../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif יצאנו לרקוד

היום ב-19:00 תוכלו לפגוש בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה את להקת הדורבנים, שהביאו לנו את הלהיט הגדול "יצאנו לרקוד" (כולם מכירים!!). הם יתארחו Live באולפן, בהנחיית רועי יחזקאל.
חושבים שרידג' שכב עם אחותו? נטליה אוריירו התחתנה עם הסבא שלה? yesZone, פורטל הצעירים של yes בשיתוף עם
אנשים מביאים לכם אותה בחידון טריוויה ע-נ-ק על אופרות סבון וטלנובלות. למה אתם מחכים? זה הזמן להתחבר באינפוזיה לערוץ 68. רק ב-yes!!! בין הפותרים נכונה יחולקו שוברי קנייה בסך מאות שקלים ברשת דיונון
ואם כבר הגעתם לערוץ - תישארו בצ'ט הכי מגניב שקיים היום בטלוויזיה
דלתה, הכוכבת האוסטרלית החדשה, כובשת השבוע את ראש מצעד הפזמונים של תפוז אנשים. כנסו עכשיו לברר מהם 20 הלהיטים הלוהטים ביותר השבוע!

netaK

New member
../images/Emo32.gif אתר חדש ../images/Emo13.gif

שלום
פתחתי אתר חדש לכל הפאן ארטס שעשיתי ואפשר למצוא שם גם טפטים של קיילי שעשיתי ואני כמובן אעשה עוד בואו ותהנו

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז../images/Emo41.gif

אוהבים לפחד? אוהבים להצטמרר? פורום מתח ואימה
שתי הדיוות הגדולות, מקבלות סוף סוף מקום בתפוז אנשים: פורום ריטה ופורום דנה אינטרנשיונל
לא הכל אופנועים, פורום קטנועים פתוח גם לאלה שאין להם מאות סמ"ק
יש כאלה שאוהבים שקט, או חיות שקטות. פורום דגים גלישה נעימה!

אהבה ובטיחות ../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif

בעוד פחות משעה תתארח בפורום סבים וסבתות דרורה נבון, דוברת ארגון "בטרם",ארגון ששם לו למטרה להגביר את בטיחות הילדים והתינוקות - בעיקר בסביבה הביתית. האירוח יתחיל בשעה 12:00, אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו...
היום יום האהבה ואנחנו מזכירים לכם את ערוץ האהבה המיוחד שהכנו עבורכם- שווה להכנס.

אייליי

New member
משהו לא צפוי ומשמח

נלי פורטדו בהריון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש אלבום חדש ב 25 לנובמבר ושיר חדש עוד מעט

אייליי

New member
כן אבל חשוב שתעדו וחוץ מזה

בסוף נלי תיהייה כמו קיילי .....רק צריך לחכות לפריצה הגדולה!!!!

tatababa

New member
לנלי הייתה פריצה גדולה אבל היא

פישלה... והיא לא תיהיה כמו קיילי - הן שונות מדי..

יותר מדי! הוא סתם אמר שהיא וקילי

דומות כדי שלא תבינו שהוא כתב את ההודעה הזאתי בכול תפוזנט בטח גם באבריל לאבין הוא אומר שהיא ואבריל דומותפחחחח עלק!

tatababa

New member
כן../images/Emo68.gif

איזה כיף לאריק, הוא סיפר לך על כל המאורעות ביום-דאני שלו?

Human Nature

New member
עם אריק אני לא ממש מדבר... |טל| †

הוא ברשימה שלי, אבל אני יותר מדבר עם אנדרו
לפני כמה ימים הוא אמר לי שאני הישראלי הכי סקסי (הקטע המשעשע- הוא ראה תמונה שלי). אמרתי לו שאני הישראלי היחיד שהוא מכיר, ואז הוא פתאום אמר לי שהוא מכיר גם את tatababa- רן. הוא אמר לי ששלחת לו איזו מתנה כמו גם משהו שיעביר לאריק O_O

Human Nature

New member
אנדרו רציני :| |טל| †

אני מכיר אותו מפורום של מדונה, ורן אמור להכיר אותו מפורום של קיילי.

tatababa

New member
כן, שלחתי לו ולאריק כל מיני דברים

שלא הייתי צריך וסתם תפסו לי מקום... הקטע שהוא בן עשרים ושלוש ונראה כמו בן 16! אולי זאת רק התמונה שהוא הראה לי שלא עושה איתו חסד, אבל לי הוא נראה ממש פיצי! (ואני בן 17.5 ככה שאין לי יותר מדי זכות דיבור!). ככה או ככה, גם אריק וגם אנדרו הם אחלה. אריק פגש את דאני לפני כמה ימים בקנדה וזה היה ממש מגניב!!! הוא שלח לי קובץ של word שמתאר את המפגש (אבל מן הסתם אני לא אעלה את זה לפורום ציבורי). לגבי אנדרו - אני מכיר אותו דרך אריק למען האמת (למרות שאנדו חבר גם בסייהיי, פשוט בקושי רושם הודעות שם - רק צופה מהצד רוב הזמן).. נו קשה להיות סלבריטי.............

למעלה