actress

New member
אתה בקרוב תהיה כחולה ../images/Emo8.gif יחד עם עוד

מישהו/י שאני חושבת .... שלא תעלם לי
יוהו אתי אם את פה אז את לא נעלמת זה קורה אוטוטוטו

actress

New member
אתה=אתי

ואם עוד מישהו/י מבין הותיקים רוצה להציע ת'מועמדות שלו בבקשה בכיף הכי גדול. ואני לא מדברת על כאלה שרק קוראים והם הותיקים ומי שקורא את ההודעות שלי מבין למה אני מתכוונת אלא למי שפעיל באופן שוטף בפורום וותיק אז בנתיים יש לי אחד ובקרוב עוד... מותר עד 3

אתי בת 15

New member
וואלה??? מתי זה יקרה??

ד"א אגב חזרתי ומי שלא מאמין זה לא מעניין אותי... שיחשוב מה שבא לו!!! אני לא ילך בגלל כמה אנשים! ד"א תראו מה עשיתי זה אומנם לא יפה אבל זה חמוד ומצחיק כזה... מצאתי דברים חדשים בתוכנה שלי....

אתי בת 15

New member
ד"א עכשיו מצאתי עוד תמונות של יהודה

מטקס פרסי האקדמיה....אה וגם תשמעו... יהודה השתתף בעוד סרט! שכחתי איך קוראים לו נראה לי "מדורת השבט" וזה יהיה עם חני פירסטינברג! בנתיים הנה התמונות...

actress

New member
../images/Emo32.gif אני יורדת לאילת ../images/Emo42.gif../images/Emo160.gif

אנשושים, אני יורדת לאילת כן כן שמעתם נכון, הטיסה שלי מחר ואני טסה לשם עד יום א' אז תשמרו על הפורום ואל תתנו לכל מיני פוצים למינהם לקלקל לנו וכמובן לא לשרשר. אז תשמרו על עצמכם ושיהיה לכולם סופ"ש מקסים
ואם יתאפשר לי אני אגלוש מהמלון.........
צ'או בונבונים!

יש לי בגרות בהיסטוריה יום חמישי

סליחה שגבר אמרתי את זה מיליון פעם כאן ועכשיו אני חוזרת על זה,אבל אני רוצה לנצל את במה זו כדי לאחל בהצלחה לעצמי ולכל השאר שיש להם מבחנים/מגנים/בגרויות בזמן הקרוב ו7מרגישים נורא לחוצים ומפוחדים..... אז אל תדאגו חבר'ה,כולנו איתכם!אין לכם ממה לחשוש!אל תילחצו ואל תפחדו....לכו אל הבגרות בלב שקט.מרגישים עכשיו יותר טוב?

למעלה