פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

../images/Emo176.gifפורום סדרות מצוירות בתפוז

נפתח בתפוז פורום חדש
פורום סדרות מצוירות - 826
פורום זה מיועד להוות מקום מפגש לאוהבי סדרות מצוירות באשר הם, הפורום מהווה בית לסדרות מצוירות שונות ורבות כגון:
סדרות מצוירות ונוסטלגיות שלא ראו אור על המסך זה שנים כגון : ניצי הכסף, שירה נסיכת הכוח ,הימן, החתולים הסמוראים ,גרגולים וכו'
וכן סדרות מצוירות אשר לא מוכרות בישראל כגון:באטמן ביונד ,ספידרמן אולימיטד, פרויקט זיטה ורבים אחרים
ולבסוף כגולת הכותרת אותן סדרות פופולריות המשודרות היום בטלויזה כגון: ליגת הצדק, באטמן , יוגיהו, ביבלייד ארתור ורבים וטובים אחרים מקווים לראותכם, עידו ולאקי

LiveInACloud

New member
../images/Emo26.gif אני דורש להחיות את תחרות ה..

לוגואים לפני שאני כבר לא יהיה פה. רגע, אתם שומרים את זה לימים שוממים? אחרי שתגמר העונה?

יש לי שאלה שקשורה ל- 24 אבל...

אני חושב שהמנהלים אמרו ( או אולי לפחות לי הם אמרו) ששאלות קטנות על 24 צריך לעשות בשרשורים נפרדים (אני חושב), אז ככה: בתחילת הסדרה בפרקים הראשונים עוד כשאיירה גיינס היה חיי הוא זימן רוצחת אני חושב שפוצצה מטוס. עכשיו לאותה רוצחת היתה גם חברה ואני לא זוכר מה קרה להן ומה היה כל העסק הזה (בשביל מה היה צריך איירה אותן, למה הוא רצח את אחת מהן ומה היה כל העניין הזה בקיצור???)? ורק רציתי לומר שתצפו בימים הקרובים (או אולי אפילו עכשיו) לחתימה חדשה ממני.

Nina Myers

New member
אלמוג - תשובה לשאלתך...

לרוצחת השכירה שגיינס שכר קוראים מנדי. לחברה שלה קראו ברידג'יט. מנדי, אחרי שהיא לקחה את תעודת הזהות האמיתית של מרטין בלקין, הצלם הגרמני שהיה על המטוס שהתפוצץ, החביאה אותה במדבר. ברידג'יט הגיעה אחריה ולקחה את תעודת הזהות. גיינס הבטיח למנדי מיליון דולר עבור תעודת הזהות של בלקין, וברידג'יט מצליחה לשכנע את מנדי לדרוש ממנו עוד מיליון, כדי שהן יוכלו להתחלק בכסף. גיינס מסכים לעסקה, אבל כשהוא מקבל ממנדי וברידג'יט את תעודת הזהות, הוא מצווה על צלף לירות בברידג'יט והיא מתה.

Nina Myers

New member
מנדי נשארה בחיים...

אל תדאג למנדי... הוא רצה שברידג'יט תמות כי היא רצתה ממנו עוד כסף.

Crossface

New member
אני רוצה לתקן אותך

מנדי סגרה עיסקה עם גיינס שהוא יוכל לחסל את בריג'יט, היא ידעה שאין ברירה וגיינס יחסל את שתיהן אז היא הלכה על בטוח והסכימה שהוא יחסל את בריג'יט

ורק לידיעת האנשים:

אני ראיתי לא מזמן היום אטלט אחד בתחרות בפריז בתחרות זריקת כדור ברזל במקצה לגברים שנראה ממש מאוד מאוד מאוד דומה למייסון!! הייתם צריכים לראות אותו!
הגוף הגדול והשרירי שלו עם הראש הקטן והחמוד (לדברי נטע) של מייסון

GoLd FlOwEr

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

ברצינות ראית מישהו דומה לו
חבל שלא ראיתי
ומאור אוהב את שרי שדי מכוערת (סורי מאור...), אז זה בסדר שאני אוהבת את מייסון
אבל פאלמר יותר חמוד
רק חבל שהם קצת מבוגרים בשבילי...

טוב יאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

איפה כולם?? איך הפורום הזה הפך להיות מת כמו הבשר כבש שנמצא בבטן של אבי ביטר? למה מה קרה שכולם לא מבקרים פה יותר? הרעיון של CROSSFACE על משחק בסגנון "של מי השורה הזאת בכלל" עדיין בתוקף אז יש מה לעשות!!! CROSSFACE נראה לי שצריך סיטואציה חדשה עם דמויות חדשות (אני חושב שכולם מכירים את כולם)

ואני יודע איך אבל...

אתם לא מתייחסים למה שאמרתי! יש את המשחק הזה של CROSSFACE שאותו אפשר להמשיך!!! רק צריך לבקש ממנו להחליף שמות

cj20

New member
נצל"ש - גנבתי קישור מפורום אחר

שגנב קישור מפורום אחר שגנב קישור בלה בלה בלה... שווה לקרוא עד הסוף, לפחות את ההודעות של מי שאחראי לשרשור...

למעלה