../images/Emo29.gif

שלמה ארצי / ירח
בזכרוני הראשון אם יופייך אינו מטעה אותי משליך גיטרה ואבי עליי צורח ואימי אומרת זה , החוטה שלי ולוקחת אותי לטיול מנחם מול ירח בזכרוני השני אם עיניך אינן מטעות אותי עוזב את הבית אל סיכוניי הזמן כששאלתי אותך האם תהי לי לעולמים? ענית, תביט לירח שם יש כבר אדם. ואחרי שנה שכרנו חדר מול ירח מתחיל לנגן בבר קודר ברחוב המסגר והם צרחו תורידו,ת'נמוך עם הטוקסידו ורק אחד אמר ילד,ילד עוד תוריד את הירח בשבילה היתה תקופה כזאת שהאושר בא בזעם צחקנו מהכל שרפנו את מה שבא ליד לא נשאר לנו אלה לחבק את הצער להגיד אתמול היה טוב ויהיה גם מחר אתמול היה טוב, אתמול היה טוב ויהיה גם מחר. קשה לי להתרכז כי יופייך עוד מהמם אותי (קשה) קשה להגיד חבל או לומר אוליי , במקום זה אני רוקד וצועק לירח
רד ומאשים את העולם בכאביי.. לפעמים אני שוכח איך התחלתי מול ירח כשאתה שוכח כן,כן אתה מסכן יש גשם בשמים אין ירח בינתיים וכשייצא נלך ביחד עד שנעלם. היתה תקופה כזאת שהאושר בא בזעם צחקנו מהכל,שרפנו את מה שבא ליד לא נשאר לנו אלה לחבק את הצער להגיד אתמול היה טוב ויהיה גם מחר אתמול היה טוב , אתמול היה טוב ויהיה גם מחר.

../images/Emo220.gif

משה פרץ / הולך לי מיואש האם את יודעת..? האם את יודעת , מה קרה לי שהלכת לי..? כושפתי אליך, ראיתי פנייך ופניי נפלו לאדמה האושר עזב , הלך מחיי ואני כמו ילד מבקש לאמא מבקש רק אותך, חיזרי אל חיי ותתני לי רק עוד הזדמנות אחת. ואיתך אני הולך לי מיואש ואני לא מבין איך פתאום הכל עליי קרס ואני כמו תינוק אליך רץ, תחכי.. אל תשכחי אותי אף פעם זה אני. הלילה כואב לי מלא מחשבות ובלבולים לאן הלכת לי? למה כך הגורל לוקח איתו את המזל שעליו חלמתי כל כך? ואיתך אני הולך לי מיואש ואני לא מבין איך פתאום הכל עליי קרס ואני כמו תינוק אליך רץ, תחכי אל תשכחי אותי אף פעם זה אני.

זמרת חדשה מהקהילה ../images/Emo13.gif

בנות יקרות, לפני כמה ימים הייתי בהופעה של זמרת מאוד מוכשרת שעשתה לי טוב על הלב ולשמחתי היא גם מהקהילה הנחמדה שלנו! אני ממליצה בחום ושמחה לשתף גם אתכם: http://www.youtube.com/watch?v=oDv7wxl8E8E

ItsikH

Member
יוזמה חדשה בקהילה בפורום גאווה לכבוד השנה החדשה אנחנו פותחים אשכול דיונים בנושאי - גורמי סיכון בקהילה, בשאיפה להשתמש בדיונים האלו על מנת לקרב לבבות בין החברים במגזרים השונים, ולעודד פעילויות תומכות בקהילה. אתם מוזמנים להצטרף ליוזמה - בשלב זה בהצעות לנושאים, בהמשך לדיונים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=119&MessageId=156207707

ערב "מספרות סיפורים"

