../images/Emo10.gif

יש לי עכשיו חומר של חודש להשלים במשך שבוע כי יש לי שתי מבחנים קרובים בנוסף בגרות בהיסטוריה

אמממ.. ערן כנס שנייה..

לא היה לי איפה לתקוע את ההודעה הזאת אז אני יתקע אותה פה... :) יש לך טעות בסקר.. כתבת תיארה ואני חושב שאתה מתכוון לתיראה, נכון?

O n y X

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

הבגרות הזאת בהיסטוריה זה מועד חורף או קיץ?

O n y X

New member
איזה תאריך?

אני עושה מתמטיקה, כמו שכבר קראת פה, ב16.1

ורק לצורך שתבינו את העומס

זה חומר של חודש שהפסדתי להשלים ביומיים לבגרות במיקרה של היסטוריה ובמשך שבוע במיקרה של אזרחות קלי קלות אה

agent V

New member
שלום אנשים!!!!!!

מה שלומכם היום?? תגידו, יש פה עוד משהו שסיים בצפר חוץ ממני? בכל מקרה, לכל "הצעירים" תתענגו על כל רגע בבית ספר. אני לא רוצה להשמע כמו ההורים או האחים הגדולים שלכם
, אבל תאמינו לי שתקופת הבצפר (חוץ מהשיעורים והמבחנים) זו אחת התקופות היפות ביותר בחיים, אז תנצלו אותה עד הסוף!!!
ותשקיעו בלימודים כי זה מאוד חשוב! חחחח איך תמיד רציתי לדבר כמו ההורים!! חחחחח...... סתם! באמת חשוב שתשקיעו בלימודים אבל לא פחות בחברים ובכיופים, כי סה"כ זה מה שאחרי זה זוכרים לכל החיים, ולא את המבחן בהיסטוריה או העבודה בספרות... טוב, סתם משעמם לי ואין לי מה להגיד, אז תכייפו!!

לא פרשתי../images/Emo46.gif

פשוט אח שלי לא נתן לי את המחשב, אתם לא יודעים איזה משועמם הוא עכשיו, אין לו ת´ פורום אין לא עולם, אני מרחם עליו
אני מנסה לשכנע אותו לחזור הוא לא רוצה, עכשיו הוא במחשב אבל רק מדבר באייסיקיו, או הלך לשירותים ובנתיים אני כותב את זה תשכנעו אותו, פליייז

למעלה