תראי לנינה מהמם בהחלט!
N netaK New member 27/7/03 #19 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif האמת היא שלימדתי אותה איך לעשות את זה בדרך הכי קלה שיש, לא הולך לה טוב
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif האמת היא שלימדתי אותה איך לעשות את זה בדרך הכי קלה שיש, לא הולך לה טוב
G g a g a New member 27/7/03 #18 נטע אני גאה בך../images/Emo24.gif גם על היצירה המופלאה וגם על הציון במתמטיקה! יישר כח!
N Nobody is Listening New member 27/7/03 #22 גמני גאה בך נטע "." והמורה שלך נשמעת לי טיפשה אז אל תקשיבי לה keep up the good work
G GaleOholic New member 27/7/03 #25 מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
N netaK New member 28/7/03 #27 בלה בלההההההההההההההההההה לא רוצה ללכת לביצפר לא רוצה לעבוד היום רוצה לישון לישון אוי אוי השמחה על הבוקר.... פאב THAT'S A GOOD MORNING
בלה בלההההההההההההההההההה לא רוצה ללכת לביצפר לא רוצה לעבוד היום רוצה לישון לישון אוי אוי השמחה על הבוקר.... פאב THAT'S A GOOD MORNING
N netaK New member 28/7/03 #28 ../images/Emo12.gif באיזה מצב הייתי כשכתבתי את זה טוב נו, אני באותו מצב עדיין...