוא לנו להזמינכם להשתתף בחגיגת בר המצווה של בננו היקר יחיאל (מוקף בעיגול) שתתקיים אי"ה במוצאי שבת כ"ט בתשריי תשס"ד (פה יש תאריך ושעה) במלון "חוף התמרים" עכו נשמח לראותכם בין אורחינו נתלי ודוד זוקמן (ופה שמות הילדים) *(ופה רשומה מתי העלייה-מקום זמן ואיזו פרשה קוראים)

למעלה