מה יהיה ב- 31.12.2002 ?

בחצות כמובן.... היהודי כבר יישן או יהיה לקראת שכבו על משכבו כשלפניו קריאת שמע על המיטה בעוד שעמיתו (תרתי משמע) החילוני, הכופר, המתנכר המתיון ואפילו מתנצר יחגוג את ראשית השנה הנוצרית החדשה בנשיקת סוף שנה עם בת זוגו ( הנידה כנראה) כשכמה ימים לפני כן עוד חגג את יום הסילבסטר שליודעי ההיסטוריה היה מצוררי היהודים האכזריים ביותר בתקופתו, והולך לו עוד אותו "יהודי" ומבלה לו ביומו. אז מה היה לנו כאן.... עץ אשוח (שכבר מתחיל להיראות בכל חנויות הפרחים והצעצועים) שהביאו הרוסים (תרתי משמע) חגיגות הסילבסטר נשיקת סוף שנה מתנות חג מולד וברכת שנה טובה ו...סופגניות? לא ולא יהודות יש? בטוח שלא שמע ישראל השם אלוקינו השם אחד

hz26

New member
מחאה לחלק מהתגובות ל"אתר לשס"../images/Emo70.gif

בס"ד בקשר לחלק מהתגובות שנאמרו להודעה "אתר חדש שתומך במפלגת ש"ס" (http://rabenu.co.il מדור "בחירות"): יש לי הרגשה שאף אחד מכם לא מבין את חומרת הדברים! מפלגת שינוי קמה על מנת לעקור תורה מישראל! כל מי שנותן יד למפלגה הזאת נותן בדיוק יד לאותם אנשים שניסו במשך כל הגלויות לקום על עם ישראל ועל תורתם הקדושה!!! אנחנו נמצאים כעת בחג החנוכה, אם במצב של היום היו קמים עלינו היוונים אז אין ספק שמפלגת שינוי הייתה תומכת במתיוונים ואם היינו בוחרים בדרך של מפלגת שינוי - כולנו לא היינו כאן היום!!! יש לכם הרבה שאלות על התורה, על העולם החרדי, דברים שלא מוצאים חן בעיניכם (מכיוון שאתם לא מבררים מספיק טוב את הדברים), אז מה החלטתם לעשות? להקים על דעת עצמכם יהדות אחרת, יהדות ללא תורה! יהדות ללא בורא עולם! אתם רוצים שינוי ואחרי השינוי הזה אתם רוצים שכל עם ישראל ילך! יש מצווה מן התורה לשנוא את כל מי שעומד בראש תנועות וזרמים שמטרתם לעקור תורה ואסור בתכלית האיסור אפילו לדון אותם לכף זכות! (שימו לב! רק את מי שעומד בראש!). מי שמבין קצת בענייני העולם הבא עפ"י התורה, עפ"י הקבלה, עפ"י היהדות האמיתית שקיימת אלפי שנים ואף אחד לא יצליח לשנות אותה (גם לא מפלגת שינוי) יודע שכל מי שמורד במלכו של עולם, כל מי שהוא בעד חילולי שבת, בעד טרפות וכו´ וכו´ ובמקרה זה כל מי שהוא תומך במפלגת שינוי - עונשו גדול ומר והעונשים של גהנום זה סוכריה לעומת מה שמקבלים שם, כמו גלגולים בחיות טמאות, בצומח ובדומם... יש אנשים שאיכפת להם מכם וזה כל האנשים שמנסים לשכנע אתכם לרדת מהרעיון הזה, יש אנשים שדואגים לכם! יש רב גדול, רב מקובל, צדיק אמיתי שאין כמעט דרשה שהוא לא בוכה בדמעות על הדרך שבחרתם ללכת בה, על העולם הבא שלכם, צדיק שהציל ומציל ממחלת הסרטן וממחלות קשות אחרות מאות יהודים, צדיק שבתפילות שלו פקד מאות עקרות, צדיק עניו שאנחנו לא יכולים לתפוס את גודל המעלה שלו! הצדיק הזה הוא הרה"ג דניאל זר שליט"א שכל כולו אהבת ישראל, ולאותו ביטוי אומלל שלצערי הרב קראתי יהודי!!! שרשם את זה על רב בישראל שהתנועות ידיים שלו מזכירות לו את.... אז רציתי לומר כשאדם זועק זעקה אמיתית לא רק הנשמה שלו זועקת אלא הגוף כולו זועק! והצער הגדול ביותר שהוא זועק ובוכה עליך! על העולם הבא שלך! ואני שלא כהרגלי לרשום תגובות בפורומים ובמקרה הגעתי לפורום הזה, לפי התורה הקדושה חייבים למחות על כל מי שמזלזל בתלמידי חכמים וכך עשיתי. ורציתי לומר גם לכל הדתיים שנמצאים בפורום הזה שעל פי ההלכה יש להתבטא בתוקף נגד מי שעומד בראש זרמים ותנועות שרוצות לעקור תורה מישראל! וזה מה שגדולי הרבנים עושים היום ואל לנו חלילה לבקר ולהרהר אחריהם ויש להבדיל בין מי שעומד בראש לבין הידברות עם מי שתומך. שבת שלום וחג שמח!

