עכשיו עשיתי טפט שלו לתחרות
N netaK New member 15/9/03 #40 ../images/Emo12.gif מיי גוד זה מהמם../images/Emo70.gif אני סתם עשיתי של פרודו כי סוף סוף מצאתי תמונה של סאורון הטפט שלך מדהים...איפה מצביעים?
../images/Emo12.gif מיי גוד זה מהמם../images/Emo70.gif אני סתם עשיתי של פרודו כי סוף סוף מצאתי תמונה של סאורון הטפט שלך מדהים...איפה מצביעים?
A ayaliar Well-known member 15/9/03 #42 תודה../images/Emo140.gif לא מצביעים. בעלת האתר בוחרת. זכיתי מקום ראשון בתחרות אחרת אבל היו שם בלנדים די קקות
תודה../images/Emo140.gif לא מצביעים. בעלת האתר בוחרת. זכיתי מקום ראשון בתחרות אחרת אבל היו שם בלנדים די קקות
N netaK New member 15/9/03 #43 ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
G g a g a New member 15/9/03 #44 ג'יזס כרייסט יצא מדהים../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif
A ayaliar Well-known member 15/9/03 #45 אני מעוררת בכן רגשות דתיים../images/Emo6.gif תודה מותק ותודה נטע על המזל"ט איריס אם את רוצה טפט תבקשי... במיוחד אם זה לא הג"ש כי נמאס לי לעשות כאלה
אני מעוררת בכן רגשות דתיים../images/Emo6.gif תודה מותק ותודה נטע על המזל"ט איריס אם את רוצה טפט תבקשי... במיוחד אם זה לא הג"ש כי נמאס לי לעשות כאלה
N netaK New member 15/9/03 #46 היא רוצה לגולאס ../images/Emo6.gif לגולאס ואורלנדו ושוב לגולאס איריס כשאני אעשה את תדעי
N netaK New member 15/9/03 #49 אכן ../images/Emo9.gif זאת הדמות פשוט בשר הטבעות לתמונות אפשר לפנות אליי 24 שעות ביממה
G g a g a New member 16/9/03 #55 ../images/Emo2.gif Sweet Mary & Joseph../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איה את כל פעם מתעלה על עצמך!!! זה פשוט...אה..אה... |איריס מנסה להיזכר איך נושמים| איה תודה רבה רבה רבה רבה מכל ה
../images/Emo2.gif Sweet Mary & Joseph../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איה את כל פעם מתעלה על עצמך!!! זה פשוט...אה..אה... |איריס מנסה להיזכר איך נושמים| איה תודה רבה רבה רבה רבה מכל ה
G g a g a New member 16/9/03 #57 מי מותק? אה אורלנדו! אני יודעת ../images/Emo3.gif ותודה לך אגב, היום הגעתי למסקנה מדהימה: איה= נטע= טלי= תגידו, בפלנטה שאתן חיות עליה, כל התושבים מוכשרים כמוכן ובקיאים בפוטושופ? בטח זו פלנטה מלאה בטפטים יפים ומושלמים |גם רוצה להיות שם|
מי מותק? אה אורלנדו! אני יודעת ../images/Emo3.gif ותודה לך אגב, היום הגעתי למסקנה מדהימה: איה= נטע= טלי= תגידו, בפלנטה שאתן חיות עליה, כל התושבים מוכשרים כמוכן ובקיאים בפוטושופ? בטח זו פלנטה מלאה בטפטים יפים ומושלמים |גם רוצה להיות שם|