../images/Emo176.gif טל שגב Live ../images/Emo168.gif

היום בתפוז Live תוכלו לפגוש את הזמר טל שגב, שיתארח בפורום רוק ישראלי הערב ב-20:00. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו. טל יוצא בימים אלו במופע חדש, והספיק לעבוד עם מיטב האמנים בארץ כמפיק מוסיקלי.
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מחפשים עם מי להתייעץ? בכל נושא? נפתח פורום טיפים קטנים לחיים
עובדים כמלצרים וחולמים על הצלחה?תמיכה בפורום מלצריות ומלצרים
אוהבים לנענע? בואו לרקוד עם פורום ריקודי בטן
מעריצים? יש גם פורום לשחקנית ניקול קידמן גלישה נעימה!

14מתן

New member
אין בצפפפפפפפפפר !!!!

לה לה לה לה אין אין אין וא מת עכשיו יש חופש ! אין מורים מעצבנים וזקנים רק עוד בגרות אחת נשארה להשנה אבל עדיין א-י-ן ב-צ-פ-רררר FUN

נ"ש

שמעתם שאמרו שלבריטני יש שני גידולי סרטן בשד ועכשיו היא צריכה לעבור ניתוח שהסיכון לא יגדל במשפחה שלה זה תורשתי דודה שלה הייתה חולה בסרטן ומתה נראה לי טוב הכול בינתיים שמועות זה לא בטוח

יששששששששששששששש

אוףףףףףףףףףף אבל נשאר לי עוד 3 בגרויות שיש לי אותם שבוע הבא 3 בגרויות בשבוע איזה באסה וביום חמישי בשעה 11 זה נגמר לתמיד ורובכם פה ב1.9 תצטרכו להתחיל את זה מהתחלה ואני סיימתי איזה כיףףףףףףף

כי

אני במגמת תיירות ואיתי בכיתה אזרחות אז בדר"כ אין דבר כזה ששני מגמות כאלו יהיו ביחד אז יש לי גם בגרות בלימודי פנאי שזה המגמה שלי ויום אחרי זה באזרחות שלא הייתי צריך לעשות רק בגלל עיוני אנחנו עושים נ.ב מזל טוב למנהלת החדשה mlm

יש!

איזה כיף לסיים את הלי...אה, רגע...אני כבר סיימתי שנה שעברה
החופש הגדול מגיע...ואיתו המון פוצים (איזו מילה מוזרה) שנהנים להציף פורומים כאלו ואחרים. אל תפותעו שהם ינחתו גם כאן. רק לשמור על איפוק, זה יעבור ב-1/9...

i love gina

New member
חוווופפפפפפששששש!!!!!!!!

האמת היא, אין לי ממש הרגשה של חופש.... עדיין נשארו לי 2 בגרויות שבוע הבא... (ספרות שהגישו אותי להפתעתי הרבה על 100!!! ואזרחות- הגישו אותי על 88..... מקצוע משעמם ומחורבן... ) ועוד מועד ב' במתמטיקה, וב-10 באוגוסט מתחיל לי הקורס פסיכומטרי... קיצר, אין ממש תחושה של חופש.... תחושת החופש האמיתית תתחיל כשאלה יקרו: אני ישחק טומב ריידר 6, אחרי יום בים, כוס קולה ענקית ביד, הדיסק של ביונסה ברקע, ומסיבה ענקית שהולכת להיות בהמשך..... אחחחח... החופש הגדול.... איזה כיף.................... יוווווו!!!!! אני כבר לא יכול לחכות שכל ההנ"ל יקרה כבר!!!! (אגב, מי מחר קונה הארי פוטר 5??? i am...
)

14מתן

New member
הארי פוטר.... למה....?

יוווו ובחופש יש מסיבאפייייי ! אני רוצה שכבר יהיה ה9 ליולי איזה כיף יהיה

yanivtr

New member
בספר הרביעי קראתי רק שלושה עמודים

ורק אז הבנתי כמה שהספר הזה דפוק סתם סתם , הוא חמוד

i love gina

New member
למה, דווקא ספר נחמד.....

אני דווקא אוהב את הסדרת ספרים הזאת, טוב, אלו הספרים היחידים שאני קורא....... חחחח... אני עדיין זוכר איך הגעתי לזה.... הייתי בטוח שזה ספר ילדים כזה, אז קנו את זה לאחי הקטן בעברית כשהוא היה בן.. אמממ... 4 כזה (לפני 3-4 שנים בערך....) אז קראתי לו את הפרק הראשון, הוא ישתעמם והלך (לראות פוקימון....) ואני המשכתי לקרוא, בקול רם, עד ששמתי לב שהוא כבר הלך, אז המשכתי לקרוא ולקרוא... וזה פשוט היה מעניין מדי...

i love gina

New member
חבר'ה כנסו רגע.....

כנסו לאתר , יש שם בחנון לבדוק עד כמה אתם מכירים אותי... אחרי שתסיימו , אתם יכולים לבנות בוחן על עצמכם ולשלוח לחברים... זה ממש נחמד! כנסו לאתר המצורף...

למעלה