Candytuft faery

New member
../images/Emo32.gif

יש לי שאלה פה לחברי הפורום. מי מכם מאמין בחוצנים\ חייזרים? מישהו ראה פעם משהו? אתם מאמינים בתיקשור עם חוצנים? מאמינים בכך שחוצנים רעים יכולים להשתלט על הגוף כמו דיבוק?

I am a freak

New member
.....

מאמין בחייזירים
לא.... קשה לי להאמין בדברים שאני לא יכול להוכיח. לפחות ברובם.
ראיתי
לא, אם הייתי רואה הייתי יכול להוכיח.
תקשור עם חוצנים
לא.... אני לא מאמין בהם.
דיבוק
לא
הפריק.

Flame

New member
../images/Emo13.gif

אני מאמינה בחוצנים ובחייזרים, לא את כולם אנחנו יכולים לראות כרגע, אבל הם אפילו בינינו, ואנחנו בני האדם מתחילים עכשיו לראות יותר ויותר.. שימו לב שהתגברו הדיווחים על תצפיות החוצנים העב"מים אני ראיתי פעם..
אני מאמינה בתיקשור עם חוצנים,וגם בטיפול בעזרת החוצנים..
קיימות מרפאות מיוחדות, והאמינו לי מניסיון אישי שהטיפול עם החוצנים פשוט מדהים
.. אני לא בטוחה אם הם יכולים להשתלט על הגוף כמו בדיבוק, אבל הם בערך מסוגלים להזיק לנו.. אבל זה כבר בהחלט סיפור אחר.. אני יכולה להמליץ על ספריו של אדריאן דביר.. מטפל עם חוצנים.. אל תפסלו ישר, בדקו את כל התאוריות ואת כל האפשרויות.. גם אני הייתי סקפטית לגבי העיניין בעבר.. צחקתי על זה! ואז התגלה לי עולם חדש שבכלל לא הכרתי בנוגע לחוצנים
!

I am a freak

New member
היה עם מטפל כזה ראיון בטלויזיה

הוא הסביר שיש- חייזרים רעים, וחייזרים רעים. כדור הארץ זהו השטח של החייזירים הטובים, ולכן, אין כאן חייזירים רעים- אלא אם הם יפלשו. נשמע כמו עוד פרק של מסע בין כוכבים... לא
הפריק.

I am a freak

New member
פאקינג שיט

*תיקון* הוא הסביר שיש- חייזרים טובים, וחייזרים רעים.

Flame

New member
הממ.. ../images/Emo13.gif

אני לא מתמצאת בדיוק במושגים אבל.. אם אני לא טועה.. חייזרים="רעים" חוצנים="טובים" אין לי בדיוק כח להרחיב עכשיו על העיניין אבל החוצנים/חייזרים לא תמיד נמצאים בגוף גישמי או איך שתבחר לקרוא לזה ויש אנשים שנלקחו לחלליות לבדיקות והשתלת שתלים מסויימים ושוב, בלעע.. אני מעט עייפה כרגע.. אז אני ארחיב על מה שאני יודעת בפעם אחרת
לילה טוף שוש

I am a freak

New member
חמודה ../images/Emo13.gif תודה על המידע ../images/Emo24.gif

יכול מאוד להיות שאת צודקת
אין לי ידע בנושא. רק זכור לי שהוא אמר חייזרים טובים וחייזרים רעים. יכול להיות שהוא רק רצה להסביר את זה בפשטות. בלי לבלבל את הצופים
By the way "...החוצנים/חייזרים לא תמיד נמצאים בגוף גישמי..."
תגדירי גוף גשמי (
)
לילה טוב וחלומות צלולים
תודה על ההודעה, הפריק.

הגבוההה

New member
חייזרים חייזרים

האמת שאני אישית חושב שהגיוני שיהיו חייזרים אבל כל עוד לא ראיתי אותם אני לא מאמין בהם אך לא שולל אותם אם הם רעים חח יהייה מאוד לא נחמד אם יהייה עוד משהו רע ביקום בכל מקרה אני חושב שאם יהיו חייזרים הם גם יוכלו להיות רעים בדיוק כמו בני האדם........

המממ היצורים האלה../images/Emo153.gif

אולי כן ואולי לא,קודם שאני אראה אחד אז אני אדע אם להאמין או לא. שלכם חנה גונן

Candytuft faery

New member
אממממ

האיש ההוא צדק, אכן יש חייזרים רעים ויש טובים. ואני פעמיים ראיתי חללית, ועוד עם סבתא שלי. ואני אכן מאמינה שאפשר לתקשר, ובקשר לדיבוק התכוונתי לכך שלפעמים כאשר מתקשרים עם חייזרים אפשר בלי כוונה לתקשר עם אחד רע והוא יכול להשתלט על הגוף איכשהו דרך טלאפתיה. ---ילדים אל תנסו את זה בבית----

Flame

New member
המממ... ../images/Emo13.gif

"רע" ו-"טוב" הם מושגים מאוד משתנים ואינדבדואליים..
.. זה כמו שתאמרו שזה רע מאוד לאכול בני אדם ולנהוג בקניבליזם אבל בשביל השבטים שחיים בנאמר אפריקה.. זה טוב מאוד! מבין? :- לכן אני גם תמיד מוסיפה מרכאות כשאני משתמשת במושגים "טוב ו"רע"

Candytuft faery

New member
כן אבל....

חייזרים שחוטפים אנשים ומבצעים בהם ניסויים קשים זה רע. והם יודעים את זה. החייזרים שגרמו לשואה זה גם לא טוב. (מחר אני אביא לכם קישור לקרוא על זה) וחייזרים שרוצים להשמיד את האנשות זה גם רע. מה שבטוח זה לא בא מטוב ליבם.

Candytuft faery

New member
כמובן

אבל היה גם שיתוף פעולה עם חייזרים. הנה קישור למאמר תקרא, ותראה למה אני חושבת ככה. http://www26.brinkster.com/ufomania/full.asp?id=57

אמממ...

זה ממש בולשיט...זה נראה כאילו למישהו שיעמם מאוד... מאוד!!! והוא המציא את הסיפור הזה! אבל... איך שבא לך... כמו שנאמר... איש איש באמונתו יחיה... אני תמיד ימשיך להאמין שהיטלר היה האחראי לרצח הזה... את יכולה לחשוב שאלה היו החייזרים.. (במקרה והם באמת קיימים)... ומכאן אני מגיעה לשאלה אחרת שלי... כמה מאלה שהגיבו לשאלה שלה.. האם קיימים חייזרים.. אמר אין לי הוכחות שהם קיימים.. לא ראיתי .. לא מאמין... אפשר לומר את אותו הדבר בנוגע לרוחות... גם אותן אינכם יכולים לראות ולמרות זאת בהן אתם מאמינים.. אז השאלה שלי.. איך אתם יכולים להאמין בדבר אחד בלי כל הוכחה מוחשית ולבטל דבר שני מכיוון שאין הוכחה מוחשית?!... בכל מקרה.... נגמרו לי הדברים להגיד אז...להתראות לכם

למעלה