black_light

New member
מה אוי ואבוי?

אני כתבתי לעצמי במאמצים מרובים רינגטון של אריאה, אז למה שלא יהיה אחד זמין?

זה פשוט משעשע (או שמא מזעזע?)

לראות את ארייה לצד שרית חדד ודומותיה... אפילו מטאליקה אין שם. רק ארייה.

black_light

New member
איזה שרית חדד????!?!?!?!

זה קטגוריה של רוק רוסי! וזה בדיוק כמו לראות את הפורום שלנו ליד הפורומים המזעזעים האחרים שיש בתפוז. אז מה?? זה טוב שיש את הקטגוריה הזו. ולגבי מטאליקה - תעבור לאורנג'! שם יש, למרות שזה לא נשמע מי יודע מה..

black_light

New member
../images/Emo26.gifחופש!!!../images/Emo36.gif

אנשים, נראה לי שחוץ ממני כולם פה כבר בחופש (ואני אצתרף ביום שלישי) אז ספרו, מה אתם עושים??? מה התוכניות?? ולמלש"בים - מתי מתגייסים ולאן??

AMORPHIOS

New member
בעיקר להרוויח כסף, למוד לפסיכומטרי,

קורס קיץ ארור באנגלית, מפגש פורום, שבוע נטול הורים ולא נטול ווליום, אמון אמרת', סיילם, מחשב.

אז ככה:

אני התחלתי את החופש רק היום (למה מבחני סופ"ש במתמטיקה זה רק ב-4 ליולי?! אי אפשר ב-21 ליוני וגמרנו?!) אני נוסעת מחרתיים לספרד, בתקווה שיש שם חנויות מטאל שמוכרות דיסקים בפחות ממאה יורו
ואחרי שאני אחזור... אז... אני אהיה עסוקה כל החופש בגלישה באינטרנט... שינה... עוד גלישה באינטרנט... וניסיון לשבור שיאים מספר השיאים של גינס

meiritamir

New member
תנסי לחפש פה חנויות...

יש שם רישום של חנויות מטאל בכל מיני ארצות בעולם, לפי עיר... כולל כתובת, חלק מהחנויות בעלות אתרי אינטרנט: http://members.xoom.virgilio.it/drake666/recordshops/index.htm בהצלחה ותהני!

black_light

New member
איזה אתר גדול!!!!

אני עוד כמה שבועות טסה לפראג (בתקווה) וזה פתר לי כמה בעיות! תודה!

meiritamir

New member
שמחתי לעזור...

אמנם קרו לי כמה מקרים שחלק מהחנויות לא היו שם...לא בכתובת הרשומה, אז תבדקו קודם. תהנו! ותקנו לי משו

black_light

New member
גם אני בחופש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זהו! סיימתי לימודים!!!! אין יותר מוסד מגעיל הקרוי בית ספר!!! אני חופשייה!!!!!!!!!

METALLICADI

New member
.....

אני מרוויחה כסף ........מחשב.......סיילם.......עוד כמה הופעות בדרך..... עושה עגיל בגבה....

black_light

New member
ו......

אני טסה לפראג, מטיילת כמה שאפשר ובעיקר מתכוונת סופסוף להוריד את האבק שהצתבר על הגיטרות שלי (
) ולנגן!! אה, וגיוס - 21.8 - מודיעין.

למעלה