../images/Emo32.gif

אני ממש ממש ל-א כותבת פה, אבל רציתי לאחל להילה המון המון
על קבלת התפקיד של ניהול הפורום!! אז מזל טוב הילה!!!

מלאכית16

New member
רעה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

אני ביקשתי יפה לא לכתוב מזל טובים..לא עד שהבחור השני שצריך לנהל איתי יגיע לכאן.... בכל מקרה.... היי לכולם, אני הילה.... אמ...אני בת 16 וחצי ואני חולה על פוקימון...אני צופה מהצד כבר כמה חודשים.... ישר כשביקשו מחליף התנדבתי... אמ...אני הכי אוהבת את מיסטי...אבל הבנתי שהיא פורשת בעונה הבאה.. והפוקימון שאני הכי אוהבת זה את כל ההתפתחויות של איווי...אבל בעיקר אל ג'ולטיון..... עוד אמ....אני אמורה לנהל את הפורום עם עוד מישהו אבל הוא כנראה ייכנס לתפקיד רק מחר...ואתם בטח תוהים למה יש יותר מידי נקודות במשפט שלי....אז אני מכורה לנקודות....זה פשוט מחלה מדבקת ומפחידה...היזהרו לכם
מקווה שתקבלו אותי יפה..

Yosh Yosh

New member
אז...ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בהצלחה! זה אומר שלא נוכל לפרסם למונים יותר? ;-; XD

מלאכית16

New member
אמ...סליחה על השאלה ../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

המטופשת....אבל כולם יוכלו להעיד לך שאני בלונדה....
מה לא תוכלו לפרם יותר?

אהה הי אני השני:)

אז ככה קוראים לי עידו ויש לי את כל ה 150 פוקימונים מתוך 151 (כן אני יודע שיש עד 251) חוץ מבלסטויז :) קשה להצביע על פוקימון ספציפי כי יש לי כמה ויחד עם הילה אני הולך להשליט פה דיקטטורה :) חה חה חה לא מצחיק סתם אז בכל בעיה שאלה רעיונות שלחו לנו מסר כי אנחנו כאן בשבילכם ובשביל תשלום חודשי של 0 שקל ליום

Pikachuit!

New member
ברוכים הבאים לשני המנהלים שלנו!!

דבר ראשון הילה, אני מתה על השם שלך כי...... גם לי קוראים הילה
דבר שני ....... מיסטי שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!
מיסטי משוש חיי!!!!!!
מיסטי אהובתי!!!!!!
מיסטי מקסימה שלי!!!!!!!!!!
- מיסטי אל תעזבי אותי!!!! ;_________________________; -
כן כן, אני שבורה וכאובה על עזיבתה הפתאומית של מיסטי
ודבר שלישי................ אש ומיסטי לנצח!!!!!!!!!!!!!!!! לנצח לנצח ל-נ-צ-ח!!!!!!!!!! פוקשיפרים לשלטון!!!!!!!!!!! אנחנו נשלוט בעולם!!!!!!! ^__________^ -אז מה אם מיסטי עזבה...זה סתם פרט שולי.... היא עוד תחזור ואהבתם הבלתי פוסקת תמשיך להתקיים!!!!!!
- דבר רביעי - מה המצב עידו באת לנהל לנו פה תפורום????
ו... אממממ ... אני מאחלת לשניכם הרבה הצלחה, אני מקווה שתתרגלו לקהילה פה, כי הקהילה הישנה כבר די נעלמה לה... ו.... שוב בהצלחה

מלאכית16

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

כן...גם אני חולה על מיסטי
וכמובן מיסטי ואש רולז
חחחחחחחחח וכמובן- שוב תודה....

moon flower

New member
וולקם (לשניכם)../images/Emo24.gif

אני מון פלאוור, שילוב מעצבן ביותר של אובססיה לפוקימון, אובססיה לקיטש (מה לעשות), אובססיה לפרצופים כמו זה:^-^, ואובססיה לכתוב שורות מוזרות עם כוכביות במקום גרשיים כמו זאת למשל:*עולה על המנורה ומתחילה לכרסם את הסנדלים של סבתא שלי* כן כן פורום לידרס, I AM THE NINA OF TZVIKA PIK NINA=נינה והמבין יבין! טוב ובכל מקרה ברוכים הבאים!

Digi Lista

New member
ומון פלאוור,מה שלומך?התגעגעתי../images/Emo152.gif

מזמן לא דיברנו,יש לי בעיה במסרים אז לא החזרתי לך כבר הרבה זמן מסר,אם בא לך נוכל להתכתב באימייל או משהו

האחת niki

New member
גם אני

לא כותבת פה(כתבתי כאן רק הודעה אחת)אבל אני צופה בפורום מהצד,וראיתי את ההודעה שאור אמר שהוא מתפטר.אבל,מזל טוב על התפקיד החדש!

Penny s

New member
!Pikachu ^___^ ../images/Emo15.gif

Hilula! - Cong on the new job
Alan sends his love
and wishes to say that his entire forum [no. 605 - sub-advertizement
] is behind you [look out!
] Hugs
n' kisses
from us

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo49.gif../images/Emo152.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

אמממ...את עידן אני מכירה כצופה לפעמים בפורום אקסמן ואותך הילה ראיתי בפורום המנהלים מגישה הצעה לניהול הפורום הזה-אז אני מניחה שאנחנו בערך מכירים.
בכול אופן-אהלן,נעים מאוד ו
ענקית
אני מקווה שתצליחו בדיוק כמו אור שהיה מנהל מעולה ובאמת לימד אותי המון
(ואם בא לכם-לכול מי שרוצה יש לי גם אייסיקיו-104134598 ואני אשמח לדבר איתכם גם שם-רק תציגו את עצמכם
)

מלאכית16

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo154.gif../images/Emo110.gif

איזו קבלת פנים נחמדה
תודה לכולם....

למעלה