זה אמיתי!!! כנסו כולם!!
אחרי ש Miss Pigmelion כתבה את המשפט המוזר שלה על כבשי הים אני ומרינה "קצת" דנו על כך באייסיקיו... ובגלל שאתם כל כך רוצים לראות אותה... טם טם טם .. קבלו: M@rina (8:11 PM) : מה זה כבש ים באמת....? Mistress of Blood (8:11 PM) : כן....גם אני רוצה לדעת.... לא נדמה לי שזה קיים.. M@rina (8:11 PM) : אני לא שמעתי על דבר כזה בחיים... Mistress of Blood (8:12 PM) : גם אני לא..... M@rina (8:12 PM) : טוב,אולי היא תגיב,ואז נדע Mistress of Blood (8:13 PM) : כן.... טוב... אז מעכשיו גם לי יש כבש ים! לשלי קוראים שנורר! M@rina (8:13 PM) : אמ...או קיי... M@rina (8:14 PM) : Mistress of Blood (8:14 PM) : חחחח........ "שונרר... אתה כל כך חמוד" *מלטפת את האוויר* M@rina (8:14 PM) : לא שאת יודעת גם מהזה,אבל טוב.בטחיש לך את זה! M@rina (8:15 PM) : רגע! ואם הוא נושך? Mistress of Blood (8:15 PM) : ל א... זה בסדר.... אין לו בכלל שיניים! M@rina (8:16 PM) : חחחחחחחחח,אז איך הוא אוכל? Mistress of Blood (8:18 PM) : "הכבשי ים ניזונים ממרק תירס" (זה מ"האתר למען כבשי הים") M@rina (8:18 PM) : פחחחח.......כבר הספקת לפתוח אתר כזה? Mistress of Blood (8:19 PM) : בוודאי! אני מהירה כברק! לא שמעת? לא ידעת? M@rina (8:19 PM) : לא... M@rina (8:19 PM) : אבל הבעיה שבשבת החנויות סגורות,איך קנית את כבש הים? Mistress of Blood (8:21 PM) : אה............. זה המסטורין הגדול מכולם!!! "איך משיגים כבשים ביום שבת?" זהו סוד ששמור בתוך המערכת! הרבה אנשיר ניסו לפצח את החידה הזו.... אבל... הם לא הצליחו וגם לא יצליחו!! *מווווואהאהאההא* M@rina (8:22 PM) : או קיי.... M@rina (8:23 PM) : הם תיקים???????????? Mistress of Blood (8:23 PM) : חחחחחח........ זה היה כיף! לבעיות הנפשיות שלי אסור לצאת כל השבוע וביום שבת הם משתחררות לחופשי ומפחידות אנשים! M@rina (8:23 PM) : אוי אני רוצה למות!!!!! M@rina (8:24 PM) : היא קראה לתיק/כבש ים שלה רייסטלין??.?.... M@rina (8:24 PM) : כן,את קצת מפחידה... Mistress of Blood (8:24 PM) : כן..... *נאנחת* הנוער של היום.... M@rina (8:25 PM) : ולך עוד היה כבש ים! והוא אכל מרק טירס,והיה לו אתר... חחחחחחחחחחחחחחח M@rina (8:26 PM) : *תירס Mistress of Blood (8:26 PM) : אבל....נקשרתי אליו..... טוב! אני ישמור אותו! M@rina (8:26 PM) : את התיק? Mistress of Blood (8:27 PM) : לא...את הכבש ים! את שנורר! הוא לא תיק!!!!!!!!!!!! הוא כבש ים!!! הילדה הזו סתם אומרת דברים!!!! M@rina (8:27 PM) : אה...או קיי M@rina (8:27 PM) : אז גם לי יש כבש ים!!!! M@rina (8:28 PM) : וקוראים לו....קריסניה...