• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
היי לכולם

אגיע להתארח כשבוע בירושלים מישהו מכיר אכסניות או בתי הארחה זולים? ב. וכמו כן יש פאב או מקום מפגש בירושלים שאתם מכירים ? תודה וסופ"ש נפלא ומהנה..

פיצ'-קפה לנוער גאה בחיפה

מחושך לאור - ערב זיכרון במלאת שנתיים לרצח בברנוער השבוע לפני שנתיים נכנס אלמוני לבית האגודה בעת פעילות לנוער גאה ה"ברנוער" וירה לכל עבר, התוצאות היו קשות. איבדנו את ניר וליז ורבים מחברינו עדיין בתהליכי שיקום. האירוע השפיע על כל אחד מאיתנו בדרך שונה. אנחנו בצוות פיצ' מזמינים אתכם לבוא לערב זיכרון, ערב שבוא עוברים מחושך לאור... בחדר הראשי נשנה קצת אווירה ותהיה לנו פינת זיכרון ומקום לכתוב ולשתף. בנוסף צוות המדריכים יעבירו פעילות פתוחה לכולם. במרפסת ובבר נקיים פעילות פתוחה רגילה לכל המעוניינים/ות. פותחים בשעה 19:00. פעילות המדריכם בשעה 20:00. מחכים לכם! צוות הפיצ', חיפה הפיצ' הוא מקום לנוער גאה עד גיל 21 לכל שאלה אתן/ם מוזמנות/ים לשלוח לנו הודעה פה, או פשוט להרים טלפון לאחד המדריכים
מורן 052-8982802, קרן 052-6601209 פיצ' פועל במסגרת עמותת שישה צבעים.

shahar17

New member
רציתי לדעת מה עם השבת הו"ד שדובר עליה בתכנון

לאמצע חודש אוגוסט? אנחנו כבר מתקדמים בחודש אוגוסט, ועוד לא נאמר על זה מילה..

שחר יירי, עד כמב שהבנתי משיחתי האחרונה...

עם הנוגעים בדבר (הרב רון ודרור מארגון הו"ד) מדובר על חודש ספטמבר (שבו המחירים יותר מוזלים) ואני אכן מקווה שמצאו את המקום המתאים לשבת מיוחדת שכזו ונתבשר על כך בזמן הקרוב.

shahar17

New member
חבל שכל כך מאוחר..

נו טוב.. נקווה שלפחות זה יהיה בהתחלת ספטמבר,ולא באמצע או בסוף..

Nחמן

New member
השעון ר-----------------------------ץ

ואני הבטחתי להביא את המשך הבלוג מהשבוע שעבר. להזכיר נשכחות: ביום חמישי, ט' באלול תש"ע תש"ע (19 באוגוסט 2010) יצאתי מסניף הדואר בגבעת שאול לעבר מקום עבודתי. בדרכי חציתי במעבר חצייה באור ירוק אולם רכב, שלנהגו אצה הדרך, פתח בזינוק ופגע בי. לאחר מכן פוניתי לבית החולים לניתוח וכשבוע לאחר מכן עברתי לשיקום, שממנו יצאתי אדם חדש, עד אשר... בצום גדליה, שנדחה ליום ראשון, התחלתי לחוש בכאבים ברגלי החולה. סברתי, שזו תופעה שכיחה לאחר ניתוח, והיא תחלוף במהרה. על כל פנים הפסקתי את הצום בצהרי היום וקיוויתי לטוב. למחרת התחזקו הכאבים ביתר שאת עד כדי קושי עצום בהליכה. משנוכחתי לדעת, שלא זו בלבד שאין שיפור אלא מרגע לרגע הכאבים הולכים ונעשים חזקים יותר, הזמנתי רופא לביתי והלה הפנה אותי היישר לבית החולים, שבו נערך הניתוח הראשון. עדיין לא התחלתי אפילו לחלום, מה צפוי לי החל ממועד זה. חשבתי, ששבבית החולים אקבל תרופת ארגעה, ושהכל יחלוף במהרה, אבל למרבה הצער משככי הכאבים החזקים לא הועילו והכאבים אף החריפו לממדים עצומים. בדיקות הדם הראו סימנים מחשידים לדלקת אבל צריך היה לאבחן אותה במדויק ולדעת את שורשה. שוב חזרתי למחלקה האורטופדית בהר הצופים וממנה נלקחתי למכון הרנטגן לבדיקת תרבית מן הנוזל שבמפרק באמצעות ניקור מותני תחת שיקוף ו... כעבור שלושה ימים הגיעו תוצאות המעבדה: חיידק, שקונן במפרק המושתל, החל להתרבות וזאת הייתה הסיבה לכאבי התופת העזים. הזיהום החל להתפשט לעבר כף הרגל ואיים לעשות בה שפטים ולכן מיד הוחלט על ניתוח נוסף. זה היה בין יום הכיפורים לסוכות. לאט לאט התחלתי לקלוט, שאני הולך "לבלות" בבית החולים בכל ימי חג הסוכות ובשמחת תורה ואין צריך לומר ביום הכיפורים, שכבר היה מאחוריי. ההרגשה הייתה נוראה. חג הסוכות עמד להיות מעין "תשעה באב" פרטי. לא ידעתי את נפשי מרוב צער על שלא אזכה לקיים מצוות סוכה ואף לא להתפלל במניין בחג. אומנם התורה מצווה בפירוש "ושמחת בחגיך" ובאמת רציתי מאוד לשמוח אבל הכאבים היו כה עזים עד ש... (המשך אי"ה בשבוע הבא).

../images/Emo32.gif|1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בבאר-שבע.

mlk406

New member
אירוח שבת

שלום לכולם, אני ובן זוגי מעוניינים לארח אנשים אצלנו בשבתות.אנחנו גרים בת"א אזור יד אליהו. בן זוגי חילוני ואני מעוניין להראות לא מה זה שבת כהלכתו.זה קשה שאני עושה את זה לבד. אז בוא תצטרף לשולחן השבת שלנו.אם המרחק היא בעייתי יש גם מקום לישון אצלנו. מרק

ספר ריק

New member
נפלא! בלי קשר ליוזמה היפה הזאת,

אני מציע לכם גם לברר על בית חב״ד באיזור מגוריכם. שם הוא יוכל להחשף לאווירה של שבת בתוך קהילה, עם שירה, אווירה, דברי תורה, ולא פחות חשוב-אנשים שונים ומעניינים.

למעלה