מזל טוב לי! ../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif../images/Emo65.gif

החתולה שלי המליטה! והיא רק בת שנה! *מופקרת שכמותה*. עכשיו יש לה 4 גורים חמודים ופיצים נורא, וכל פעם שלוקחים ממנה אחד היא באה לקחת אותו בעורף... זה כל כך חמוד.. רומח בהחלט השפיע על השמות שלהם.. השחור ביותר הוא רייסטלין, יש אחד רזה מאד ומפוספס ששמו אנשובי, אחד שמנמן ששמו פרודו (שר הטבעות), ולרביעי קוראים פיזבן.

זה אמיתי!!! כנסו כולם!!

אחרי ש Miss Pigmelion כתבה את המשפט המוזר שלה על כבשי הים אני ומרינה "קצת" דנו על כך באייסיקיו... ובגלל שאתם כל כך רוצים לראות אותה... טם טם טם .. קבלו: M@rina (8:11 PM) : מה זה כבש ים באמת....? Mistress of Blood (8:11 PM) : כן....גם אני רוצה לדעת.... לא נדמה לי שזה קיים.. M@rina (8:11 PM) : אני לא שמעתי על דבר כזה בחיים... Mistress of Blood (8:12 PM) : גם אני לא..... M@rina (8:12 PM) : טוב,אולי היא תגיב,ואז נדע Mistress of Blood (8:13 PM) : כן.... טוב... אז מעכשיו גם לי יש כבש ים! לשלי קוראים שנורר! M@rina (8:13 PM) : אמ...או קיי... M@rina (8:14 PM) : Mistress of Blood (8:14 PM) : חחחח........ "שונרר... אתה כל כך חמוד" *מלטפת את האוויר* M@rina (8:14 PM) : לא שאת יודעת גם מהזה,אבל טוב.בטחיש לך את זה! M@rina (8:15 PM) : רגע! ואם הוא נושך? Mistress of Blood (8:15 PM) : ל א... זה בסדר.... אין לו בכלל שיניים! M@rina (8:16 PM) : חחחחחחחחח,אז איך הוא אוכל? Mistress of Blood (8:18 PM) : "הכבשי ים ניזונים ממרק תירס" (זה מ"האתר למען כבשי הים") M@rina (8:18 PM) : פחחחח.......כבר הספקת לפתוח אתר כזה? Mistress of Blood (8:19 PM) : בוודאי! אני מהירה כברק! לא שמעת? לא ידעת? M@rina (8:19 PM) : לא... M@rina (8:19 PM) : אבל הבעיה שבשבת החנויות סגורות,איך קנית את כבש הים? Mistress of Blood (8:21 PM) : אה............. זה המסטורין הגדול מכולם!!! "איך משיגים כבשים ביום שבת?" זהו סוד ששמור בתוך המערכת! הרבה אנשיר ניסו לפצח את החידה הזו.... אבל... הם לא הצליחו וגם לא יצליחו!! *מווווואהאהאההא* M@rina (8:22 PM) : או קיי.... M@rina (8:23 PM) : הם תיקים???????????? Mistress of Blood (8:23 PM) : חחחחחח........ זה היה כיף! לבעיות הנפשיות שלי אסור לצאת כל השבוע וביום שבת הם משתחררות לחופשי ומפחידות אנשים! M@rina (8:23 PM) : אוי אני רוצה למות!!!!! M@rina (8:24 PM) : היא קראה לתיק/כבש ים שלה רייסטלין??.?.... M@rina (8:24 PM) : כן,את קצת מפחידה... Mistress of Blood (8:24 PM) : כן..... *נאנחת* הנוער של היום.... M@rina (8:25 PM) : ולך עוד היה כבש ים! והוא אכל מרק טירס,והיה לו אתר... חחחחחחחחחחחחחחח M@rina (8:26 PM) : *תירס Mistress of Blood (8:26 PM) : אבל....נקשרתי אליו..... טוב! אני ישמור אותו! M@rina (8:26 PM) : את התיק? Mistress of Blood (8:27 PM) : לא...את הכבש ים! את שנורר! הוא לא תיק!!!!!!!!!!!! הוא כבש ים!!! הילדה הזו סתם אומרת דברים!!!! M@rina (8:27 PM) : אה...או קיי M@rina (8:27 PM) : אז גם לי יש כבש ים!!!! M@rina (8:28 PM) : וקוראים לו....קריסניה...