(לה) M@rina (8:28 PM) : והיא בצבע שחור עם פס צהוב על הצוור Mistress of Blood (8:28 PM) : יי! בואי נגרום להם להשריץ צאצאים! M@rina (8:28 PM) : איך קוראים לשלך? Mistress of Blood (8:29 PM) : שנורר! Mistress of Blood (8:29 PM) : באיזה ספר את? M@rina (8:29 PM) : אה! אוי סליחה... Mistress of Blood (8:29 PM) : באיזה ספר את? M@rina (8:29 PM) : רציתי לשאול איזה צבע הוא M@rina (8:29 PM) : הראשון,של האגדות... M@rina (8:29 PM) : עת התאומים Mistress of Blood (8:30 PM) : אה..... מגניב.. אני בשני. שנורר הוא מישהו מכבשן הנשמה.. (אני חושבת שזה שמו...) M@rina (8:30 PM) : אה..... M@rina (8:30 PM) : בגלל זה לא הבנתי.. M@rina (8:31 PM) : אז? איזה צבע הוא? Mistress of Blood (8:31 PM) : אמ..... סגול! Mistress of Blood (8:31 PM) : עם כתמים צהובים! M@rina (8:31 PM) : יי! אז איך יקראו לילדים? Mistress of Blood (8:32 PM) : אמ...... גדילן... לאורנה... ופיזי!! M@rina (8:32 PM) : חחחחחח או קיי Mistress of Blood (8:33 PM) : יי! ואז... נמכור אותם במאה שקל!!! M@rina (8:33 PM) : כל אחד! Mistress of Blood (8:34 PM) : כן!!! ונהיה עשירות!!!!!! ונחיה בעושר ואושר... עם הכבשי ים המקוריות! M@rina (8:34 PM) : כן!!!!!!! איזה כיף!!!!!!! את יודעת,אם מישהו היה רואה את זה מהצד,היה חושב שברחנו מבית משוגעים! M@rina (8:35 PM) : אבל לא אכפת לי! Mistress of Blood (8:35 PM) : כן....נכון..... גם לי לא!!!!!!!! M@rina (8:35 PM) : אבל מה נעשה כשהם יתרבו על כל העולם,ואז ישתלטו עליו? Mistress of Blood (8:36 PM) : אה......זה יהיה הזמן להוציא את מכונת הזמן ואז נלך אחורה בזמן ונהרוג את עצמנו! Mistress of Blood (8:36 PM) : או שפשוט נעקר אותם?.... M@rina (8:37 PM) : כן,הרעיון הראשון די מטורף,אני אוהבת אותו! Mistress of Blood (8:37 PM) : וואה!!!! יחי המטורפים!! M@rina (8:37 PM) : כן! כן! כן! Mistress of Blood (8:38 PM) : יי!!!!!!!!! יחי המטורפים והכבשי ים שלהם!! M@rina (8:38 PM) : הרבה כבשי ים!!!! Mistress of Blood (8:39 PM) : כן!!!!!!!! הרבה הרבה!!!!!!! M@rina (8:39 PM) : אולי נוציא ספר של רומח הדרקון? דרקונים של כבשי הים.. M@rina (8:39 PM) : או משהו כזה? Mistress of Blood (8:40 PM) : חחחחחחחח.... או "כבשי ים של ליקוי החמה" M@rina (8:40 PM) : כן! למה לא? M@rina (8:40 PM) : זה איך שגדילן יהפוך לכבשת ים...ואז.. Mistress of Blood (8:41 PM) : ואז ... כולם יהיו כבשי ים.... ונכתוב מחדש את רשומות אבל בתור כבשים! M@rina (8:41 PM) : יש!!!!!!! Mistress of Blood (8:42 PM) : מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M@rina (8:43 PM) : איך זה התחיל? א! כן! כבשת ים-חלמיש-פוגשת את כבשת הים-תניס חצי-אלף- Mistress of Blood (8:43 PM) : כן! ואז כבשת הים גדילן באה! M@rina (8:44 PM) : כן! ואז גם כ.י. סהר פז ומי נהר..מחביאים מפני שרקני הדרגונים את תמצית מרק התירס בתוך מטה בדולח Mistress of Blood (8:45 PM) : כן!!!!!!!!!!!!!!!!! מרינה..יש לי רעיון. M@rina (8:45 PM) : מה? Mistress of Blood (8:46 PM) : סיפרתי לגיל על השיחה המופלאה שלנו.... והיא הציעה לי להעלות אותה לפורום.... מרשה לי? M@rina (8:46 PM) : כן!!!!!!!!!!!!! M@rina (8:46 PM) : זה מזה נחמד!!!!!!!