Dragon103

New member
הרמיקס של קוקו(אסי וגורי) הנה-->

הכתובת www.geocities.com/koko_steve

NetGangsta

New member
למי שעדיין לא יודע!

נפתח פורום וואי בלילה !(Y בלילה) כל מי שאוהב את התכנית מוזמן לבוא לדבר, להביע דעות על התכנית (גם אם הן שליליות, אבל צריך לשקול מראש עם מי הוא מתעסק ) ולדבר עם עוד אנשים שמכורים בדיוק כמוכם לתכנית. אז יאללה, בואו!

../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפ ס י כ ו מ ט ר י../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רוצה לעשות פסיכומטרי? רוצה לדעת מתי ואיך ומה זה בדיוק? לומד/ת לבד ולא יודע איפה להתחיל? איך כדאי להתכונן, איך היה לאחרים ומה זה בכלל פטור באנגלית? פה זה בדיוק המקום לשפוך את הכל! פורום פסיכומטרי מיועד לכל מי שעומד או שוקל להיבחן בבחינה הפסיכומטרית כדי לשאול שאלות, לתת טיפים ,שיטות ועצות ולהחליף חוויות וכל מה שקשור למבחן וללמידה לקראת המבחן. אבל פורום פסיכומטרי זה לא רק פסיכומטרי! הפורום מקיף גם נושאים נוספים קרובים כמו SAT , מבחן סף,בחינת אמ"יר,tofel ועוד... כמו כן אגף הקישורים של הפורום עשיר באתרים שימושיים ומועילים בנושאים: "מבחן סף" - מבחן קבלה להוראה SAT TOFEL - מבחן באנגלית ללימודים/עבודה בחו"ל אוניברסיטאות ומכללות איך להגיע למבחן? (מפות של אוניברסיטאות) בחינת אמי"ר - לפטור מאנגלית מידע כללי על המבחן + תרגילים מכוני פסיכומטרי קישורים ישירים למבחנים ברשת אז למה אתם מחכים ?? בואו לבקר! פורום פסיכומטרי

BalBulaGirl

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif

מצטערת על הניצול, אבל אני חזרתי בכינוי חדש
תציצו בכרטיס האישי שלי
אוהבת
|אלונע|

f o x g i r l

New member
תסביר מה המסרים הלא נכונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שמדהים אותי שכל שני וחמישי נכנס לפה משיהו כזה ואומר דברים כאלה... זה ממש מעצבן
אפילו שאני יודעת שאתה טועה טעות ג-ד-ו-ל-ה-
-

דורשי צומי כמוך? ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

*רץ להתחבא מאחורי הטופיק, או בגירסה התפוזית- מאחורי הטאגליין*
ניר

דRדכוסי

New member
../images/Emo46.gif

א)למה לא לשרשר? ב)למה לכתוב הודעות חסרות משמעות? ג)למה בפורום הזה? יש פורומים שנועדה לכתיבת שטויות! ד)דורש מחיקת 3 השרשורים הסתאמיים שהוא פתח ה)אתה החוליה החלשה, שלום!

LoLo16

New member
שי...../images/Emo35.gif

ממי- פה זה אוהבי רק בישראל. מילא אם היו לך הערות חכמות, או דברים עניינים לומר על התכנית. אבל אין לך. או שתשנה את דרכיך וגישתך, או שפשוט תעזוב, כי מובן שמקומך לא בפורום זה. אתי, עמוס- אני בעד הרחקה מהפורום, או לפחות הזהרה. מי שמקלל חבר אחר בפורום (גם אם במסרים) דורש הרחקה.

כול עוד הוא לא קילל חבר פורום בפומב

י בפורום, אין לי שום עילה כלפיו. מה שהולך במסרים, לא באחריות תפוז או מנהלי הפורומים (זה כמו אימייל)... הוא לא עשה שום דבר לא בסדר ולכן אין לי שום סיבה להרחיקו, או להזהירו, משום שאין על מה. אם הוא מתריד את גלעד, הוא צריך להתלונן למשטרה.

LoLo16

New member
אבל...

אתה יכול לומר לו שיפסיק לפתוח הודעות חדשות בקשר לכמה רק בישראל גרועה. כמובן שפורום הוא מקום להביע דעות, אבל את דעותיו הוא מביע בדרכים לא נכונות. אם לדוגמא הוא היה כותב "רק בישראל היא תכנית בעלת מסרים לא טובים כי ככה וככה", היה אפשר לדבר איתו. אבל הוא משאיר סתם הודעות ללא תוכן.

למעלה