shaishoo

New member
הילד שלבש ורוד

לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל כן יש הקשר... בנים אוהבים כחול ובנות אוהבות ורוד. בנים לובשים מכנסים ובנות לובשות שמלות. אלו הרי עובדות ידועות, אבל מה אם אספר לכם שזה בכלל הפוך? בנים אמורים ללבוש ורוד ובנות כחול? שגם בנים לבשו פעם שמלות ואפילו קראו להם girls. לא , אני לא מדבר על איזה יקום מקביל, אני מדבר על היקום שלנו, העולם שלנו והתרבות המערבית. את הכל תוכלו לשמוע בפודקאסט פרורי מידע

גביע| עמוד תחרויות תפוז בפייסבוק

גולשות וגולשים יקרים, הקיץ כבר כאן ואנחנו בתפוז החלטנו לרענן לכם אותו עם הפרסים, המוצרים והאירועים הכי שווים שיש!
על מנת שלא תפספסו אף הזדמנות להשתתף בתחרויות שוות ולזכות בפרסים מפנקים, החלטנו לעדכן אתכם גם דרך הפייסבוק
עשו לנו
בעמוד הפייסבוק החדש שלנו, השארו מעודכנים ותוכלו לזכות בכרטיסים להופעות, סרטים ועוד שלל פרסים מגניבים
הצטרפו אלינו כבר עכשיו! http://www.facebook.com/tapuzwins
רוצים להיות הראשונים שמקבלים מוצרים חדשים שטרם הושקו בארץ? להשתתף באירועים חווייתיים ואירועי השקה שווים? הצטרפו לקהילת המשפיענים שלנו בקישור (נא למלא את כל הפרטים במלואם – הם כמובן ישארו שמורים במערכת): http://www.tapuz.co.il/minisites/survey/Default.aspx?Update=1 אשרו את הרשמתכם במייל וזהו! הצטרפתם למאגר גולשי הV.I.P שלנו. מעכשיו תתחילו לקבל הזמנות לאירועים נוצצים ומוצרים חדשים בח-י-נ-ם. כל מה שתצטרכו לעשות לאחר מכן - הוא לחוות עליהם דעה
שיהיה סופ"ש קיצי וחמים
צוות הנהלת הפורומים

נהדר תודה! אנשי המכירות הצליחו אולי

מעבר למה שציפו - הנה לינק ששלחו לי פעם בנושא, ואני מצרף דוגמה קיצונית... .דרך אגב הנה וידוי מסעיר בהתייחס לזמן 9:43 בפודקאסט : אני אהבתי לשחק בבובות ברבי - אולי לכן גדלתי למה שאני???

shaishoo

New member
פרוייקט מעניין

תודה על שיתוף המידע. ד"א , בתור בחור שגדל בין בחורות וגם שיחקתי בברבי, אבל מבחינת נטיותי המיניות אני הולך עם הזרם ונמשך רק לנשים, ככה שנראה לי שזה כנראה לא הגורם. האמת היה לי דיון די מרתק לא מזמן עם אישתי האם המשיכה לבן\בת אותו מין היא משהו גנטי או משהו חברתי (למשל ברביותו כד'). זה משהו מאוד מסקרן לדעתי ההוכחה הטובה ביותר להעובדה שנטייה היא משהו גנטי כלומר אדם נולד ככה מראש תהיה אם זה יעבור הלאה. כלומר לסבית שתלד בת והבת הזאת גם תפגין נטיות, או הומו שיתרום זרע והבן שלו גם יפגין נטיות הומוסקסואליות. זה באמת יכול להיות מחקר מרתק

למעלה