THE sky angel

New member
רציתי לכתוב את זה בהודעה נפרדת

אבל כבר יש שרשור אז תתייחסו לזה כהודעה נפרדת!!! זהו!! אין יותר לשון!! (אלא אם כן ניגש למועד ב'!!:) ולא אכפת לי, אתם יכולים לתלוש לי אפילו את לשון, כי אין יותר!! הא הא הא!!! הבגרות הייתה דיי קשה לי, ויצאתי 5 דקות לפני שנגמר הזמן... .פויי הייתי צריכה פיפי פעמיים!! אבל פעם אחת יצאתי וכבר בפעם השניה התאמצתי להתאפק כי לא רציתי שיצחקו עליי... פוי קולה ופטל לא הולך יחד!!! וזהו זה!! !! !! i'm a free girl!! עונת הבגרויות הסתיימה! ועכשיו מתחילה עונת הקייטנות, מי מאיתנו הולך לעבוד בקייטנות???? וואי אני כל כך מאושרת שאין יותר בגרויות!! הסייוט נגמר להפעם... אני אתגעגע.... פחחחחחחחח נראה לכם??!?!!?!?!?!? כמו ששלמה כל הזמן אומר לי- mor- NO MORE!!! חיחיחי.... אני יפסיק לזיין את שכלכם.. :) ועכשיו מותר לי לדבר בשתי שקל ולא שני שקלים!! הא הא הא!!! :)))) יומטוב!!

taltoolit

New member
פתרון

אממ פעם שעברה זה שימש את שרונה, אבל אולי זה גם ישמש אתכם בכל מקרה זה שוב הצעה לפתרון של הבגרות... והמשך חופש נעים

חן...הנה ההזדמנות שלך:)

אפשר להתחרות גם אם אני לא תימני?... עמרי...אני בעד שתלך ביחד עם חן, ואם חן לא תתקבל(אין סיבה למהה שזה ייקרה...) תדאג לאצבעות השופטים...,מה אתה אומר?...

taltoolit

New member
למרות שזה לא ממש קשור

אבל האם רק לי לא עולה האתר? או לעוד מישהו?....

נ ו ם

New member
רק לך. ובקשר לחתימה שלך.........

אני רוצה להיות רזה אז את ממליצה לי לעשות הרבה כאלה
?

taltoolit

New member
../images/Emo6.gifאממ לא בידיוק

א. כן כנראה שבאמת זה היה רק לי אבל זה הסתדר עכשיו ב. ממש לא ממליצה לעשות הרבה
, בכלל תמיד אומרים שאם שמחים דברים הופכים להיות הרבה יותר קלים אז אם תאמצי רק שלוש ותיהי מאושרת זה ילך הרבה יותר בקלות ...

taltoolit

New member
זה בסדר כבר התרגלתי

כל בנאדם שעשה בגרות התחיל לתקן :) עברית שפה יפה- האומנם?! :)

למעלה