תפוז Fun - ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

הרבה פרסים אנחנו מחלקים לכם השבוע, אבל צריך לעבוד בשביל לזכות...
פורום בנות חוגג היום את היום השני במסגרת 7 ימים של וידויים, והיום: מה הדבר הסקסי ביותר שעשיתם בשנה האחרונה? - גם היום הוידוי הטוב יזכה את כותבתו בדיסק של S Club 7. קופסת הלהיטים שלנו מתחדשת והשבוע מחלקים לכם את הסינגל החדש של ריקי מרטין. סמנו את 5 השירים האהובים עליכם- כל מדרג 100 זוכה! בואו להשפיע על המצעד הישראלי הכי גדול באינטרנט!!! פורום בנים בלבד מחלק לכם את הספר "מעבר למיניות" בתחרות תאוריות קוויריות מיוחדת עם שופטים נכבדים. יש לכם תאוריה על הקשר בין
ל-
... כתבו אותה, ואולי זאת תחילתה של ידידות מופלאה...

יש לי שאלה:

אחרי ששני אנשים מתחתנים אז שם המשפחה של האישה הופך להיות שם המשפחה של הגבר נכון? כי ככה זה גם ב- 24 (שרי פאלמר) אבל יש המון מקרים שאישה נשואה (אני חושב שאלה מקרים של סלבז) ושם המשפחה שלה עדיין השם הישן. אז מה קורה?

GoLd FlOwEr

New member
חחח איזה שאלה מזורה../images/Emo4.gif

בכל אופן, יש כאלה שמשאירים את השם משפחה שלהם, יש שמשנים לפי הגבר, ויש שמשתמשים בשני השמות ביחד.. שאלה מוזרה

GoLd FlOwEr

New member
אולי אלמוג מתחתן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אתה מזמין אותנו לחתונה, נכון
חסר לך שלא

cj20

New member
../images/Emo32.gif עוד פיגוע ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

ועוד אחרי התוכנית על התאומים... שימותו כל הטרוריסטים בעולם!
החלמה מהירה לפצועים

neta 7

New member
אימך שמם!!!../images/Emo46.gif

הפיגוע שהיה בירושלים די קרוב לבית שלי!
יהיה זיכרם ברוך
והחלמה מהירה לכל הפצועים..

את גרה בירושלים???????.

חבל!!!!!!!!!!!11
עכשיו שניינו רחוקים אחד משנייה! אין לי מושג מה זה אומר אבל זה עצוב. אם יהיה מפגש את תבואי?

GoLd FlOwEr

New member
כן...

באמת חבל
אם המפגשים יהיו בחגים וחברות שלי יסכימו לבוא איתי לתל אביב, אז כן
איפה אתה גר

De fire

New member
זה נורא.. הבית שלי ממש מול צריפין

ככה ששמעתי את ההדף מהפיצוץ (כמו בפיגוע בזמנו במדרחוב בראשון, שגם הוא די קרוב..) והיום הייתי בירושליים לראיון באוניברסיטה שם. על כל בן אדם שראיתי ראיתי בערך 3 אנשי אבטחה ושיטור (בלי להגזים..) זו פשוט תחושה מרגיזה כזו של חוסר אונים!

וואי!!! ../images/Emo12.gif

נבהלת?? שונאת את כל המתאבדים המניאקים האלה!!! אני הייתי שמה מטען נפץ על עצמי ועושה להם איזה פיגוע שהם לא ישכחו לעולם!!!!!!!

ואני הייתי לוקח...

רובה M- 16 אחד מהיר ומחורר לכולם את הצורה! הייתי מדביק אותם עם אופרת על הבניינים שלהם בעזה.

למעלה