F f o x g i r l New member 24/7/03 #52 אתר חדש../images/Emo26.gif בניתי אתר חדש על תוכנית הטלויזיה של אלי יצפאן וגם על יצפאן עצמו, באתר יש הרבה דברים מגניבים, בקרוב: ספר אורחים, תיבת המלצות, פורום ועוד ועוד לחצו פה
אתר חדש../images/Emo26.gif בניתי אתר חדש על תוכנית הטלויזיה של אלי יצפאן וגם על יצפאן עצמו, באתר יש הרבה דברים מגניבים, בקרוב: ספר אורחים, תיבת המלצות, פורום ועוד ועוד לחצו פה
ס סבתא חרירה New member 24/7/03 #69 לא זה מאחוזת בית. אם אני אגיע לאחוזת בית במקרה, בטח יעשו עליי לינץ' .
L LoLo16 New member 22/7/03 #4 ../images/Emo6.gif מזכיר לי שגם אני צריכה לקחת את הוידיאו שלי לתיקון... הוא לא מעביר קדימה ואחורה, לא מוציא קלטות לבד וגם לא מכניס אותן... אבל הוא מקליט מצויין!..
../images/Emo6.gif מזכיר לי שגם אני צריכה לקחת את הוידיאו שלי לתיקון... הוא לא מעביר קדימה ואחורה, לא מוציא קלטות לבד וגם לא מכניס אותן... אבל הוא מקליט מצויין!..
P Prof. James Potter New member 23/7/03 #7 ../images/Emo6.gif"דוחפת את היד פנימה ומוציאה"../images/Emo16.gif אגב, אני אחד הילדים הכי טיפשים שאני מכיר! ניר
../images/Emo6.gif"דוחפת את היד פנימה ומוציאה"../images/Emo16.gif אגב, אני אחד הילדים הכי טיפשים שאני מכיר! ניר
F f o x g i r l New member 23/7/03 #10 שאלה דחופה../images/Emo70.gif למישהו יש את האי-מייל של חברת החדשות אני צריכה להשיג כתבה ששודרה באולפן שישי לפני כמה זמן (*טיק-טיק-טיק *-והמבין יבין ).
שאלה דחופה../images/Emo70.gif למישהו יש את האי-מייל של חברת החדשות אני צריכה להשיג כתבה ששודרה באולפן שישי לפני כמה זמן (*טיק-טיק-טיק *-והמבין יבין ).
P Prof. James Potter New member 23/7/03 #11 ../images/Emo6.gif עכשיו נזכרתי- ../images/Emo16.gif נסי את- [email protected] או- [email protected] נראה לי שזה זה.. ניר
../images/Emo6.gif עכשיו נזכרתי- ../images/Emo16.gif נסי את- [email protected] או- [email protected] נראה לי שזה זה.. ניר