Liloush

New member
../images/Emo32.gif

שלום! אנחנו מעוניינים לפתוח פורום על התוכנית "אקזיט" תוכנית הנוער המצליחה. פנינו לתפוז, אך תפוז סירבו לפתוח פורום בנושא זה. אם הינכם מעוניינים שיפתח פורום בנושא, אנא שלחו לי מסר עם שמכם המלא בכדיי שנוכל להראות לתפוז שישנם הרבה גולשי "תפוז" שמעוניינים בפתיחת פורום "אקזיט", בתודה לילך ואורטל

ZVI Z

New member
תראו אותי כאחד שייאבק בכם.

מי רוצה פורום לאקזיט לעזאזל?! לא אני לא אני ולא אני!!! יש פה רוב די מכריע.של 3 מול 1!

ZVI Z

New member
ושוב

כדי שהם יראו שהמאבק שלהם לא הולך להיות פשוט

3 מול 2 אבל....

מה אכפת לכם? זה לא שהפורום של עברי ייפגע מזה.... זה פורום נפרד, זה לא אמור להזיז לכם בכלל.......

והנה תגובתי לעניין-

אקזיט זאת אכן תוכנית מבדרת,אבל לא יותר מזה... מיכאל-נחמד,מלי-פקאצה ולא יודעת מחייה,עופר-גמור ולא רציני,והזאת שאני לא זוכרת איך קוראים לה עוד בסדר..אבל עזבו את זה... זאת תוכנית ירודה,ולא מעניינת,אותו עניין כמו של המורדים... אזזזז...אני נגד תוכניות שטחיות שכאלו,מצטערת!

זאת יכולה להיות

תוכנית מצליחה אבל כמו שאמרת היא שיא השטחיות. כל מה שהם מראים לנו זה שאם אתה לא מקל כוסי מהלך אתה לא תצליח בחיים ועופר הזה כל כך מטומטם וחרמן ואני לא מבינה איך כל היצורות האלו שמתקשרות ומתלהבות מלדבר איתו אוהבות את הגמד החרמן והדפוק הזה. אבל מיכאל הנגבי חמוד מממאאאאווווווודדדד

ספירוש16

New member
באמת מיכאל חמוד... ביותררר...

את כל השאר שם אני לא אוהבת... אבל מיכאל זה משהו אחר.

למעלה