ערב של "הקן" ו"ספרות גאה". אמנם אני לא מכירה את כל הסופרות ואת הספרים אבל את 30 חודשי אהבה קראתי ומאוד אהבתי. אני אהיה שם!!! יוזמה נפלאה. הנה ההודעה שהעתקתי מהפייסבוק: אילנה זפרן- סיפור ורוד חן מייק- פחד, אהבה גלי סמבירא -30 חודשי אהבה ומעין רוגל- היינו יכולות לנסוע ערב שיוקדש למפגש אישי עם הסופרות, לחקור - מה גורם לנו ליצור, לכתוב, לברוא עולמות פרי מוחנו הקודח. כל יוצרת תספר על תהליך הכתיבה שלה בקונספט ייחודי בהנחיית ליהיא טל אתן מוזמנות להכנס לאתר של ספרות גאה להשלמת פערים ספרותיים http://www.wix.com/sifrutgea/sifrutgea1 בערב עצמו תתאפשר רכישת ספרים במקום!

תערוכת בצבעים אמיתיים 2011

עוד ארוע מומלץ, העתקתי את ההודעה מהפייסבוק: אנחנו שמחים להזמינכם לתערוכת בצבעים אמיתיים 2011, תערוכת האומנות השנתית של אגודת הלהט"ב בישראל, אשר תתקיים בגלריה במתחם התחנה ביפו. אירוע הפתיחה החגיגי יתקיים ביום שישי ה28.10.2011 בשעה 12:00. התערוכה אשר עומדת השנה תחת הכותרת "טרנספורמציה" תעסוק בייצוגי גוף, כאשר המבט עליו הוא נזיל, מזמין פרשנות. הגוף החי מומר בחומר המוצרן מחדש. המיניות של הדימויים נעה בין גבריות מוחצנת לנשיות שברירית, או גבריות מעודנת מול נשיות מחוספסת כאשר התפקידים המגדריים המסורתיים נפרצים וישנה תחושה בה כל אחד יכול להיות ולהגדיר עצמו כפי שרוצה. התערוכה מבקשת לאגד למבט אחד פלורליזם מגדרי נזיל, אשר יכול למצוא את מקומו דרך סך כל הייצוגים הנחשפים בתערוכה. עשרות אמנים ואומניות נתנו מפרי עבודתם על מנת לתמוך באגודה, בינהם דייויד ריב, איתן טל, סיצי גלעד, יוסף קריספל, הדס רשף, עליזה אולמרט, יעקב מישורי, שי איגנצ, אורי גרשוני, מיכל נאמן, חנוך פיבן, זיו קורן, ערן שקין, מרגו גראן, יעל יודקוביק ורבים אחרים. שעות פתיחה א-ה 14:00-22:00 שישי 11:00-17:00 שבת 12:00-22:00 אירוע נעילה מוצאי שבת 5/11/2011 משעה 19:30. כלל היצירות בתערוכה עומדות למכירה וההכנסות ממכירתן יופנו לטובת קידום פעילות האגודה במגוון תחומים: הרחבת ופיתוח קו הקשב "יש עם מי לדבר", הנגשה והרחבה של השירות הפסיכוסוציאלי והשירות המשפטי, בר נוער, פרויקט ברק, פעילות האגודה בפריפריה, סנגור קהילתי ועוד. נשמח לראותך בין אורחינו ונודה באם תוכל להפיץ את ההזמנה המצורפת בזאת בקרב מכרייך. האירוע בתמיכת עיריית תל אביב-יפו, ובחסות חבר מועצת העירייה יניב ויצמן, יועץ ראש העירייה לקהילה הגאה.

קן קן

New member
../images/Emo32.gifפעילות הקן בחג הסוכות

חג שמח לכלום רוצה לדבר איתנו? כתבי לנו למייל [email protected] פעילויות מיוחדות: אוכלות סרטים- בשבת הקרובה הקן משתלטות על בית השואבה החל מהשעה 12:00 ועד 18:00 נקרין על מסך ענק מרתון סדרות מיוחד - באפי קוטלת (לא ציידת!) הערפדים, זינה הנסיכה הלוחמת וקטעים נבחרים מישנן בנות. בין הקסם של ווילו וטארה, הקרבות של זינה וגבריאל וכרמן (הו כרמן...) נתפנק מפופקורן חינם למשך כל האירוע, מחירים מיוחדים על הבר, קאוות במחיר מוזל, תפריט קוקטיילים מיוחד ונישנושים שהכנו במיוחד עבורכן! ספיישל בונוס - בא לכן לבחור שיר? השתלטנו על עמדת הדיג'יי אז אם תמיד חלמתן לנגן זו בדיוק הזדמנות שלכן להתחיל :) *דמי ההשתתפות בפעילויות הינם 10 ₪ פעילויות קבועות: כדורסל- קבוצת הכדורסל של הקן – בכל יום חמישי , 20:00, ספורטק תל אביב, נקודת המפגש ברחבה אשר ליד הקיוסק, כי חמישי בריא בקן, אחותי. הפעילות הינה בחינם. מומלץ להצטייד בבקבוק מיים. מחכות לכן צוות הקן

