Yudokolis

New member
בוא נעשה עסק

אני אפנה אותך לשלל לינקים לאקורדים של השיר, ולשלל לינקים לקבצי MIDI של השיר, שאם תעלה אותם בכל תוכנת תיווי פשוטה תקבל את התווים. החלק שלך בעיסקה הוא כזה: תסביר לי ולכולנו בבקשה, ומהר לפני שהפתיל הזה יימחק ע"י מנהל הפורום, מה גרם לך לחשוב שהבקשה שלך רלוונטית דווקא לפורום הזה. ואני שואל ברצינות, לא כדי לתקוף. זה פורום שמוקדש לרוק מתקדם. אואזיס רחוקים מרוק מתקדם כמרחק אריק שרון מהגיון בריא, ועל כן אני מניח שפשוט מעולם לא שמעת את המושג "רוק מתקדם", ובגלל זה לא יכולת לדעת את זה. אז כדי שנוכל להשכיל ולהבין מה אנחנו עושים לא בסדר באופן בו אנו מציגים את הפורום, בוא תסביר בבקשה מה אנחנו צריכים לשנות כאן, או בדף הכניסה לפורום, כדי שאנשים לא יכתבו כאן הודעות שאינן רלוונטיות ושמביאות לנו את הסעיף. ותודה מראש (אם לא תמלא את חלקך בעיסקה אני מפיל את גוגל!)

the band member

New member
היי היי היי

אף אחד לא תקף אף אחד, אין צורך להעלב, הכתובת שהגעת אליה פשוט שגויה, אף אחד לא התכוון לפגוע בך, באמת. אני מסכים שאפשר להתייחס קצת יותר בסימפטייה אל מבקרים שהגיעו התמימותם למקום הלא נכון...

Yudokolis

New member
סליחה אם מישהו נפגע

כי כפי שניסיתי להבהיר בהודעה שלי (בהנחה ועליה יצא כאן הקצף), לא באתי לתקוף את האורחת. אבל כמי שמבקר באופן קבוע בשני הפורומים שמוקדשים לרוק מתקדם, וצריך להתחיל לסנן לעצמו כל הזמן הודעות שעוסקות בקשת רחבה של נושאים, רק לא רוק מתקדם - אני חייב לציין שזה דיי מרגיז. בשביל האורחת זה ביקור חד פעמי. בשבילי כמשתמש קבוע, זה פוגע בחווית הגלישה. באמת. אז לא צריך לרצוח אף אחד, אבל אני באופן אישי כמשתמש בפורום הזה אשמח אם תימצא דרך להוריד את ההודעות האלה למינימום. אחרי הכל, לפרסם כאן הודעה על אואזיס לא יעזור לאף אחד, לא לאורחת ולא לגולשי הפורום. אז בסך הכל רציתי לדעת אם לדעת האורחת יש משהו שהיה יכול להבהיר לה לפני שהיא כתבה את הודעתה שזו לא הכתובת. זה הכל. שוב, סליחה למי שנפגע או נפגע בשם כבודם של אחרים שנפגעו או לא נפגעו. כיסיתי את הכל? יופי. יש מספיק מלחמות סביבנו, בואו נחסוך מאיתנו את המלחמות פה בפנים. (ועכשיו אפשר כבר למחוק את הפתיל הזה?)

darkened

New member
רוצים להיות חלק מהעולם החדש ?../images/Emo59.gif

בעקבות מלחמת העולם ה-III הקרבה... החלטנו להסתגר במקלט מוגן, ואחרי שנשרוד, להקים מחדש את הגזע האנושי... לחץ לפרטים

נכון

אני בעד לפרסם בכניסה לאתר "זהו פורום רוק מתקדם. רוק מתקדם פירושי שאנחנו שמוקים מתנשאים, ושאנחנו לא שומעים אואזיס." (למרות שאני די מחבב את הלהקה
)

למעלה