../images/Emo32.gif

ש-לום. התגעגעתי. מחר היום האחרון בהחלט עם הילדים וקצת בא לי למות. מחרתיים אנחנו פה מהבוקר עד הצהריים מסדרים ומארגנים את בית הנוער, אח"כ יש אירוע של כל הצוותים, אח"כ יציאת צוות אחרונה ואז הביתה. אני לא מאמינה שזה כבר נגמר :| אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אין לי מושג איך אני בכלל נפרדת מהילדים האלה. ילד אחד כבר עזב אותנו לטובת חופשה משפחתית לפני יומיים וזה ממש מוזר לי. מחר נראה אותם בפעם האחרונה לחודשים הקרובים לפחות, ואח"כ מי יודע כמה פעמים עוד אראה אותם. אולי את חלקם לא אראה בכלל. מחר נפסיק להיות אחת הדמויות הכי מרכזיות בחיים שלהם והם יפסיקו להיות הדבר העיקרי שממלא את שלנו. איך השיטה הזאת עובדת בכלל, להיפרד מהילדים בסוף השנה וזהו. :( בנימה אחרת - אני רואה שיש לי הרבה מה להשלים בפורום וזה ממש משמח, כל הכבוד! עצוב לי. :( נתראה מחרתיים. יו. :(

LadySilkworm

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יש לי הרבה מה לכתוב לך על זה, לשלוח הודעה?

אני באוטובוס הביתה עכשיו

(אוטובוס עם ווייפיי עובד... מרגש!) אני לא מאמינה שזה קורה. אני באוטובוס הביתה בפעם האחרונה, ממש באמת. כ״כ עצוב לי, ואני לא יודעת איך להכיל בכלל את התחושות האלה. עזבנו את הילדים. מה עושים עכשיו? אני לא יודעת אפילו מה להגיד, זה מוזר וקשה ודמיוני מדי. אגיע הביתה עוד פחות משעה, נתראה.

Engel der Nacht

New member
../images/Emo24.gif

איזו מתוקה.. אני בטוחה שתמצאי משהו אחר חשוב ומשמעותי שימלא לך את החיים
תנצלי את הבינתיים הזה כדי להנות מהחופש ולראות מה את עושה עם עצמך

למעלה