Liloush

New member
../images/Emo32.gif

שלום, אנחנו מעוניינים לפתוח פורום על התוכנית "אקזיט" תוכנית הנוער המצליחה. פנינו לתפוז, אך תפוז סירבו לפתוח פורום בנושא זה. אם הינכם מעוניינים שיפתח פורום בנושא, אנא שלחו לי מסר עם שמכם המלא בכדיי שנוכל להראות לתפוז שישנם הרבה גולשי "תפוז" שמעוניינים בפתיחת פורום "אקזיט" בתודה לילך ואורטל

מתוקה777

New member
לא רואה את התוכנית הזאת........

אין לי משהו נרגדה אבל אני לא רואה אותה ומנסה שלא להיתקל בה

חחחח ומה יכתבו בפורום הזה

כל היום? "יואו עופר החמוד החתיך המתוק היפה שלי!!!" "אוי איזה מצחיק הוא היה עכשיו" "אוי איזה דביל" חחחחחח סתם תוכנית דפוקה!! בלי הקליפים היא בכלל לא היתה שווה כלום.. ורגע רגע!! יש לי מוזה להמשיך להעליב את התוכנית: *הזוג האידיאלי LOLLLך איך הם משפילים את עצמם שםםם!! רגע את בוגדת בו עם הידידים של?? מה הוא הכי אוהב?? אהה את לא ידעת אז את לא מכירה אותו!! אתם בכל ללא הזוג האידיאלי!! *דוגמנית העל חחחחחח והפאנץ' ליין: איזה קווים אדומים יש לך? "אני לא אצטלם בעירום" אוווווווווווווווווווווווו איזה מקוריתתתת!!!! בשביל לצעוד אצל מישל אדם את גם תמ**י!!! בעעעעעעעעעעעע

i love feli

New member
בתור אחד שלא אוהב את הסידרה אתה..

דווקא יודע הרבה על הסידרה אולי אתה כן רואה אותה.... אפילו ציטוטים הבאת........... אני לא רואה אותה בגלל שהיא מתנגשת לי עם תוכניות אחרות שאני אוהבת אבל היא סידרה טובה..

את לוחושבת שבשביל להגיב על

משהו אז צריך לפחות לדעת עליו קצת? אם לא הייתי רואה כמה פעמים לא הייתי יכול להגיב או להעליב..! זה כמו שראית סרט וגילית שהוא דפוק ואז את מגיבה ואומרת שהוא היה ככה וככה ויענו לך כמו שענית לי: אם הסרט דפוק למה ראית? אז כןןןן!!! יצא לי לראות כמה פעמים ומאז לא ראיתי יותר כי אין שומדבר חדש שם! יש שם פורמט קבוע כמו תבנית ביצים! בעעעעעעע

i love feli

New member
לא ניסיתי להעליב אף אחד אבל זה היה

נראה שאתה ממש עוקב אחרי זה ואז יורד על זה... טוב לא משנה עזוב... לא הבנו אחד את השני לא ניסיתי להעליב או משהו.. בייי לובב יווו אלללל

MiToOsH

New member
אקזייייייטטטטטט ../images/Emo104.gif

תוכנית גדולה
(לא
) תוכנית שפשוט מדרדרת אותנו עוד יותר למטה
עושים מבצע
על כל אלף הודעות SMS המנחים מורידים פריט לבוש מטומטמים. עושים אותנו עוד יותר שטחיים ממה שאנחנו עכשיו

tamOOsh

New member
אני יודעת שזה לא ממש קשור אבל...

למי שרואה "חלום אמריקאי"- אני ממש חייבת עזרה!!!!! בפרק שהיה היום בחלום אמריקאי, זה שרוצה להיות כומר שר לרוקסן שיר, אם מישהו הצליח להוריד אותו אז בבבבקקקקשששההה!!!! אני ממש ממש ממש ממש רוצה להוריד אותו.... (או אם אתם יודעים את מספר הפרק) אז תודה לכולכם
ושיהיה לכם לילה נחמד ביותר :p

מתוקה777

New member
לא רואה "חולם אמריקאי"

חלום אמריקאי? מתי יש אותה??? אני אולי אראה עם זאת תוכנית יפה.....

אממ...הייתי בקורס עד היום...

וסבתא הקליטה לי תפרק...כשאני אראה אני אוכל לנסות לבדוק בשבילך...זוכרת במקרה איזה מספר פרק זה היה?

popit

New member
Sorry To Tell You But...

התוכנית הזאתי סתם משעממת... ראיתי אותה שהייתי חולה כי לא היה לי מה לראות ופשוט שיעמם לי...

aYaLoLy

New member
../images/Emo5.gif

חיקוי לוב לתכניות אחרות.. עוד תכנית כושלת של ערוצ10

מסכימה עם נילס האוסטרי.

אין מה לכתוב בפורום "אקזיט" חוץ מ"חחחחחחחחחח, איזה מצחיקים הם" ו"עופר שכטר הכוסוןןןןןן!" ולכן אין כל סיבה לפתוח פורום לתוכנית. חוץ מזה, התוכנית פשוט משעממת, טיפשית ומזלזלת באינטיליגציה של צופיה, בני הנוער.
אבל זאת רק דעתי.

למעלה