תפקידים שונים בצבא

שלום רציתי לדעת אם ברצוני להתמיין לתפקידים שונים בצבא כמו מדריך גדנ"ע גלי צה"ל ועוד ... האם אני צריך לנסות לפנות ליחידות אלו ולבקש זימון או שהם כבר יפנו אליי עם זימון אם הפרטים שלי יגיעו אליהם ? תודה רבה נ.ב כיצד באמת אפשרי להתמיין לגלי צה"ל ?

יום המא"ה

שלום אני בן 17 אשר הנתונים שלי הם: קב"א 54 דפ"ר 70 ופרופיל 64 קיבלתי זימון ליום המא"ה ואני קצת מפחד שאם אני לא אוכיח את יכולותיי הנתונים שלי של יום המא"ה יפריעו לי לקבל מיונים לתפקידים משמעותיים בצבא כמה משפיעים נתוני יום המא"ה על המיונים אם הנתונים שלי עד עכשיו לפי הצו הראשון הם אלו ? תודה דרך אגב אם יש למשהו עצות טיפים או כל מידע אפשרי על יום המא"ה שיוכל לעזור לי להתכונן ולהגיע הכי מוכן ליום זה זה יהיה מצוין !!! תודה רבה

אשכול דוברות ומידע

שלום רציתי לדעת מישהו יודע אולי איזה תפקידים קיימים באשכול דוברות ומידע?

מיונים לחייל המודיעין ראיון אישי

שלום קיבלת לפני אתמול מכתב שבוא רשום שעברתי לשלב הבא של המיונים לחייל המודיעין (במסלול מודיעין שפות ערבית ) השלב השני הוא ראיון אישי מישהו אולי יודע איזה שאלות ישאלו אותי? איזה סוג של שאלות ? על מה הם שמים דגש?... ובכל מקרה כל מידע אפשרי על הראיון כל מידע יתקבל בברכה תודה רבה

supercoconut

New member
גלי צהל רק עם פרוטקציות שמעתי

ואם אתה רוצה להתמיין לאן שהו תפנה אליהם בפקס[ותתקשר לוודא הגעה!!] עדיף לפנות ולקבל זימון מאשר לחכות ואולי לא לקבל זימון

tritone

New member
יום המא"ה

קודם כל אני חייבת לציין ששאלות כאלה נועדו לפורום מתגייסים! אבל לא חשוב, יום המא"ה הוא יום שממיין אותך לתפקידים שאינם קרביים. כל הבנות הולכות אליו וגם בנים עם פרופיל לא קרבי, כמו שלך. הפחד שלך מוצדק. יום המא"ה בוחן התאמה לתפקידים ספיציפיים באמצעות מבחנים שונים- הדרכות, עבודת צוות, הרכבה ויכולת טכנית... הנתונים מהיום הזה, יחד עם הנתונים מהצו הראשון, משפיעים על השיבוץ שלך בצבא.

בהצלחה

לי יש בתאריך קצת יותר מאוחר אבל שיהיה לך בהצלחה !!!! אם יהיה לך איזה עצות בשבילי אשמח לשמוע ושוש בהצלחה

larisa125

New member
אני הייתי בראיון לשפות לועזיות

אני לא בטוחה שאלו ראיונות דומים, אבל בכל אופן: קודם יתנו לך למלא שאלון על עצמך ועל התחבירים שלך, הזמן הפנוי, החברים, בית הספר וכו' ויהיה שם גם חלק על השירות הצבאי. בראיון עצמו שאלו אותי על בית הספר, אם אני אוהבת ללמוד, שאלו אם אני מתעניינת באקטואליה, מה דעתי על המצב הפוליטי (
), כמה חברים יש לי, מה אני אוהבת לעשות בזמן הפנוי ועוד כל מיני דברים על האישיות אין צורך להילחץ

tritone

New member
יווו

עשיתי את היום מבחנים הראשון לשפות לועזיות, מתי אני אקבל תשובה אם עברתי או לא?!

larisa125

New member
אם הרבה זמן את לא רואה תשובה באתר

ואצל אחרים כבר עודכן שהם לא עברו, סביר להניח שעברת והם יתקשרו אלייך

tritone

New member
מה זה הרבה זמן? ../images/Emo10.gif

ואין לי מושג לגבי אחרים, הייתי שם בלי אף אחד שאני מכירה...

tritone

New member
עברו שלושה ../images/Emo2.gif

אולי זה הם שמתקשרים אלי ממספר חסוי? מעניין..

larisa125

New member
כן כן זה הם, הם תמיד מתקשרים מחסוי

ואיכשהו יצא שמלא פעמים פיספסתי אותם כי עבדתי או שלא הספקתי למצוא את הטלפון בתיק ולענות XD זה קצת מציק, אני תוהה אחרי זה מי לעזאזל התקשר אליי חמש פעמים מחסוי?!

asaf105

New member
לי היה כבר ראיון

נותנים לך בראיון שאלון של 6 עמודים על כל החיים שלך יש שאלות על משפחה, חברים, לימודים, ידע במחשבים, אוניברסיטה, תחביבם, שאלות על השירות הצבאי שלך בקיצור אתה ממלא את השאלון ומגיש אותו אחר כך מי שיראיין אותך יקרא את השאלון ויקרא לך לבוא לראיון בעצם הם המראיינים מאמתים את רוב הפרטים שמילאת, ושואלים אותך להרחבה על כל מיני תשובות שהם רוצים פירוט הם מציגים את המסלולים של מודיעין ומבקשים ממך לדרג ולמה תתכונן לראיון כי הם ממש שואלים על הכל, וכל תשובה שתענה ממש כל תשובה הם שואלים למה בחרת תשובה כזאת ולא תשובה אחרת ולמה דווקא ככה ולא ככה

supercoconut

New member
יום המאה

זה יום מבחנים פסיכולוגיים, לא בודקים שם לפני מערך ציונים. אם היית גרוע במשהו ביום המאה, זה רק לטובה. [או; "מה אני עושה בהרצאה! איך אני אתכונן! תעזרי לי!" "אם את לא רוצה להדריך, פשוט תכשלי בזה" "הו נכון. צודקת"]

למעלה