(לה) M@rina (8:28 PM) : והיא בצבע שחור עם פס צהוב על הצוור Mistress of Blood (8:28 PM) : יי! בואי נגרום להם להשריץ צאצאים! M@rina (8:28 PM) : איך קוראים לשלך? Mistress of Blood (8:29 PM) : שנורר! Mistress of Blood (8:29 PM) : באיזה ספר את? M@rina (8:29 PM) : אה! אוי סליחה... Mistress of Blood (8:29 PM) : באיזה ספר את? M@rina (8:29 PM) : רציתי לשאול איזה צבע הוא M@rina (8:29 PM) : הראשון,של האגדות... M@rina (8:29 PM) : עת התאומים Mistress of Blood (8:30 PM) : אה..... מגניב.. אני בשני. שנורר הוא מישהו מכבשן הנשמה.. (אני חושבת שזה שמו...) M@rina (8:30 PM) : אה..... M@rina (8:30 PM) : בגלל זה לא הבנתי.. M@rina (8:31 PM) : אז? איזה צבע הוא? Mistress of Blood (8:31 PM) : אמ..... סגול! Mistress of Blood (8:31 PM) : עם כתמים צהובים! M@rina (8:31 PM) : יי! אז איך יקראו לילדים? Mistress of Blood (8:32 PM) : אמ...... גדילן... לאורנה... ופיזי!! M@rina (8:32 PM) : חחחחחח או קיי Mistress of Blood (8:33 PM) : יי! ואז... נמכור אותם במאה שקל!!! M@rina (8:33 PM) : כל אחד! Mistress of Blood (8:34 PM) : כן!!! ונהיה עשירות!!!!!! ונחיה בעושר ואושר... עם הכבשי ים המקוריות! M@rina (8:34 PM) : כן!!!!!!! איזה כיף!!!!!!! את יודעת,אם מישהו היה רואה את זה מהצד,היה חושב שברחנו מבית משוגעים! M@rina (8:35 PM) : אבל לא אכפת לי! Mistress of Blood (8:35 PM) : כן....נכון..... גם לי לא!!!!!!!! M@rina (8:35 PM) : אבל מה נעשה כשהם יתרבו על כל העולם,ואז ישתלטו עליו? Mistress of Blood (8:36 PM) : אה......זה יהיה הזמן להוציא את מכונת הזמן ואז נלך אחורה בזמן ונהרוג את עצמנו! Mistress of Blood (8:36 PM) : או שפשוט נעקר אותם?.... M@rina (8:37 PM) : כן,הרעיון הראשון די מטורף,אני אוהבת אותו! Mistress of Blood (8:37 PM) : וואה!!!! יחי המטורפים!! M@rina (8:37 PM) : כן! כן! כן! Mistress of Blood (8:38 PM) : יי!!!!!!!!! יחי המטורפים והכבשי ים שלהם!! M@rina (8:38 PM) : הרבה כבשי ים!!!! Mistress of Blood (8:39 PM) : כן!!!!!!!! הרבה הרבה!!!!!!! M@rina (8:39 PM) : אולי נוציא ספר של רומח הדרקון? דרקונים של כבשי הים.. M@rina (8:39 PM) : או משהו כזה? Mistress of Blood (8:40 PM) : חחחחחחחח.... או "כבשי ים של ליקוי החמה" M@rina (8:40 PM) : כן! למה לא? M@rina (8:40 PM) : זה איך שגדילן יהפוך לכבשת ים...ואז.. Mistress of Blood (8:41 PM) : ואז ... כולם יהיו כבשי ים.... ונכתוב מחדש את רשומות אבל בתור כבשים! M@rina (8:41 PM) : יש!!!!!!! Mistress of Blood (8:42 PM) : מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M@rina (8:43 PM) : איך זה התחיל? א! כן! כבשת ים-חלמיש-פוגשת את כבשת הים-תניס חצי-אלף- Mistress of Blood (8:43 PM) : כן! ואז כבשת הים גדילן באה! M@rina (8:44 PM) : כן! ואז גם כ.י. סהר פז ומי נהר..מחביאים מפני שרקני הדרגונים את תמצית מרק התירס בתוך מטה בדולח Mistress of Blood (8:45 PM) : כן!!!!!!!!!!!!!!!!! מרינה..יש לי רעיון. M@rina (8:45 PM) : מה? Mistress of Blood (8:46 PM) : סיפרתי לגיל על השיחה המופלאה שלנו.... והיא הציעה לי להעלות אותה לפורום.... מרשה לי? M@rina (8:46 PM) : כן!!!!!!!!!!!!! M@rina (8:46 PM) : זה מזה נחמד!!!!!!!

