love alex

New member
../images/Emo124.gif כולם, נא להכיר...

להקה חדשה בשם- The Jelly Beans יש להם שירים ממש יפה, שמעו!! אה, וקוראים להם- סטפאן (16), בני (החמודדדד ^^ 17) וקורינה (20).

אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקופת הדיכדוך שלי תמה! יולי רציתי להגיד לך שאת מדהימה! אני אוהבת אותך! לבבית נשמתי את החברה הכי טובה שיש לי בעולם! ורק לידיעתכם......הבן **** הולך לחטוף מכות רצח מידיד ממש טוב שלי שמביא עליו את כל גן העיר.....איזה מלאך!
אז רציתי רק להגיד לך...אמא אני חולה עליך! אתה הידיד הכי טוב בעולם! ותודה על הכל! ותודה גם לכם! אתם האנשים הכי מדהימים ומקסימים שאני מכירה!

aYaLoLy

New member
ורק לידי הכללי../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

אני לא.. ואני חוזרת.. לא חייזרית
החייזר היחיד הוא ל
הוא ולא אחר

T a L L L

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אתם מבינים, כחלק מהיותה חייזרית, היא מכחישה את זה!! ויוליייי, אני לא רוצה להביא לפה הוכחות שאני כן סטרייט!

aYaLoLy

New member
אני רוצה הוכחות../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

אמ......יש לי הצעה

אםתה נראה טוב אני אשמח לעזור בלהוכיח......
אם אתה מבין למה אני מתכוונת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

aYaLoLy

New member
הוכחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

--TaL-- (1:41 AM) : חחחחחחחחח דיייייי את יודעת שאני הומו! מישהו יכול עכשיו לטעון אחרת

aYaLoLy

New member
טוב טוב... ../images/Emo4.gif|../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

מכיוון שלטל יש רגישות יתר לנושא אני אחשוף את האמת.. הוא לא הומו...
באשר להיותו חיזר - זה נכון

T a L L L

New member
יו ביץ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יולייייייייייייייייייייייי, את מזייפת הוכחות! ולשנייה מלמעלה, תביאי מספר טלפון, אני אוכיח לך :)

aYaLoLy

New member
אה הא../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

•סתם ילדה קטנה•° (2:09 AM) : yeah right על דעה של חייזרים אי אפשר לסמוך --TaL-- (2:10 AM) : R אוקיי, אני חייזר, חייזר זכר! :) אז אפשר לסמוך [: °•סתם ילדה קטנה•° (2:10 AM) : אההא!! זה הולך לפורום!!

למעלה