שוקו וניל...
ק קוקי על סוזוקי New member 12/5/03 #64 לצערי, המשחק הזה לא עובד בפורום... אני חושבת שהכללים קצת "כבדים" על המשתתפים פה.
נ נימשון New member 12/5/03 #65 יש פה כמה משתתפים.. שכבדים על הכללים... חבל, היה אחלה של משחק, אנשים לא יודעים להיות קלילים...
ב בחור בודד New member 12/5/03 #68 בוקר טוב לכולם!!!!!../images/Emo42.gif מה שלומכם הבוקר??? מאחל לכולכם ולכולכן בוקר מלא פרפרים , שמש חמימה ואהבה באופק הקרוב... ושנדע רק טוב!!! אז יאללה קדימה לעבודה!!
בוקר טוב לכולם!!!!!../images/Emo42.gif מה שלומכם הבוקר??? מאחל לכולכם ולכולכן בוקר מלא פרפרים , שמש חמימה ואהבה באופק הקרוב... ושנדע רק טוב!!! אז יאללה קדימה לעבודה!!
S sh53 New member 12/5/03 #69 בוקר טוב ושטוף ../images/Emo42.gif אכן מסכימה איתך, אתה צריך ללכת לעבודה (כדי שיהיה לי כסף לבזבז). משעה 09:00 מקווה שהסידורים שלי ילכו לי מהר ושהכל ילך חלק, לפחות מאחלת לעצמי. וכמובן שלכולם בפורום זה (במיוחד) וכן בשאר הפורום - שיהיה לכם יום מ- .
בוקר טוב ושטוף ../images/Emo42.gif אכן מסכימה איתך, אתה צריך ללכת לעבודה (כדי שיהיה לי כסף לבזבז). משעה 09:00 מקווה שהסידורים שלי ילכו לי מהר ושהכל ילך חלק, לפחות מאחלת לעצמי. וכמובן שלכולם בפורום זה (במיוחד) וכן בשאר הפורום - שיהיה לכם יום מ- .
A anzo New member 12/5/03 #70 יש כאלה עם מזל... בשעה כזו מגיעים לעבודה?????? 8:42... בחור בודד אבל עם מספיק שעות שינה. יום נפלא
נ נימשון New member 12/5/03 #71 אני יכולה להבין מה אתה עושה פה../images/Emo35.gif|? אין עבודה במקרה?? מה כולם הפכול למורים למחשבים כמוני???
אני יכולה להבין מה אתה עושה פה../images/Emo35.gif|? אין עבודה במקרה?? מה כולם הפכול למורים למחשבים כמוני???
נ נימשון New member 12/5/03 #75 גם אני בעבודה.. אין לי פה מסנג'ר ממי, אבל אני מזמינה אותך להתמסר איתי. אני פה לפחות עד הצילצול
מ מירב 23 New member 12/5/03 #76 ../images/Emo142.gifאיזה כיף לשמוע ... שכולם כבר בעבודה ואני רק עכשיו קמתי!!!! שיהיה לכולם יום נהדר
M mahlena New member 12/5/03 #77 לא רע לקום רק עכשיו אבא מיליונר? לא חייבים לקום, לרוץ לעבודה וכו" הלוואי
מ מירב 23 New member 12/5/03 #78 לא קשור בכלל לאבא..... קשור למערכת שעות של הלימודים- היום אני מתחילה מאוחר יותר!