Queen of Spells

New member
מזל טוב לך!../images/Emo65.gif

=
.
=
למרות שאני שונאת חתולים... דווקא לרזה היית צריכה לקרוא רייסטלין...

SaberTooth

New member
קודם כל - WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ושנית - הסיבה שפתחת הודעה ראשית היא...

Miss Pigmelion

New member
תגובות מקצועיות...../images/Emo163.gif

דבר ראשון אני שמחה שאתן הולכות בדרכי...גם משתגעות כמוני וגם מגדלות כבשי ים. כבשי ים בתור מי וגזע בספרי מדע לא קיימים!! אבל אני וחברה שלי חושבות שיש כזה דבר, אנחנו המצאנו!! כמו שיש מלפפון ים וחלזון ים ופרת ים ואריה ים וכלב ים אנחנו המצאנו כבשת ים, נשמחאם זה יתפתח. כבשי ים באות באופן טבעי בצבע לבן, הם אוכלים כל מיני דברים כל אחד משהו רחד, הם צמחוניים!!! כבשי ים באים לבעלים שלהם מרצונם החופשי כאשר הם רואים שרוצים אותם, ככה מיסטרס או בלוד השיגה את שלה....פיצחתי את הסוד. כמובן שאם תכתבו ספר תצטרכו לשלב את רייסטלין שלי ואת קלארק אב הטיפוס...לנה היא האמתי סתם מתחזה. תוסיפי לאתר שיש שני סוגים של כבשי ים, קטן וגדול... רייסט קטן. רייסט לוחש לי באוזן שהוא מעוניין להפגש עם שנורר וקריסיניה, את קריסיניה הוא מחבב....את שנורר הוא..אממ...לא זוכרת מה היו היחסי של רייסטלין המקורי עם שנורר המקורי.. ופחחחחחחח...קרעתן אותי....אם הייתן שומעות את סיפור חיי הייתן מצרפות אותי להשתלטות המשוגעים על העולם.

Marina 13

New member
אני שמחה שהגב ככה...

כי זה באמת חיות מחמד נחמדות,כבשי ים,!!! אני חולה על קריסניה! היא כזאת חמודה! לא כמו קריסניה,חברה שלי (מהפורום) אני בטוחה שהיא(כ.י.שלי) תשמח לפטפט עם רייסטלין שלך.. .יש לי שאלה אחת:אם כ.הים יתרבו כל כך עד שהם ינסו להישטלת על העולם?

Miss Pigmelion

New member
אני חושבת ש...../images/Emo163.gif

ךכבשי ים אין מטרות כגון להשתלטעל העולם, אם הם יתרבו הםם ינצלו את כוחם לטובה. ואני אציין שהם ממש מושכים תשומת לב, אני וחברה שלי הולכות על קלארק ורייסט למקומות וממש אוהבים אותם, שואלים איך קוראים להם וכל מיני דברים. אההה...והם לא חיים במים מתוקים, רק במלוחים, אתן יודעות איך הגענו למסקנה הזאת? בגלל שהיינו באיזו חנות עם מוכרים ממש נחמדים והמוכר שם ביקש מרייסט וקלארק לשחות בדלי אז קבענו שהם לא יכולים לשחות המים מתוקים כי הם יחנקו!המוכר שם התחיל לחשב את סכום הקנייה בדראכמות, יאנים וכל מיני מטבעות.

../images/Emo6.gif

חמודות
"ואז גם כ.י. סהר פז ומי נהר..מחביאים מפני שרקני הדרגונים את תמצית מרק התירס בתוך מטה בדולח ".. הרגתן אותי... אממ... אולי גם אני אגדל אחת לעצמי? אני אקרא לה... אהה... אה... סהר פז! ואז החצי הימני של הכבשת ים שלי הוא בצבע זהב והחצי השני בכסף, כמו איזה פאנקיסטית משוגעת. כן ^^

פעם ../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

הייתה חתולה בבית ספר הקודם שלי, שהייתה לה פרווה זהובה כסופה כזאת. אני עדיין לא הכרתי את רומח אבל היה לי חבר שקרא והוא קרא לחתולה סהר פז.

Marina 13

New member
מזל טוב!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif

למרות שחתולים עושים לי אלרגיה,אני עדיין אוהבת אותם! חמודים מתוקים!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

Full Of Holes

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חחח לי יש אלרגיה רצינית לחתולים.. כל פעם שאני נוגעת בחתול או נושמת ת'שיער שלו אז העיניים מתחילות לגרד, האף מתחיל לגרדדדדדדד והעיניים נהיות אדומות ויש ת'הרגשה הזאת שיש לך שיער בעיניים ואם זה ממש גרוע לפעמים יש לי גם פריחה..:( אבל בכל זאת אני מתכננת חתול כשאני אהיה גדולה כי יש איזה סוג שאני לא אלרגית אליו.. כי פשוט לחברה שלי בשכונה יש חתולת רחוב שקוראים לה שולה ואני כל הזמן מלטפת אותה ובלה בלה ופעם היא המליטה גם גורים וטיפלנו בהם ולא היה לי לא אל שולה ולא אל הגורים אלרגיה.. אולי זה בד.נ.א שלהם..לא להיות אלרגים בשביל ג'ניה..

Miss Pigmelion

New member
מזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo54.gif../images/Emo65.gif../images/Emo163.gif

איזה חמוד זה גורי חתולים..... ורייסטלין יהיה הכי חמוד...סתם, כולם יהיו חמודים. יש לי כבשת ים שהשם שלה זה רייסטלין בעצם זה כבש ים. חברה שלי כועסת עלי שהעולם שלי מושפע מהרומח...

למעלה