Goldi2002

New member
טעות בידך

ב-31.12.2002 יהיה "המתיוון/ניהיליסט/מתנכר/עוכר-ישראל/מתנצר/מתאסלם" או איזה שם שתבחר לקרוא לי, במילואים. כן, כן. אני לא יחגוג את הסילבסטר בנשיקה עם בת-זוגתי אלא בנשקייה של בה"ד חיפה. אתה מעוניין אולי להחליף אותי במילואים ? אני מבטיח שאני אקרא קריאת שמע של שחרית במיוחד בשבילך, כדי שתוכל להירדם בשקט בשמירה.

ronen1981

New member
בוא נעשה הסכם.

אני אהיה בעולם הבא בגהנום ואתם תניחו לי לחיות בדרכי ובאמונתי בעולם הזה.

§Oren§

New member
טוב שיש כמוך שיגדירו למפלגת שינוי

את מטרותיה... זה חשוב מאוד... שלא ישכחו. אתה בסדר בראש? מי אמר לך ששינוי "עוקרת תורה"? הם בדיוק נגד זה! כל אחד יהיה רשאי לעשות כרצונו ולקיים את תורתו איך שרק בא לו, בתנאי אחד- הוא ייתן גם לאחרים לעשות את זה. אם לתת לי לנסוע בתחבורה ציבורית בשבת נחשב בעיניך כעקירת התורה ממך, אז יש לך הרבה בעיות... (אגב, יש חבר´ה דתיים שמצביעים שינוי... נקודה למחשבה...) שבת שלום.

snift

New member
בנוגע לתחבורה ציבורית בשבת.

יש הרבה בעיות בעניין הזה, כפי שניתן לראות בפתיל הזה. תשתדלו למצוא דוגמא אחרת, כגון - נישואין אזרחים (להבדיל מגרושין אזרחים), או פתיחת חנויות בשבת(כל עוד יש חוק שאוסר לפטר אדם משום שלא הסכים לכבוד בשבת).

§Oren§

New member
לא מסכים....

ישנם דתיים שחיים במדינות שבהן יש יופי של חילול שבת שממומן על ידי השלטונות. שם זה לא מפריע להם, אין סיבה שכאן זה יפריע להם. אם לכל אחד מאיתנו תינתן האפשרות לקבוע לאן ילכו כספי המיסים על פי אידיאולוגיה אישית (כי אחרת אנחנו לא מוכנים לממן את זה) יהיה פה בלאגן... אתה לא בוחר לשלם מיסים, ואתה לא בוחר לאן הם ילכו, לפיכך זה גם לא אשמתך שהם "מנוצלים" לחילול שבת. אם אני אקח את הגישה שלך בהקצנה (סליחה...) אז המדינה גם משלמת קיצבאות ילדים, והשלמת הכנסה, ולכן לכל משלם מיסים יש איזשהי אוטונומיה על חייו של אחר או על חייו של ילדיו של אחר... וככה תומכי הגישה "השלישית" המתונה כביכול יכולים להצדיק היכנסות לצלחת, כי הם מממנים את האוכל.

snift

New member
ההקבלה שלך לא מדוייקת

מאחר ובמדינה אחרת, הם אכן לא יכולים להשפיע לאן ילכו המיסים, אבל פה הם כן (עובדה שש"ס מצליחה). כמו כן, במדינות אחרות רוב הנהגים והנוסעים הם גויים, ולכן אין חשש לחילול שבת. (סיפור קצר - מי שהיה יכול להיות סגן נשיא ארה"ב אילו אל גור היה נבחר, הוא אדם יהודי דתי, שפעם עקב דיון שהתארך בסנאט היה צריך לחזור הביתה אחרי כניסת השבת, הוא הלך ברגל יותר מ - 13 ק"מ, בזמן שמאבטחים נסעו לידו במכונית) אותה בעיה קיימת גם בבתים משותפים, אני יודע על בחור דתי שרכש מכספו הפרטי שעון חשמלי להשקיית גינה, כי ועד הבית לא הסכים שלא להשקות בשבת את הגינה המשותפת ולכן במקום להפסיק לשלם ועד בית הוא מצא פתרון אחר. בתחבורה ציבורית יש פתרון פשוט - בשבת יסעו חברות שאינן ממומנות על ידי המדינה.

