בייביUE

New member
למי את קוראת קורבה?

לא יפה להגיד מילים כאלו את לא יודעת.... מורה ומחכנת בישראל ..... אה כן..... בוקר טוב לכולם

shellush

New member
לבטים והתלבטויות קלות ../images/Emo3.gif

הוזמנתי על ידי עמיתי מגדלי הכלבים לגן מאיר בשעה 19:00 ומאידך קבעתי עם עצמי ועם הווקמן ועם השומנים שלי צעדה על הטיילת ליפו וחזרה (כמו אתמול), תגידו, מה עדיף, להיפגש עם חבר'ה (על הכיפ-כיפאק) בגן מאיר או צעדה שתחטב את השומנים???

shellush

New member
כמובן שהעניין הוא ש...

לכלבים (ויש יותר מאחד) לא איכפת עם מי קבעתי שם, העיקר שיהיה להם להתרחרח עם חבריהם (והם לא בררנים לגבי מי ואיזה סוג)...

shellush

New member
לא אחזיק אתכם ב"מתח"...../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני יודעת שאתם לא נחים מאז ההתלבטות ועצרתם נשימתכם עד תשובתי... אז לא אתעלל בכם עוד, אתן לכם את התשובה כדי שתוכלו להמשיך בחייכם בנקל. בחרתי (כנראה) בצעדה, תמיד טוב לבוא למפגשי כלבים יותר חטובה (יחסית) לא?

מה השאלה בכלל?

ברור שללכת למפגש. מה העניין פה בכלל? זה לפגוש אנשים שאולי צריך ואפשר לעזור להם אז מה הבעיה פה? כלב בניגוד לאדם, לא אכפת לו איך את נראת אלא איך את מתנהגת. יש לנו הרבה מה ללמוד מהם מסתבר... את רוצה, אז תשלבי בין השניים. צעדי למקום. תחני רחוק.

מעריך את זה הרבה יותר.

להיות חשוב (חטוב?) זה נחמד. להיות נחמד זה חשוב. רק אני לא ממש לוקח את העיצה של עצמי...

sharon82

New member
יש לי רעיון בשבילך....

אני מקווה שלא מאוחר מידי... תלכי למפגש לשעה משהו כזה, ואח"כ תחטפי איתך איזה גברגבר חתיך לצעדה ליפו! מה את אומרת!? (ואח"כ.....תטרפו איזה משהו באבולעפיה
)

shellush

New member
יקירתי, ראשית- תודה אבל בדרך כלל

בגלל שאני עובדת רק עד 16:00 אז כן, זה מאוחר מדי. הפעם היה לי משהו לעשות באיזור של האינטרנט, אז קפצתי לביקור קצרצר. אבל החלטתי שבגלל שאתמול עשיתי צעדה של שעה וחצי עד יפו והיום בדרך לסידורים אחרי העבודה עשיתי עוד צעדונת של חצי שעה (עם הסמים = ווקמן) אז הרשיתי לעצמי להחליט ללכת לגן מאיר ב- 19:00 לפגוש את שאר "ההורים" של הכלבים. מחר אעשה צעדה נוספת של שעה וחצי ליפו, יפו תצטרך להתגעגע אליי היום...

בוקר מצויין...בוקר לים...

יו אני ממש חיה פה בסטלנות... הבאסה היא שאחרי הים אני צריכה להכין שיעורים בפיזיקה...אבל חפיף זה רק חשמל. אני צריכה גם ללמוד ביולוגיה. וגם כימיה. וגם מתמטיקה לא יזיק לי... גם לרענן איטלקית יהיה לטובה... טוב חפיף אחרי שכל זה ייגמר אפשר תמיד ללכת לשתות משהו ולסיים את היום יפה. שיהיה לכם יום טוב.

מה כבר גורם לך להיות כזה מצוברח?

ועוד על הבוקר? אני קיבלתי חבילה מהדואר (או יותר נכון הודעה על חבילה) אבל הם לא עונים לטלפון וגם האתר שלהם לא עובד (כמו השירות שלהם), אז אני כנראה אמתין עד שהחבילה תישלח שוב חזרה למי ששלח לי אותה... זה כבר קרה יותר מפעם אחת.

אפשר, נכון,

אבל זה אומר שאני אמור לפגוש את הדלת הנעולה שלהם במידה והיא אכן נעולה... לא ממש מתחשק לי. אבל מה שכן, החבילה אכן הגיע וגם מכתב רשום. נחמד. טוב, הבוקר עלה. אני יוצא לכוס קפה, נטו מישהו?

למעלה