chart party

New member
NOAM ZADA'S BIRTHDAY MESS

Chart party proudly presents : NOAM ZADA'S BIRTHDAY MESS ! שבת | 22.10 | 20:00 | מועדון המקסים | קינג ג'ורג' 48 ת"א בשקית ההפתעה : הצעצוע אור בן עזרא בסט נוסטלגיה שמח השוקולדה רוני פינטו בסט אלקטרו טראש והממתק של הערב - דלית רצ'סטר (גלגל"צ, דרעק) בסט אלקטרו פופ מועדון המקסים יתקשט בבלונים, קאפקייקס ועוד מלא הפתעות חגיגיות פתיחת דלתות ב20:00! כניסה: 40 ש"ח עד 21:00 אחרי : 50 ש"ח Saturday |22.10 | 20:00 | Maxim Club | 48 King George St | TLV In the surprise bag : Or ben Ezra the toy with a nostalgic happy birthday set ! Roni pinto the chocolate bar with electro trash set ! And the special treat Dalit rechester with a shiny electro-pop set ! The maxim club will be turned into a birthday hall and will be full with balloons cupcakes and lots of special surprises ! Open doors : 20:00 40 NIS until 21:00 50 NIS after Chart party - link yourself to something good http://www.facebook.com/event.php?eid=161206487302049

דוריתה3

New member
מסיבת נשים בערב חג שני - רביעי 19.10

מסיבת סוכות לנשים של הליין - LeS is MORE תתארח במועדון הזיזי בערב החג השני - רביעי 19.10. על העמדה תתארח לראשונה תמר אייזנמן לדיג'יי סט!! אליה יצטרפו קרן דותן וענת גלעד. פייסבוק: https://www.facebook.com/event.php?eid=142099105889413 רביעי - 19.10.11 // 22:30 מועדון הזיזי - קרליבך 7, ת"א

לנשום .. ../images/Emo220.gif

לנשום \ עידו רצון רגע את פה, רגע את לא רגע אחר את כל מה שאני רוצה למחוק, לחנוק.. אל תתפלאי אם זה אני שאעזוב ואז אלך לי למקום רחוק , רחוק.. אני כבר איש ודי רגיש זה עסק ביש שבמקרה הזה כבר לא מרגיש רצון להיות.. תסתכלי עליי עומד עכשיו מולך ומתפלל,תני לי להיות קשה בלעדייך.. תסתכלי עליי עומד עכשיו מולך ומתפתל,תני לי להיות אני רוצה לנשום. שקט נפשי אל תבקשי זה לא אישי, אמא לוקחת אותי מעצמי זה לי לא בריא אבל זה המצב ואם זה יכאב עדיף כבר עכשיו שאני אבטח את עצמי אם את פה איתי.. תסתכלי עליי עומד עכשיו מולך ומתפלל,תני לי להיות קשה בלעדייך.. תסתכלי עליי עומד עכשיו מולך ומתפתל,תני לי להיות אני רוצה לנשום. לא אין בי תהיות, אני פוחד.. לא אין פה טעויות, אני אוהב אותך! את האמת אני לא מתחרט בטח אחרי כל הדברים שאת שולחת בי, יורה לעברי אבל זה המצב ואם זה יכאב עדיף כבר עכשיו שאני אנצח את עצמי כי את פה איתי. קישור : http://youtu.be/7XOYrd0uqbY

למעלה