CANDY MAN

New member
במילה אחת: בושליט!

ודרך אגב, גם לנו יש צדיקים שמצילים ממחלות סרטן - קוראים להם "רופאים". שינוי לא באה לחסל את התנ"ך כמו שאתם הדרמטים עם מותר לי להוסיף חושבים... שינוי רוצה לתת אלטרנטיבה לאלו שגם ככה שמים זין על התנ"ך כדי שהתנ"ך לא ייכפה עליהם והם לא יצטרכו לקיים את מצוותיו הפרימטיביות והמגוחכות. אתה יודע מי בוכה עליכם? כולנו! כל אלו שעומדים להתגייס לצה"ל וכל אלו שעושים מילואים בנאמנות, אנחנו בוכים שאנחנו צריכים להגן על אוכלוסייה אגואיסטית ואנוכית כמוכם, אוכלוסייה של אוכלי חינם שמגדלים 14 ילדים כאשר בקושי הם יכולים לגדל אחד... תשאל את הרב הגדול שלך אם ה´ התכוון שלא תעבדו ורק תתפללו כל היום... תשאל אותו אם אין איזה משפט בתנ"ך שאומר שצריך לעבוד גם בשביל שלתפילה תיהיה משמעות... שלא נדבר על גניבה שבכלל אסורה ע"פ התנ"ך, וסחיטה? גם נגד זה בטוח יש משהו... ושלא נדבר בכלל על כפייה... אולי שתתחילו להבין שאתם מתפללים לה´ והולכים לבית הכנסת ושומרים מצוות אתם עושים זאת רק בשביל עצמכם אז אולי תבינו שאנחנו לא שומרים על המצוות ולא מתעניינים בדת רק בשביל עצמנו - אלו שלא מאמינים! או אלו שמאמינים אבל בלב!

הבנתי כל הרופאים הם חילונים אין

רופא שומר מצוות כמו הרמב"ם?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תלמד הבנת הנקרא

הוא אמר "גם לנו יש צדיקים..." מה שממש לא סותר ולא מאשש את ההיגד ש"גם לכם יש..." אם יש לך איזה אנטי תבוא ותגיד כמו כל שאר החברה היומיים שבאים לפה "יאללה, יאללה אתם מפלגה גזענית אנטישמית של שונאי ישראל" אבל אל תתחיל עם משחקי היגיון לגיל הרך.

CANDY MAN

New member
תא´מת באמת שאין....

בוא נגיד שיש רופא שהוא שומר מצוות מן הסתם אבל אין שומר מצוות שמרפה בעזרת כוחות על טבעיים כלשהם... זה כמו התוכניות האלו באמריקה שיש איזה אחד שמקים נכים לעמוד על הרגליים ועוזר לחרשים לשמוע... הכל גימיק מזוייף, כמו כל הדיבוק והקמעות הכל כדי לסחוט עוד כסף ומי שחושב שיש בזה אמת הוא פראייר...

../images/Emo5.gif אללה יסטור....

כל הגוף של הצדיק שלך זועק שינאה ואלימות....זה מה שהוא זועק. בכלל, ההודעה כל כך הזוייה שאין לי חשק לנסות לענות עליה ברצינות

אתה זה לא כולם כולם זה לא אתה

אתה זה לא אני ואני זה לא אתה כמו שאשתך היא לא אני ואני לא היא אתה פגיע אחי? מצטער זה כואב אני יודע

Goldi2002

New member
לא, הבנתי, אתה מחליף אותי, או לא ?

שאני יודיע בעבודה, כי הם לא כל כך מרוצים מזה ששולחים אותי למילואים. אני בטוח שיעדיפו גם לקחת אותך במקומי, עם כל ההיעדרויות המיותרות שלי לטובת בטחון המדינה. אז מה אתה אומר, מעוניין להחליף אותי בלימודים או בעבודה ? או שאתה מעוניין להמשיך להשתמט ? ודרך אגב אני זה לא אתה ואתה זה לא אני. אתה פגיע אחי ? אל תלך לצבא או לעבודה, זה כואב אני יודע.

לחבך

New member
לפי הקצב שאתם מדברים על מילואים

אפשר לחשוב שאתה איש קבע

gershon17

New member
איזה שטויות!

רק חצי מבנות הזוג יהיו נידות! כזה חוסר הבנה בסיסי, בחיי.

לחבך

New member
אישה שהיה לה מחזור היא נידה אפילו

מיליון שנה עד שתטבול במקוה למי יש חוסר הבנה בסיסי ?

למעלה