~
~

• פותח הנושא RVD18
  • פורסם בתאריך

RVD18

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שיהיה לנו שבוע נפלא!
אני יודע שאתם מתגעגעים, עוד כמה שבועות ייצא לי לכתוב פה יותר.

המורדים והסופרים - תפוז Live

היום ב-20:00 נארח בפורום חד הוריות מבחירה את הפרופ' עמיה ליבליך, מחברת הספר "סדר נשים"- כל זאת במסגרת חגיגות חודש הספר העברי.
הדיסק החדש של המורדים עם השירים מהעונה הבאה של הסדרה יוצא ביום חמישי לחנויות התקליטים. החל מהיום ובכל יום בשעה 14:00 יתפרסם חידון מיוחד בפורום המורדים בו תוכלו לזכות בדיסק החדש, פוסטרים של המורדים וגם בדיסק הקודם- מתנת הליקון.

מיכל just

New member
אממממ,

אם אני לא טועה, היום יום שני. ועדיין אין דו"ח שבועי... (שרוני, לתשומת ליבך...)

מיכל just

New member
שבוע טוב!!

התגעגעתי! לא יצא לי להיות כאן הרבה זמן, אבל זה לא בגללי!
בכל מקרה, בגלל שהשירשור לא קופץ, אז אני יגיב כאן: (בקשר למשחק תמונות) שרון צדקה. ותמשיכו אותו... ד"א, לכל החדשים, ברוכים הבאים!! לא ממש קלטתי שמות, אבל לא נורא... תהנו!!
מצטערת שההודעה כ"כ מבולגנת. אני שוב חייבת לזוז. אני מקווה שהשבוע יהיה לי זמן להכנס... -מתגעגעת!!! מיכל-

שבוע טוב ומבורך ../images/Emo173.gif

מה נשמע אתכם מה חדש (להוציא עוד ועוד מבחנים)? אצלי הכל בסדר.. כלום חדש... החופש כבר התחיל אצלי פחות או יותר לפני 3 שבועות (זה נקרא ים-של-חופשות-מגן/בגרות)

AndreaCorr ©

New member
שיר מדהים../images/Emo9.gif

I sing to life, to it's tragic beauty to pain & strife let all that dance through me the rise and the fall I lived through it all (סליחה אם יש לי שגיאות... זה מהזכרון)

אכן כן...

הוא לא יוצא לי מהראש כבר כמה ימים.. אבל מישהו מוכן בבקשה לומר לי באיזו שפה הם שרים (לא כולל את הקטע ששרוני כתבה שאני יודע שהוא בצ'כוסלובקית)? ומה הפירוש בכלל ל-Canto alla vita?

p i n g o

New member
איטלקית: "אני שר על החיים"

וניר, יש לך משהו נגד צ'כוסלובקית?!? שפה מאוד יפה! (רק חבל שהיא לא קיימת
)

אני?? אאאנננייי??????

אני אמרתי שיש לי משהו נגד צ'כוסלובקית? אני לא אמרתי שיש לי משהו נגד צ'כוסלובקית... אין לי שום דבר נגד צ'כוסלובקית... אני אפילו לא שמעתי צ'כוסלובקיתכדי לחוות דיעה...

אין.. אבל הייתה ../images/Emo11.gif

אבל להיטלר היה משהו נגד השפה הזו אז הוא דאג שהיא תיעלם (יחד עם המדינה שדיברה אותה)

p i n g o

New member
מה יש לי לזכור?

דרך אגב, הבגרות שלי בהיסטוריה היא ביום חמישי. ולא קיימת וגם לא הייתה קיימת שפה כזאת, צ'כוסלובקית. ומה היטלר קשור לכל הסיפור לא ממש הבנתי...

מיכל just

New member
חחחחח, *פלשבאק לרוזוול*

אם מישהו רואה את הסידרה הוא יבין... (מישהו בכלל רואה אותה או שאני מדברת לעצמי??
)

למעלה