חבר´ה אני מנצלת את השרשור

כדי להגיד שיש לי מבחן בהיסטוריה ביום שישי.אז אל תכעסו אם אני לא אכתוב כאן הרבה,טוב?תודה.

תודה רבה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני גרועה בהיסטוריה,כך ש.......תדעו כבר מעכשיו....אני ממש מתה מלחץ לפני מבחנים בהיסטוריה....ולפני הבגרות בכלל.......אז אתם מוזמנים לעודד אותי בכל עת,לאחל לי בהצלחה,להתפלל בשבילי ולתמוך.ואם אני אשתגע-תבינו למה......

היסטוריה מקצוע משעמםםםםםםםםם

פשוט לומדים כמו תוכי קוראים ובמבחן "מקיאים" הכל אחר כך שוכחים כמעט הכל זה רק ענין של זכרון השאר לא משנה, אפשר למרוח ולזבל כמה שיותר, אני למדתי קראתי וקראתי, נרדמתי ונרדמתי, התעוררתי והמשכתי בסוף יצא משהו, לא היה מאד מזמן, אבל יהיה בסדר בלי להתרגש יותר מידי , אני לפחות עשיתי ראשי פרקים לפי תקופות לפי נושאים חשובים וקראתי עליהם בהצלחה.

המבחן שלי נדחה ליום רביעי!

כתבתי את זה גם למטה אבל זה לא קופץ יותר,אז אני מודיעה גם כאן!אני מאושרת!יש לי זמן אליכם...נכון אתם שמחים?חחחחחחח (בטח בלב אתם אומרים:"שיטטטט מה יש לה זאתי שתפסיק להטריד אותנו כבר עם המבחנים שלה....היא לא קולטת שהיא לא מעניינת אף אחד" חח תודו שזה מה שאתם חושבים!חחח) בכל מקרה,ביי לכם.....אם יש כאן מישהו-בא לכם צ´אט עכשיו?ספונטני נחמד?קליל?אם כן,תודיעו לי.ביי.

והרי התשובות

צבע? אדום סדרות? אין חיה? קנגרו לאי בודד? שמיכה, לחם, ספר 3 אנשים? חברה שלי, ועוד זוג חברים טוב שלי ביחד 2 זוגות תשובות כמו השאלות לא מעצבנות, סתם!!!

למעלה