לא יותר יפה ../images/Emo68.gif?

במקום שוש10 המשעמם
חוץ מזה אני את הסוכרת שלי משאירה מחוץ לתחום בקרב מרבית מרעי וחברי: מי שצריך לדעת יודע! ומי שלא- לא. ואם מה שדיברנו עליו יצא לפועל אני מעדיפה שם אחר.

kipodkipod

New member
אבל למה?

אני לא מסתיר את הסכרת שלי. להיפך ככל שיותר אנשים ידעו, יותר אנשים יוכלו לעזור לי במקרה חירום.

גם אני לא חושבת שצריך להסתיר אותה..

אבל אני בהחלט לא יוצאת החוצה עם שלט שרשום עליו "היי אני חן ויש לי סכרת..." כאילו לחברות, ידידים, משפחה אני כמובן אומרת... גם אם מישהו אומר לי שמעתי שיש לך סכרת ומתחיל לשאול אותי שאלות אני עונה לו... (דרך אגב כבר כמה פעמים באו ואמרו לי ששמעו שיש לי סכרת...) אבל דוגרי זה כל אחד והגישה שלו...למי שלא נוח לדבר על זה...שלא ידבר... ורק שתדעו שאיך שאתם מתייחסים לסכרת ככה אחרים יתחיסו עליה...כאילו אם אתם אחלה איתה, מדברים על זה ומשתפים אחרים ולא ייתבשיו בה וייקחו את זה כעניין קל...ככה אחרים יתחסו לזה...-עניין קל....אותו דבר להפך...

חחח מלא שגיאות...

סורי, רושמת מהר... יתחיסו-יתיחסו עליה-אליה ייתבשיו- תיתבישו יתחסו- יתיחסו

אני לא מתביישת בסוכרת

פשוט לא הולכת עם שלט כפי שהגדרת. אם הנושא עולה או אם שואלים אני עונה - מספרת למי שצריך לדעת אבל לא מעבר לזה. מבחינת לעזור במצבי משבר- אההההםם לא קורה לי לרוב שאני זקוקה עזרה חיצונית - אבל בפעמים היחידות שזה קרה, אם זה לא היה מישהו מבני המשפחה שממש מאורה בטיפול - האחרים רק עושים נזק - חברה שלי שידעה על הסוכרת וידעה די הרבה, ניסתה לתת לי אינסולין בזמן היפו
. גם צוות רפואי שלא עוסק בסוכרת טעה בטיפול. אני משתדלת לתפוס את המצב בעצמי קודם, ולהשתדל לא להזדקק לטיפול חיצוני ותודה לאל
בעשרים שנה האחרונות זה הוכיח את עצמו.

למעלה