כמוך10

New member
../images/Emo32.gifהיום! מפגש עם הרב ארלה הראל

היום, יום שלישי, מפגש אלול של כמוך: שיחה אישית על "אנחנו" - שידוכים בין הומואים ללסביות, דברי התעוררות לקראת חודש אלול וכן שו"ת עם הקהל הרב יספר על מאחורי הקלעים של "אנחנו", ייתן במה למשתתפים לדבר על הרהורי תשובה ועל שעובר עליהם, וינסה לעזור לחשוב ביחד איך מתקדמים אל השם יתברך באלול ובימי הדין. הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן בפרטים המדויקים: [email protected] עוד פרטים באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים

שלום, אני זקוק לעזרה במילוי שאלון קצר

שלום, שמי דניאל בן משה ואני סטודנט לפסיכולוגיה מהאוניברסיטה הפתוחה, אני עורך מחקר במסגרת עבודת הגמר שלי על האוכלוסייה הלהט"בית בישראל אם אפשר בבקשה שתעזרו לי דרך מילוי השאלון המצורף כאן, הוא אנונימי לחלוטין והוא משמש את צרכי המחקר בלבד ולא יפורסם בכל אמצעי תקשורת כלשהו. בתודה, בן משה דניאל https://docs.google.com/spreadsheet...mkey=dEhfWDhKeERKUDFLUWl6bC1lRUl2R2c6MQ#gid=0

bwp

Member
פרויקט לימודים קלהילה הגאה

שנת הלימודים החלה וגם איתו פרויקט הלימודים. פרויקט הלימודים מיועד ללהט"בים בגילאי 13-30 אשר זקוקים לעזרה בלימודיהם,הכנה לבגרויות,עזרה אקדמית ועוד. העזרה ניתנת ללא תשלום כלשהו ונעשית בשיעור פרטני. לפרטים נוספים : [email protected] 052-6466413 http://forumhaifa.org.il/

ירושלמי בן 32 מחפש קשר

חרדי, ירושלמי, מאוד נחמד, חטוב, חלק, בהיר, גבוה, מעונין בקשר ידידותי מרתק עם ירושלמי נחמד.. פרטים במסרים

../images/Emo32.gif1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בנגב

Nחמן

New member
הרב יעקב אריאל מכחיש כי תמך ביוזמת "כמוך"

לשידוכים בין הומואים ללסביות דתיים. לטענתו, קידושים כאלו אינם חלים הלכתית וכי הפתרון למצוקת ההומואים הינו טיפול פסיכולוגי בלבד. הרב אריאל: "נישואי הומואים ולסביות אינם תקפים הלכתית". חרף טענת "כמוך", לפיה כי הרב אריאל תמך ביוזמת הארגון, מכחיש הרב אריאל כי אי פעם תמך ברעיון שכזה. "איני יודע מיהו הגוף הקרוי "כמוך". לא היה לי מעולם שום קשר עם גוף בשם זה", כותב הרב אריאל בתשובתו ומציין כי הארגון מתבסס, ככל הנראה, "בשיחה תורנית שהייתה לי עם תלמיד חכם אחד, שהעלה רעיון תיאורטי שניתן אולי לשדך בין איש ואישה הסובלים שניהם מנטיות הפוכות שיינשאו ע"מ להביא לעולם בדרך מלאכותית צאצא ושניהם יגדלוהו כהורים לכל דבר". הרב אריאל מבסס את תשובתו על פסיקתו של הרמ"א ועל שיטת הרמב"ם, בכך שקידושים שאינם קיימים "כדי ביאה" – אינם תופסים מבחינה הלכתית. המקור: http://www.kipa.co.il/now/46036.html לעניות דעתי צריך להיזהר מלעמוד במקום גדולים. אם נימוקיו של הרב אריאל נכונים, הרי הצדק עמו. רק עם מטרתם של ההומו והלסבית לחיות בזוגיות מושלמת כולל מצוות עונהף אז אני משער, שגם הרב אריאל יברך על כך.

ריק בש

New member
ניסיתי למלא

אבל הוא מתעקש שהסעיפים לא מולאו עד תום, אף שמילאתי.

למעלה